Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 29 726
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Flowers Hibiscus Добро утро и от мен! Flowers Hibiscus
С пожелания за страхотна неделя.
Nature Sun With Face Възползвайте се от слънчицето днес и се разходете някъде сред природата. Nature Sun With Face

П. П. Магия, не си спомням да си ги предлагала, затова ги споделих, иначе нямаше. Wink Конкретно тези 4 ги намерих случайно в Tumblr, докато търсех друго, и ми харесаха, затова си позволих да ги предложа. Иначе досега всички, които съм поствала, са били мое творчество. Марги, ако има някакви идеи за следващата тема и й трябва конкретна шапка, нека сподели и ще се погрижа. Wink

Две тела, едно сърце, една любов. Свързани завинаги! Това са Еда и Серкан. Нека и вашите приключения днес са така вълнуващи като техните в последния епизод. Heart

# 541
  • Пришълец
st_ina, Hands Clap  Leddel Hands Clap

Странно нещо е животът. От  „Мразя те, Серкан Болат“, до „В добро и лошо“. Погледнах снимката му в стаята си. Бях дошла да си я прибера. Използвах я за игра на дартс дълго време. Заставайки пред нея не забравях палитрата от чувства през които преминах. Той и аз. Може да се направи сериал за нас. И…вярвам, че ще бъде успешен. Началото и отнетата ми стипендия. Ненавиждах го. Отне ми мечтите. Отне ми всичко което исках. И любимата ми Италия. Дали си даваше сметка колко много исках да бъда там? Вече няколко пъти ходим заедно и слушам разказите му  за Рим в Рим. Та кой не би се влюбил в този град? Обикаляхме го през нощта и аз все повече се влюбвах, но не в града, а в него. Истанбул ми бе достатъчен. Тук бе моят дом. Тук бе той. Италия…Защо ли се сещам за Дженк? Всъщност вече не зная дали така му бе името. Принуди ме да целуна най-големия си враг пред всички. Дали пък да не го почерпя след толкова години? И какво ли прави с неговата италианка? Тръснах глава и отново спрях поглед на снимката. Аулата и университета. Първата ми среща с него. Бе спокоен и отговаряше с учтивост на джентълмен, но аз исках да го заплюя в лицето. Не му казах името си. В онзи момент той не го заслужаваше. А договорът…Необходимото зло. Той постъпи така, следвайки принципите си, а аз исках да му докажа, че само ще заслужа парите за образованието си. Не предположихме в какво рулетка ще ни завърти живота. Целувка край Босфора, снимки в пресата и вече не си ти /ама пък и аз знаех кого да целуна – често ми го напомня/. Днес съм до него, постигайки мечтите си заедно. Чух стъпките му и се пресегнах за снимката. Моята страст към Серкан Болат… Обърнах се и му казах:
-   И никога не забравяй, че може да бъдеш отново на стената, а аз със стрелички в ръка.
Усмихна се, прегърна ме, а аз го погледнах и си спомних онези негови думи „Нищо не струва сълзите ти. Никой не може да те разплаче.“. Ех, Еда…изгоря още преди да си запалила свещта.
P.s. От мен като начало толкова. Все пак е събота, а ние сме без серия. /D.I./ Обещанието изпълнено.

Просто прекрасно. Благодаря за изпълненото обещание! Heart

Много исках като за финал на сезона да си спретнем една нетрадиционна заглавна страница, без резюмето и основната информация за сериала. Да остане само историята на Еда и Серкан, през погледа на някоя от талантливите дами в темата + гифчета, но май няма да ми се получи както очаквах. И няма да я променям чак толкова...

Бро, нямам конкретни предпочитания, да е нещо различно от досегашните. Важно е да не сме били с такава.

# 542
  • София
Марги,
аз вече предложих няколко - мисля, че целувката на Еда е страхотен вариант. Нарочно бях кропнала и дала фокус на нея заедно с очите на Еда, защото така става доста въздействаща сцената, особено със зададените контрасти в настройките. Видях, че и на повечето момичета именно тя се хареса. Иначе на мен доста ми допаднаха и кадрите от събуждането им заедно. Има много симпатични моменти, които подбрах. Усмивки, прегръдки. Създават настроение и са перфектни за шапка. Затова си позволявам да предложа и тази - нетипична е, но е много цветна, създава приятно настроние, с цялото младо сем. Болат е. Освен това сме ги уловили в момент на прилючение, а сериалът сам по себе си е приключение за всички ни. Та... не знам. Създава ми идеално настроение този кадър за тон на темата. Wink

# 543
Браво Момичета, sti na. Leddel, страхотно написано. Много талантливи момичета
                           има между нас, поздравления Hands Clap
                           Снощи ви следях от балкона, изгледах 1-ви и 2-ри епизод, открих много нови неща,
                           които или съм забравила или на които не съм обърнала внимание бързайки. Чувството
                           беше уникално, да откриеш такива докосващи неща след толкова много епизоди. Ще гледам
                           до края.Smiley
                           Желая ви един чудесен ден с много слънце и усмивки. Бъдете здрави и се пазете Момичета.Blush
                           Flowers Hibiscus

# 544
Рейтингът:
#EdSer

И ние сме в класацията Wink
1_ Турция 505.1K
2_ Съединени щати 195.3K
3_ Испания 159.1K
4_ Италия 63K
5_ Бразилия 55.1K
.
.
.
19_ България 9.5K

А това е рейтингът на Войниците
Скрит текст:
и останалата бивша конкуренция
Скрит текст:
Редактираха се от Адба и пуснаха нов

Ето го първия вариант, който пуснаха от Адба Wink
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 10:41 от mi_si

# 545
Пък това е на другите братовчеди... 🤐

Много силни, нямат стигаме. Дори и в 02ч. да ни излъчват, пак ще сме с по-хубави числа ☺️
При adba поне Фокс са винаги първи в събота, ако не друго...

# 546
  • Плевен / София
Рейтингът:
#EdSer

И ние сме в класацията Wink
Скрит текст:
1_ Турция 505.1K
2_ Съединени щати 195.3K
3_ Испания 159.1K
4_ Италия 63K
5_ Бразилия 55.1K
.
.
.
19_ България 9.5K
А това е рейтингът на Войниците
Скрит текст:
и останалата бивша конкуренция
Скрит текст:

Браво на всички фенове на Еда+Серкан....В ден в който не се излъчва сериала има такъв резултат, за който други сериали могат само да сънуват...
Не искам да злорадствам....но толкова чакания нов сезон на Войниците не е нищо особено, като рейтинг....

# 547
  • София
Хоп,
имам още един въпрос към Марги - можеш ли да пробваш този размер как стои за шапка? Кропва ли се лошо или пасва? Защото отдавна не сме имали анимирана шапка, а тази ми се струва много подходяща. Хем ще е актуална - от най-последния епизод, хем са много мили наистина. Еда, Серкан, Сириус. Хем са поели на пътешествие и ние покрай тях. Хем са на почивка, а и ние излизаме в такава - неплатен отпуск за два месеца много ми допадна, някоя от вас го беше написала. Grinning

# 548
Ех, ама как сме всички на една вълна!
Събудих се тази сутрин, видях червената рокля и реших за добро утро да ви я оставя в темата. После се върнах да ви чета, срещнах първа серия от линка на Гости и уж само за малко си я пуснах, та си я изгледах докрай, ама тя без превод, е нищо, тъкмо тия дни ще си я изгледам и преведена. Та тъкмо реших да ви навестя и да кажа, че Гости е голяма калпазанка, имах намерение рано да стана в неделя, ама вие пък много сте писали, върнах се да ви чета, охооо, то тази сцена с роклята и отвличането на Серкан с яхтата вече я има няколко пъти преди моят пост. Та извинявайте за тафтологията, ама без да исках се получи, омагьосана съм просто от тези двамата сладури. 😍🤩🥰 Приятна слънчева неделя от мен! Спирам с обясненията! 🙃🙃

# 549
  • Плевен / София
Ех, ама как сме всички на една вълна!
Събудих се тази сутрин, видях червената рокля и реших за добро утро да ви я оставя в темата. После се върнах да ви чета, срещнах първа серия от линка на Гости и уж само за малко си я пуснах, та си я изгледах докрай, ама тя без превод, е нищо, тъкмо тия дни ще си я изгледам и преведена. Та тъкмо реших да ви навестя и да кажа, че Гости е голяма калпазанка, имах намерение рано да стана в неделя, ама вие пък много сте писали, върнах се да ви чета, охооо, то тази сцена с роклята и отвличането на Серкан с яхтата вече я има няколко пъти преди моят пост. Та извинявайте за тафтологията, ама без да исках се получи, омагьосана съм просто от тези двамата сладури. 😍🤩🥰 Приятна слънчева неделя от мен! Спирам с обясненията! 🙃🙃
Сигурно не си се разсънила, защото в цитирания пост под оригиналната серия съм оставила и "уголемен" линк с превода на серията....
Ако има желаещи за разбуждане...

# 550
  • Пришълец
Бро, колкото да добиеш представа -
Добре изглежда.
Бях се спряла на онази с целувката иначе, но тази е чудна Heart Eyes

# 551
  • София
Мерси, Марги! Hug

Ако и другите момичета са съгласни, предлагам да е тази. Някак си настроението, което носи, ми е много подходящо за сегашния момент. Yellow Heart

Иначе целувката е топ наистина и можем да я ползваме в някоя от следващите теми. Така или иначе предстоят около два месеца без нов епизод. Ще си подбираме кадри и любими моменти, за да имаме разнообразни теми на темите. Grinning

# 552
Това е анализ на една руска фенка.
Тя разкрива символиката в татуировките на Еда и Серкан.

Когато любовта е истинска никакви интриги на зли манипулации, дори съдбата не може да я унищожи.
Сродните души, като Еда и Серкан са предназначени да бъдат заедно и ще преодолеят всяко препятствие, което им попадне на пътя🥰
След болницата, Серкан прави изненада на Еда ...
В 3-а серия Серкан преминава от страх от привързване към Еда  към желанието му да татуира нейните инициали на безименния му пръст, свързан със сърцето ... така че тя винаги да е по-близо до него чрез тялото, сърцето и душата му ..
В 2-и епизод историята започна, като...
„Ако не носим халките, ще сложа името ти на пръста си.“ разказва Еда за Серкан
Епизод 38-и, как завърши историята за татуировката ..
„Ти си в сърцето ми, в мислите ми, когато направим и това на пръста на които сложим пръстените, завинаги ще бъдеш тук. Интересно нали? Вената на пръста, на които си слагаме пръстена, отива право в сърцето ни. " казва Серкан
Еволюция.. от смях според думите й за татуировката до настояване за това ... 😃
Ако се  замислим по-задълбочено, то това може да има много силно символично или дори магическо значение.
Значението на рисунката на символа на безкрайността с техните инициали в сдвоените татуировки изразява желанието
 на влюбените да бъдат заедно и завинаги и в същото време е символ на лоялност един към друг. 💖
Когато започва нов ден, усмихвайте се благодарно оставяйки всичките си минали преживявания ...ако изглежда, че животът ви е повалил, осмелете да отвърнете, поемете отговорността за своето щастие и не позволявайте на друг човек да го реши вместо вас.
Това направиха и те! 💖💖💖

Снимка направена от фен,която Керем у Ханде са харесали в Туитър.
Хубав ден от мен

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 11:35 от Антония Симеонова 675288

# 553
  • Плевен / София

# 554
  • София
В задачата се пита - къде са Фокс?

Имат много здраве от фендома на нашия сериал. С най-топли чувства. Wink

П. П. И не, не им се смеем, само се усмихваме. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт