Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 30 117
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Иии идвам пак, след изгледан епизод 3 и нося много показателен диалог по време на танца, че Серкан не е толкова робот дори в началото. Промените при него започват още със запознаването с Еда.
Еда: За нищо ли не съжаляваш?
Серкан: За теб не съжалявам! - И след това се поправя, разбира се, че не съжалява за договора, който е сключил с нея. Но още тук е запленен от Еда, както и заинтригуван какво е преживяла.
Споделя с нея неща, които никой не би споделил на човек, когото познава от 2 дни - че майка му не излиза. Поведението му се променя още тук и в моментите, когато Серкан го осъзнае, той се отдръпва или вика на Еда.
Много ми е интересно да гледам отново метаморфозата на героите.
Не бих пропуснала да спомена и този момент с пердета, които чак сега виждам как се развяват в тази сцена. Smile

# 526
Странно нещо е животът. От  „Мразя те, Серкан Болат“, до „В добро и лошо“. Погледнах снимката му в стаята си. Бях дошла да си я прибера. Използвах я за игра на дартс дълго време. Заставайки пред нея не забравях палитрата от чувства през които преминах. Той и аз. Може да се направи сериал за нас. И…вярвам, че ще бъде успешен. Началото и отнетата ми стипендия. Ненавиждах го. Отне ми мечтите. Отне ми всичко което исках. И любимата ми Италия. Дали си даваше сметка колко много исках да бъда там? Вече няколко пъти ходим заедно и слушам разказите му  за Рим в Рим. Та кой не би се влюбил в този град? Обикаляхме го през нощта и аз все повече се влюбвах, но не в града, а в него. Истанбул ми бе достатъчен. Тук бе моят дом. Тук бе той. Италия…Защо ли се сещам за Дженк? Всъщност вече не зная дали така му бе името. Принуди ме да целуна най-големия си враг пред всички. Дали пък да не го почерпя след толкова години? И какво ли прави с неговата италианка? Тръснах глава и отново спрях поглед на снимката. Аулата и университета. Първата ми среща с него. Бе спокоен и отговаряше с учтивост на джентълмен, но аз исках да го заплюя в лицето. Не му казах името си. В онзи момент той не го заслужаваше. А договорът…Необходимото зло. Той постъпи така, следвайки принципите си, а аз исках да му докажа, че само ще заслужа парите за образованието си. Не предположихме в какво рулетка ще ни завърти живота. Целувка край Босфора, снимки в пресата и вече не си ти /ама пък и аз знаех кого да целуна – често ми го напомня/. Днес съм до него, постигайки мечтите си заедно. Чух стъпките му и се пресегнах за снимката. Моята страст към Серкан Болат… Обърнах се и му казах:
-   И никога не забравяй, че може да бъдеш отново на стената, а аз със стрелички в ръка.
Усмихна се, прегърна ме, а аз го погледнах и си спомних онези негови думи „Нищо не струва сълзите ти. Никой не може да те разплаче.“. Ех, Еда…изгоря още преди да си запалила свещта.
P.s. От мен като начало толкова. Все пак е събота, а ние сме без серия. /D.I./ Обещанието изпълнено.

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 23:30 от st_ina

# 527
  • София
Странно нещо е животът. От  „Мразя те, Серкан Болат“, до „В добро и лошо“. Погледнах снимката му в стаята си. Бях дошла да си я прибера. Използвах я за игра на дартс дълго време. Заставайки пред нея не забравях палитрата от чувства през които преминах. Той и аз. Може да се направи сериал за нас. И…вярвам, че ще бъде успешен. Началото и отнетата ми стипендия. Ненавиждах го. Отне ми мечтите. Отне ми всичко което исках. И любимата ми Италия. Дали си даваше сметка колко много исках да бъда там? Вече няколко пъти ходим заедно и слушам разказите му  за Рим в Рим. Та кой не би се влюбил в този град? Обикаляхме го през нощта и аз все повече се влюбвах, но не в града, а в него. Истанбул ми бе достатъчен. Тук бе моят дом. Тук бе той. Италия…Защо ли се сещам за Дженк? Всъщност вече не зная дали така му бе името. Принуди ме да целуна най-големия си враг пред всички. Дали пък да не го почерпя след толкова години? И какво ли прави с неговата италианка? Тръснах глава и отново спрях поглед на снимката. Аулата и университета. Първата ми среща с него. Бе спокоен и отговаряше с учтивост на джентълмен, но аз исках да го заплюя в лицето. Не му казах името си. В онзи момент той не го заслужаваше. А договорът…Необходимото зло. Той постъпваше така, следващ принципите си, а аз исках да му докажа, че само ще заслужа парите за образованието си. Не предположихме в какво рулетка ще ни завърти живота. Целувка край Босфора, снимки в пресата и вече не си ти /ама пък и аз знаех кого да целуна – често ми го напомня/. Днес съм до него, постигайки мечтите си заедно. Чух стъпките му и се пресегнах за снимката. Моята страст към Серкан Болат… Обърнах се и му казах:
-   И никога не забравяй, че може да бъдеш отново на стената, а аз със стрелички в ръка.
Усмихна се, прегърна ме, а аз го погледнах и си спомних онези негови думи „Нищо не струва сълзите ти. Никой не може да те разплаче.“. Ех, Еда…изгоря още преди да си запалила свещта.
P.s. От мен като начало толкова. Все пак е събота, а ние сме без серия. /D.I./ Обещанието изпълнено.

Ех, че красиво!  Чудесно поднесено. Много неща сега при преговора ще се доизяснят. Ще правим паралел с това как е започнало и до къде са стигнали. Ето затова е хубаво да се изгледат още веднъж сериите, спокойно без да бърза човек.

# 528
Момичета, ей така съм тази вечер

Нещо ми липсва и не знам какво?
Чувствам се нещо различна! 😁
А, сетих се не съм се къпала 😄

Бърборанке , в очите го гледай, в очите! 😝

# 529
В темата друга събота е като пчелен кошер, сега спокойствие... не е на добре.

# 530
А добре си е темата, просто набързо ни пуснаха в двумесечен неплатен отпуск. Smile

#EdSer
1,15 млн. туита

Kerem
57,1 хил. туита

# 531
  • София
Лейди Лаура,
мъчих се да го погледна в очите, ама те са затворени... Какво да направя?! Та, погледът ми се отмести мааалко по-надолу. Grinning

Аз все още гледам 37-ми епизод и мнооого ми харесва! Heart Eyes Хубавото на тази пауза е, че ще изгледаме и 38-ми епизод с превод, преди да е излязъл новият, финален за сезона 39-ти. После, в двата месеца почивка, ще можем да си припомним целия първи сезон, любими моменти и т.н. За да се настроим за новия сезон и новите приключения с нашите. Магията на сериала ще се завърне с пълна сила благодарение на магията на лятото, сигурна съм. Revolving Hearts

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 02:16 от Бърборанка с розови очила

# 532
  • София
Момичета, в интернета се появи един клип, за който твърдят че е част от 39 епизод. Ако не е монтаж, то вижте какво ни предстои да гледаме...   

# 533
Благавест, не знам снимката колко е достоверна / чорапките са трепач/, но ако има нещо такова турския сем ще даде благословията си за продължение на кукуво лято Sunglasses

# 534
  • София
Изгледах 37-ми епизод с превод и 🤯 - не за друго, а защото имам толкова много мисли в главата си, че не знам откъде да започна и ще експлоадирам скоро... Grinning

Започвам по ред, докато не съм забравила нещо...

Първо, Линде, чудно изглежда, но гаранция-Франция това е фенско творчество. Личи си Фотошопът. Wink

Второ, всичко сме казали за 37-ми епизод май, освен нещо, което за пореден път ми прави впечатление и държа да отбележа - Неслихан и Керем са страхотен тандем майка / син. Много добре им се получава и смятам, че също са откритие. Рядко ми се случва в сериал толкова много да ми допадне подборът на siblings (съжалявам, не ми идва думата на български).

Трето, нося ви още идеи за шапка на следващата ни тема:

Четвърто, този колаж много ми хареса и го споделям с вас. Heart Eyes

Пето, на това много се смях:

И шесто, последно - лека нощ от сем. Болат. Heart

Редактирам се, защото се сетих още нещо - Серкан, горкия, във Форест Гъмп го превърнаха... Joy Добре. Това беше. Лягам вече. Странна вечер е без вашата компания и гледане в реално време на нов епизод, но ето, че минава 2 часа и все още не спя, а причината е нашият сериал. Така че не са се променили кой знае колко нещата в събота вечер. Wink

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 02:10 от Бърборанка с розови очила

# 535
Добро утро, момичета! ⭐
Желая ви слънчев и усмихнат ден, изпълнен с много настроение!💜
Вчера цял ден мърморих, че няма епизод, но пък снощи изгледах отново първи епизод и се смях от сърце. Да знаете, усещането на първите епизоди е съвсем различно...

------------------
Няколко предложения за шапки от мен:

Тези, които Бро е споделила си спомням, че ги бях поствала в миналата тема, но не ми ги одобрихте 😂

# 536
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен неделен ден изпълнен с много усмивки и положително настроение Wink

# 537
# 538
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
[
                    Ранно утро,Серкан  ,още не събудил се полека отвори очи , и спря погледа си на Еда.погали я с очи ,леко я притисна към себе си,не смееше да помръдне за да не я събуди.Неговата любима колко крехка и по детски отпусната изглежда в съня ,а как поставила си цел се превръща в дива амазонка.Той всеки ден благодари ,че тя се пребори за него,че думата обичам в нея изразява най възвишените понятия на това чувство.Усети как полека в него се надига гняв  ,гняв към Селин и най вече към себе си.Тихо се измъкна от леглото ,затвори вратата и слезе да си направи кафе.Гневът му се увеличаваше ,имаше усещане че завладява цялото му съзнание,взе чашата и излезе така необлечен на терасата,може утринния студен въздух ще го охлади.Но не  пред очите му е Селин която заедно с Еда е в стаята в болницата и ей така спокойно казва,че детето е от друг,и се изниза както винаги през вратата.А той ,той бе на крачка да загуби тази прекрасна жена,заради ината си.Не издържа и позвъни на Селин.
          -  Ало Серкан ,какво искаш толкова рано?
          -  Да поговорим Селин ,да ми дадеш отговор защо?
          -Ти видял ли си колко е часа?Нима толкова рано ще говорим?
          - Селин,нима смяташ че бих искал да загубя дори и един миг в  разговор с теб,когато Еда е будна?Твойта памет си е намясто и сама знаеш  колко не мигове ,а месеци ни унищожи,кажи ми само защо/
          -Казах ти,много те обичах.
 След тези думи Серкан робота ,човека ,влюбения ,този който винаги е контролирал всичко усети че не издържа,той направо изкрещя в слушалката.
           -Селин ,чуваш ли се какво казваш,изобщо докога ще продължаваш да криеш злобата и завистта си за тези думи.Знаеш ли какво изобщо значи да обишаш,а Селин.Ти бе човека от моето детство ,на когото вярвах ,споделях и ценях,и точно ти ме предаде,толкова пъти ,а аз ,аз като по голям прощавах.Сама знаеш че на теб простих това за което всеки друг бих сравнил със земята ,но на теб не ти стигаше ,по моя вина и допускане ти се вреше между нас с Еда,а след катастрофата заради моята памет,направо ограби спомените  ми ,замени ги с измислици и бавно и методично се опитваше да ни отдалечиш.Но това с бебето бе върха,да стовариш бащинство ,без да съм те докоснал..И ти говорищ за любов,та ти собственото си дете не обичаш,как би обичала мен.А ако бе успяла,какво щеше да правиш с мен,да ме закичиш като медал на гърдите си ,знаейки че си ме оставила без сърце.А след време ,когато и да се случеше аз и детето разберехме ,че аз не съм неговия баща ,а то не е мое дете,че и двамата си ни излъгала?Мен който си унищожила и детето което си лишила от истинския му баща.Знаеш ли ,с Еда се опознахме когато исках да те разделя с Ферит,оказва се че не съм познавал хората не Ферит е играл зад гърба ни а ти.Ферит просто те е обичал,ти бе тази която го развяваше  пред очите ми знаейки,за мойте опасения за холдинга.Но знаеш ли благодарение на теб  и твойте игри опознах Еда ,заради лъжите ти след катастрофата я обикнах,а с лъжата за бебето разбрах какъв човек обичам,и последния ми дъх ще бъде нейното име ,Ако имам деца то те ща са от Еда ,тя би била прекрасна майка ,ще ги дари с любов и грижи ,съжалявам от сега мъжа ти който ще е принуден да живее с теб,Селин ти не знаеш как се обича ,а най лошото в теб е че не знаеш и да цениш.
Каквото и да кажа ,вече няма смисъл ,не може да се промениш да му мислят тези около теб,хубава си интелигента ,но Селин ти си безчуствена ,на теб душата ти я няма ,единственото чувство което можеш да изпитваш е собственост.Бях ти ядосан но сега мога само да те съжалявам,в твоя живот едва ли би влезнал втори път човек като Еда,имаше Ферит но дори и той не събуди в теб  обич,жалко за теб така и ще изживееш живота ,не познала и непочувствала какво значи да обичаш.Как ще  загърбиш твоите мечти и усещания за да е щастлив този кокото обичаш.Дано това е последния ни разговор ,дивидентите ще ти се пращат по сметка или ако искаш продай акциите които ти дарих обратно на мен,макар и да се съмнявам  че би го направила,но повече не бих искал да те виждам,а колкото по малко чувам за теб по добре.Разбираш ,че аз който винаги те закрилях сега ще успея да покажа на всичките ни общи познати какви си ги вършила,не заради теб а за да подпомогна твоето напускане на живота ни.Здраве на детето ти ,и на теб ,но по далеч от нас.Серкан затвори телефона ,усети че гневът го бе напуснал,изприказвал това което му тежеше бе освободил душата си,сега тя бе пълна само с Еда.Да помисли какво ще правят днес.Откакто тя е в живота му  работата е важна но не водеща.Какво прави ,как го прави но те всички от семейство Болат са други.Майка му би я носила на ръце ,а той той просто диша заради нея,и да ревнува я ревнува от всички и всичко което я заобикаля.След разговора с лекаря ,знае че днес е сега защото утре е друг ден ,иска Еда да е усмихната ,заради всички сълзи които той и причини,имаше причина но той пак се усеща виновен ,Не ще спре да мисли за миналото,сега е днес ,отиде до машината и пусна ново кафе,Взе чашата ,от вазата избра една маргаритка и се заизкачва по стълбите.Ще я събуди ,най напред целувка ,а после кафе,докато тя пие кафето облегната на гърдите му  заедно ще направят план на деня.Само при картината на рисувана в съзнанието му Серкан се усмихна и с тази палава усмивка открехна врата на стаята,там където го чака приключението,приключение да живееш с гневна ,ядосана,нацупена или сияеща Еда ,неговата Еда и неговата любима.

Снощи нямаше ли епизод?От всички колажи клипове и споделяния все едно сме гледали един уникален сериал изпълнен с най вулнуващите и въздействащи мигове между тези сладури.Усещам че тези 2 месеца почивка ще бъдат за екипа който наустина има нужда ,за нас те ща са с повторение на прекарсни моменти и събота вечер че е пак вечерта на нашия филм.

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 09:09 от Leddel

# 539
Leddel, много беше красиво това, което прочетох. И точно това заслужава Селин в моите мисли, но....

Общи условия

Активация на акаунт