Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 30 230
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Друг мой  любим момент/ защото има още много/  е Еда и Серкан под голямото звездно небе...
Бъди моя звезда Еда Йълдъз ! ❤⭐⭐

После подаръкът за  Еда - звезда на небето. Момичета, не сте ли си мечтали да има на небето ваша си  звезда ?  Колко красиво и романтично...

Flowers HibiscusСподелям мнението на Гости  за най-разочароващ момент-  получилият амнезия Серкан се връща хванал за ръка Селин и не помни коя е Еда , нищо от последната година. Колко огорчение преживя нашето момиче и как се бори за любовта си....

# 451
  • Плевен / София

# 452
# 453
  • Пришълец
Налбантова, за теб знам със сигурност Joy

# 454
Ако сте коментирали се извинявам, но ще попитам преводачите. Какво казва Керем в лайфа, за който се извинява - да не се носи маска е глупаво или който не носи маска е глупак?

# 455
От страницата на сериала
Sen Çal Kapımı
@sencalkapimi__
#EdSer'ciler hadi bakalım bu fotoğraf kaçıncı bölümden?
Усмихнато лице с ореол
 #SenÇalKapımı @FOXTurkiye

#EdSerХайде, да видим каква част от тази снимка е?
Усмихнато лице с ореол
#SenÇalKapımı@FOXTurkiye

# 456
  • София
Sunglasses Merhaba, къзларки! Sunglasses

Виждам, коментирате любими моменти от нашия сериал. Аз не мога да определя само един такъв, затова политически ще отговоря така - имам си любим момент от всеки епизод. В някои епизоди дори имам по няколко. Със сигурност любимият ми епизод е 5-ти. Там просто ме застреляха в сърцето с уау сцени. Heart Eyes След него нареждам 37-ми епизод, защото макар и драматичен, беше изпълнен с много любов. Днес ще си го гледам с превод на българки от 20 часа и ще се потопя отново в магията на любовта на Еда и Серкан. Heart

Иначе досега гледах с превод на испански (субтитиран, не дублиран) втори епизод. Има го качен в Инстаграм в 3 части. Любим момент ми е поставянето на пръстена-цвете. Най-смешен момент ми е припадането на Еда на масата по време на вечерята с Айфер, когато Серкан спомена белезниците. Финалът на епизода е епичен. Това закопчаване на роклята на фона на Голд си е легендарно. Такъв сексуален заряд има в тази сцена, такова сексуално напрежение, без дори реално да се докосват, камо ли целуват, само с погледи се изпиват и всичко около тях гори. Nature Fire Това беше моментът, в който категорично си казах, че този сериал ще се гледа и тази екранна двойка е номер едно за мен. Yellow Heart

Пожелавам ви усмихнат и ползотворен ден! Нека тази събота не я броим като първата без сериала ни. Нека я запомним като тази, в която сме гледали любим епизод от нашия сериал. Какво ще кажете? Hug

# 457
за Налбантова, специално: 💜💜

И песента, за озвучaване. 💜

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 12:54 от Есенна магия*

# 458
  • Плевен / София

# 459
Оооххх, тази сцена, ако ми я пуснат на голям екран като в кината... Леле, ще си изпея и майчиното мляко, и всичко 😆😆
Ако можеше всички постове да са така, както вашите с Бро, един след друг... Налбантова нямаше да се обади, за да не разваля последователността 😆

# 460
  • София
Ище бу! Ето за това говоря, Гости. Този турски сериал дори да нямаше нито една целувка или прегръдка, или дори загатване за интимност, пак ще е най-еротичният турски сериал евър заради сексуалната енергия между тези двамата. Такова привличане има между тях, че погледите им са достатъчни. В други (не турски) сериали има кекс сцени и страстни целувки, които дори 1% от тази енергия не притежават. Тук всичко гори. И го усетих още в първите епизоди, когато нямаше никаква реална интимност между нашите, а само погледи и плахи докосвания. Уникални са! Мога да ги гледам до безкрай. Да не говорим, че тази песен я обожавам и идеално им пасва. I see red, red, oh, red... Nature Fire

# 461
You Play My Door се готви да се присъедини към MIPTV. Панаирът на съдържанието, който ще се проведе "ОНЛАЙН" поради епидемията, ще се проведе между 12-16 април.

Подробности за новините: RaniniTV

Пожелаваме успех на нашия сериал, който успя да излезе в 100 страни в деня на излъчването си.

# 462
  • Плевен / София

Скрит текст:
Намери ме тук и ми говори
Искам да почувствам Теб,
нуждая се от това да чувам Теб
Ти си светлината, която ме води към мястото
Където намерих покой... отново
Ти си силата поддържаща ме да ходя
Ти си надеждата, която ме кара да вярвам
Ти си светлина за моята душа
Ти си моята цел
Ти си всичкo
И как мога да стоя тук с теб неподвижен
Би ли ми казала какво може да бъде по-хубаво от това?
Ти успокояваш бурийте и ми даваш спокойтвие
Държиш ме в ръцете си и не би ме пуснала да падна
Оставаш в сърцето ми и вземаш дъхът ми
Би ли ме взела с теб, взимайки ме в бездната сега
Би ли ми казала какво може да бъде по-хубаво?
Защото ти си всичко което искам, всичко от което се нуждая
Ти си всичко...всичко
Ти си всичко което искам
Ти си всичко от което се нуждая
Ти си всичко...всичко
Ти си всичко което искам
Ти си всичко...всичко
Ти си всичко което искам
Ти си всичко...всичко
Би ли ми казала какво може да бъде по-хубаво от това
Би ли ми казала какво може да бъде по-хубаво,някак по-хубаво от това
И как мога да стоя тук с теб така неподвижен

# 463
  • София
Нося ви няколко убийствено секси погледа нс Серкан / Керем. Smiling Imp

Чудя се... колко от вас биха устояли на този поглед? Thinking Има ли припаднали?? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 464
https://twitter.com/RaquelCisterna/status/1380662392808427521?s=20

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 13:50 от sani1212

Общи условия

Активация на акаунт