Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 29 705
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Досега Фокс винаги харесваше рейтинга на Адба, .... днес явно са забравили ..... що така? Stuck Out Tongue Winking Eye
В задачата се пита - къде са Фокс?

Имат много здраве от фендома на нашия сериал. С най-топли чувства. Wink

П. П. И не, не им се смеем, само се усмихваме. Trollface
Wink

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 12:48 от mi_si

# 556
  • Плевен / София

Скрит текст:
Имат много здраве от фендома на нашия сериал. С най-топли чувства. Wink

П. П. И не, не им се смеем, само се усмихваме. Trollface
Някъде в дъното на таблицата....ако въобще ги има.....
Забранено за "Mалолетни", т.е. по смисъла на българските закони, означава лице под 14-годишна възраст. Налбантова за теб говоря...Считай се за предупредена...Гледаш на твоя отговорност...

# 557
Flowers Hibiscus Привет, прекрасни момичета, Flowers Hibiscus
Много се радвам че тук винаги има "дежурни" пишещи. Така времето минава направо неусетно. Няма да разберем кога ни е свършила "неплатената отпуска" Blush
Ина, Ледел, прекрасни текстове. Heart
Магия и Бро, много хубави шапки. Heart

Аз наминава само да оставя това:

ПОЧУКАЙ НА ВРАТАТА МИ * SCK ЕП.38 БГ.СУБ.
на сайта askim-bg.com
https://waaw.to/f/1U24jQnBnJ7y
https://vk.com/club101119462
https://ok.ru/video/2424300374711
Превод: GeriSezoni, Sprinter, Emiliya, Blue, Ina, Bobbi84

Flowers Cherry Blossom Прекрасен, слънчев и много усмихнат неделен ден да имате. Flowers Cherry Blossom

# 558
  • София
Прочетох в една от темите, как се възмущават, че заради нашият сериал не пускали техния. Става въпрос за "Войн".

Една от фенките на този сериал се ядосва, защо бавели пускането на сериала, заради СЧК, който бил с нисък рейтинг.

Цитат
[size=150]Защото явно Fox Tv бави началото, заради сериал с рейтинг, колкото дневен сериал - в трите групи по два процента и нещо[/size].

Аз пък да я попитам тази госпожа, дали нейният сериал ще се гледа някъде в друга държава освен в Турция. Като видях и снощният рейтинг направо ми стана смешно. Този "Войн" никога няма да достигне социалният рейтинг на "Почукай на вратата ми". Тя да не се залъгва с измисленият рейтинг на комшиите. Когато достигне 5 милиона последователи, тогава да мрънка.

# 559
Здравейте, момичета ! ☺❤🌷 С пожелание за щастлив уикенд с много слънчево настроение и усмивки !
Нека ви е красиво и пъстроцветно !

Началото -крахът на моите мечти!

Аз съм Еда. Обикновено момиче, живея с леля си . Разбира се,  неразделни сме с  приятелките ми - романтичната Мело, нахаканата Фифи и адвокатката Джерен. Загубих рано родителите си и отраснах с леля Айфер  , обградена от грижите,вниманието  и  нежността и. Аз съм и признателна и много я обичам, тя е моето семейство. Сега помагам на леля си в цветарницата , отглеждаме красиви цветя , аранжираме ги. Работата ми харесва, а и така се издържаме. Но не това беше моята голяма мечта, а да стана ландшафтен архитект. Прекъснах образованието си . Колко надежди си отидоха от живота ми и всичко се сгромоляса!  Причината- отнета ми беше стипендията, за да мога да продължа да уча в Италия. Само като си помисля и буца засяда в гърлото ми. И ме обзема страшен гняв и ненавист към човека срутил и погребал моята мечта - Серкан Болат. Да, млад и талантлив архитект , който отпуска стипендии на студенти по архитектура. Но какъв лъжец само, хладен,студен и жесток... Малко му е дето всеки ден хвърлям стрелички по снимката му, толкова ме е яд на него ,че ми иде да му размажа физиономията...
С приятелките ми отиваме да слушаме в аулата на университета преуспелия г-н Болат.  Влизайки в учебното заведение  се срещам с преподавателката си .Едва сдържам сълзите си  , стаената мъка , разочарование  сякаш ме задушават. Трябва ми време да подишам свеж въздух ,за да се успокоя и да намеря сили да влезна в залата. Сядам до момичетата. А те са във възторг от Серкан Болат- какъв красавец е! Слушам неговата реч и наглата му лъжа как се грижи и отпуска стипендии на млади хора, желаещи да продължат образованието си. Провиквам се, прекъсвам го ....Приятелките ми се споглеждат и ми казват да мълча.  Не , не мога да замълча и да притихна някъде сама с болката си. Ораторът ме предизвика да излезна и да покажа лицето си. Да , не ме е страх , ставам и смело го поглеждам в лицето , заявявам истината,че това което г-н Болат твърди не е вярно. Стипендиите са спрени. Мисли си , че ще се уплаша и ще се скрия , но не нищо не може да е по- болезнено от погубената ми мечта....
Ох, иде ми да полетя към тоя лъжец , но се овладявам и напускам залата. Излизам навън да се разведря. Звъня на приятеля ми Дженк. Той е студент в Италия. Виждаме се рядко - Дженк е там, а аз тук  Колко хубаво би било да сме заедно в Италия , да учим, да се разхождаме  заедно в тая красива страна хванати за ръце, да разглеждаме забележителностите и , разбира се прекрасните архитектурни шедьоври, площади, статуи,фонтани....Ех, не можа да стане. Сега сме така - аз с нетърпение очаквам неговото завръщане. Говоря с Дженк , но той е зает и не можем да се срещнем сега, може би утре, друг ден...  Погледа ми се спира върху луксозния автомобил на тоя жесток човек. Да, той не е имал моя проблем от богато семейство е , не се е сблъскал с факта- да искаш да учиш и да не можеш да продължиш.Учил е в престижен университет, сега работи и се доказва в професията. А , мен душата ме боли и страдам , всичко в мен крещи от негодувание. Ох, сега ще му покажа аз. Нека и него го заболи. Вадя ключ и се приближавам до колата му , надраскрам я с една дебела черта  от едната страна. Оглеждам се, няма никой. От чантичка си изваждам червило и почвам да пиша. Сега ще му напиша какъв е тоя надут, нагъл лъжец. Пиша и хоп страничното стъкло се сваля. О, ужас Серкан Болат седи в колата и ме гледа шокирано. Той слиза от луксозния си автомобил и идва към мен. Стъписвам се. Оглежда какво съм направила и побеснява. А, така нека го боли.... Започва да ми вика и крещи. Аз му казвам, че разруши живота ми и отне мечтата ми. Хвърлям поглед в колата и виждам откопчани белезници.Мисля си- какъв е тоя човек и какво има в колата си.  Грабвам ги и го закопчавам за себе си. Серкан ми каза, че съм луда. Да, откачам напълно като виждам пред себе си тоя безскруполен лъжец. Телефонът му звъни и той разговаря с някой от фирмата му. Серкан търси дали има ключе в един розов плик, за да отключи белезниците. Ами , за съжаление няма. Предлагам му да идем в полицията. Не, не става... А, как се изнерви Болат , че бърза и има спешна работа. Сякаш аз си нямам друга работа.  И после заповеднически ми казва да влизаме в колата и да вървим заедно до мястото на срещата му. Пита ме дали мога да карам кола. Отговорих му ,че мога. Серкан мисли,че съм неопитен шофьор, дава ми наставления. Сега ще му покажа аз как се кара такава машина. Давам газ, форсирам...Е, г- н Болат как се справям ? Усмихвам се и продължавам по пътя. Телефонът ми звъни . Аз карам и не мога да вдигна. Затова моля Серкан да вдигне. Да, Мело е . Пита ме къде съм ? Аз и отговарям , че съм със Серкан Болат , карам колата му и отиваме къде, а в хотел. Тя си мисли ,че се шегувам....
И оттук се започна : умря една моя мечта да продължа да  уча  и друга невъзможността да бъдем заедно с Дженк в Италия. Колко е несправедлив живота! А сега пътувам с този непознат за мен мъж, съсипал живота ми  в една кола към неизвестността...Сякаш обърквам пътя. Къде отивам , какво се случва ?

Поуката - злото , което понякога  ни застига е само един път към нов живот и нови мечти ! Не всичко е така , както изглежда....

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 14:09 от akvamarin007

# 560
  • София

]

Заслужават някой да им изпрати на FOX  тази таблица с текст
             Първа събота без ,, Sen Çal Kapımı ,,

Не е ясно дали те правят жест към нашия сериал .или той им вдига рейтинга сред другите телевизии,Вие как мислите? А  любимата ни агенция спи ли или вече е намерила саместник-филм който да не одобрява.

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 13:47 от Leddel

# 561
  • Кърджали
Привет, народе! Нвмате настигане. Беше ми интетесен какъвжще е рейтинга нс тез войници, слаба бира се оказа.
И аз смятам да си направя едно ново повторение на серисла ни Плюс може би още някой на Керем.

# 562
  • София
С цялото ми уважение към феновете на “Саваши” (май така се произнася), това не е продукт, предназначен за масовия зрител, още повече за интернационала. Това е драма с военна тематика и то конкретно за армията в Турция. Та, питам аз - кой болен мозък освен фанатиците в Турция ще си го причини? Пробвах се да изгледам трейлъра да видя за какво иде реч. Е, не успях дори него да издържа. И Екин Мерт дори не може да ме накара да гледам. Но нека го кажем така - “за всеки влак си има пътници”. Конкретно драгата госпожа мога да посъветвам следното - нека не коментира сериал, който не гледа, ако не иска да й се отвърне със същото. И в крайна сметка рейтингът на Dizilah ли е най-миродавният? Защото ние само там изоставахме. Във всички други класации смазваме. Буквално газим конкуренцията. Та, този смешен рейтинг ли определя дали един сериал е успешен или не? Категорично не мисля. Може да се види какъв огромен фендом има нашият сериал. С това могат да се похвалят много малко турски сериали. Ямата и още 2-3, сред които не са въпросните Войници. Ай, със здраве! Wink

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 13:33 от Бърборанка с розови очила

# 563
  • Пришълец
Благодарности на екипа за поредния преведен епизод и на теб, Блу, че ни го достави Flowers Cherry Blossom

И едно красиво гифче, което получих си позволявам да споделя, заслужава си да се види и по страниците на темата Revolving Hearts

# 564
  • София
Прекрасно е това гифче наистина. Благодаря ти, Марги, и на дамата, която го е сътворила! Heart Eyes

Пропуснах да благодаря за превода на 38-ми епизод. Тези дни ще си изгледам епизода и отново ще се насладя на вълшебните ЕдСер моменти в него. Heart

И нещо интересно - епизод 38, преведен и качен на стр. 38 в тема 83. Хах! А моите любими числа са 8 и 3. Да не говорим, че нумерологично моето число е 3 (числото на живота ми), а щастливото ми число е 8 (носи ми късмет) и съм родена на 8-ми. Simple Smile

# 565
  • Пришълец
Оххх, Бърборанке, много обичам числата и винаги забелязвам интересни неща свързани с тях, тези които посочваш са и огледални, а нямаше дори да ги отразя  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 566
  • Плевен / София
За екипа направил превода

продължавам своята разходка в сериите....

# 567
В Туитър и ТикТок има инфо, че Фокс са бесни на сериалите си тази седмица.
Сега като ги няма "връзкарите", които им правеха рейтинга май не е било толкова лесно да си № 1 Wink
Утре ще се събират и може в събота да сме от 20 часа. Зависи от Адба в кой часови диапазон отчитат резултати Wink

И да докажем на Фокс, кой е № 1, утре ще има нова акция Wink

.... да си знаят ....

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 19:03 от mi_si

# 568
  • Плевен / София
Да.....на някой ще му излязат криви сметките.....

# 569
Еда и Серкан през четирите сезона. 💜

Общи условия

Активация на акаунт