Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 29 691
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро, момичета ! ☺❤🌷 Благословена нова седмица ! Нека здравето, щастието и любовта ви следват неизменно !

Flowers Hibiscus" Където има любов има живот. "
Махатма Ганди
Обичайте и бъдете обичани! Любовта лекува !

Flowers Hibiscus Първата любов ❤

Flowers HibiscusВтората любов❤/ иска ми се да е така/

# 586
Добро утро днес да почерпя че остарява с още една година 😊😊😊😊😊 и да ви пожелая прекрасен ден момичета

# 587
Добро утро!

# 588

"За да си щастлив, усмихвай се без причина,обичай
без условия, действай с цел,
слушай със сърцето си
и се смей често!"
Честит рожден Ден Сани🎉🎂🥂💐!
Спорна нова седмица!

# 589
Сани, честит рожден ден ! ☺❤🌷Бъди здрава, щастлива и благословена ! Нека новата лична година ти донесе много поводи за радост и удовлетворение! Весел празник с много усмивки и настроение ! ☺

# 590
  • Плевен / София
Добро утро днес да почерпя че остарява с още една година 😊😊😊😊😊 и да ви пожелая прекрасен ден момичета
Скрит текст:

Пожелавам ти много здраве и прекрасни моменти с любимите хора....

# 591
Анализ на 38 епизод (автор Наталия Цветанова).Много ми харесаха расъжденията ѝ.
Сцената в началото на 38-и епизод...уникална..
Този нейн поглед, тичащ из летището в търсене на Серкан, сърце, което боли и й даде знак, че трябва да се върне.
Колко лошо беше за него да знае, че може да я загуби завинаги💔..
Този път той наистина се изплаши, че написаното от нея в писмото може да се сбъдне, да не успее да я намери...
"Не ме търси! Не ме следвай!
Когато ти не си с мен, аз не съществувам.
Затова, дори и да искаш, няма да можеш да ме намериш."
И ако тя беше отлетяла той нямаше да я намери!
Очите му потъмняха от страх да не остане без нея. Само си представете какво би се случило с неговия свят, ако тя отлети ...
Те просто невероятно се чувстват един друг🤍
Падайки пред очите на Еда, тя изпита най-големия си ужас...
Когато Серкан отвори очи, като го видя да се мъчи, тя веднага пое въздух на дланта си и го сложи на лицето му, точно както тя му беше обещала, че тя ще бъде въздуха за него, когато той е в нужда и той се държеше за нея, единственото нещо, от което той се нуждае, нейната топлина и присъствие.
Малък диалог, но много стойностен и говорещ за голямата им любов..
„Никога няма да се откажеш, нали?
-Не, никога няма да се откажа от теб "✨
Той ще се откаже от всичко заради нея! Тя се опита да се откаже от него, заради неговото щастие, но той не
й позволи, призовавайки я със сърцето си да се върне при него...
Тук в тази сцена виждаме болката от любовта, желанието, силата на любовта, когато само предчувствието променя решението си за една секунда да спаси най-голямата любов 🔥
Тяхната връзка е толкова силна, че те просто не могат да бъдат разделени❤️
Когато гледаше в очите й, той знаеше, че тя е неговото безопасно място и никога няма да я пусне. Поглед пълен с щастие и удовлетвореност, че е успял да я спре да не замине! Тя беше там до него, прегръщаше го, целуваше го и това беше, което го правеше щастлив, щастие което Еда му беше показала, че съществува и той искаше а сподели само с нея и с никои друг.
Той се чувстваше в безопасност в ръце й, за да го притиснете близо до сърцето си и да чуе как сърцето му бие в синхрон с нейното отново.
Серкан, които е вманиачен на тема здраве и хукваше при лекар, дори и при най-малкото съмнение за проблем, сега каза на Еда, че не му е нужен доктор, защото тя е там. Тя за него е всичко, което можеше да си представи.
Доверието и любовта му към Еда го карат да чувства, че нищо лошо няма да се случи, когато тя е до него!
Това между тях беше любов от пръв поглед❤️, но те не го разбраха веднага, Серкан се страхуваше да си признае, че е съкрушен, че всичко в душата му трепери и се преобръща с появата на Еда, той се опитваше да не се поддаде на тези промени в себе си, но не можеше да устои, не можеше да диша без нея!
Еда, съхраняваше тази ненавист първо в себе си, след това го опозна по-добре, че под тази маска се крие широка душа, мъж, благороден принц, който винаги ще се притече на помощ, ще я хване за ръка и ще я предпази от всички несгоди и тя се изплаши от това лудо чувство на любов ❤️. ЕдСер се играе по такъв начин, че от искра се ражда пламък🔥🔥🔥🔥🔥.
Много е трудно да се намери сродна душа, но ако сте я намерили, тогава ще преминете през всички трудности с половинката си! ❤️❤️❤️🔥🔥🔥
Вие избирате човек въпреки всичко, въпреки времето, обстоятелствата, разстоянието.
Може да има такива, които са по-хубави, по-умни, по-късметлийски.
Но вие не ги виждате, не забелязвате, защото има някой, към когото сърцето и душата ви са привлечени.
И никакви аргументи не могат да обяснят това. Просто е така.
И това е💖💖❤️

# 592
Сани, Честит Рожден Ден! Birthday
С пожелание за много здраве, късмет и успехи Flowers Bouquet

# 593
Добро утро ! 🌞

Сани ,честит рожден ден ! Бъди здрава ,щастлива ,удовлетворена и вдъхновена ! 🍀🤞

# 594
  • София
Сани  Честит рожден ден!
Пожелавам ти толкова здраве, колкото да учудиш медицината. Толкова любов, колкото ти желаят ангелите.
Върви смело по пътя на успеха послан с рози и цветя и нека всяко пожелание днес,  да стане твоя сбъдната мечта!

# 595
  • Пришълец
Честит рожден ден, Сани! Бъди здрава, щастлива и обичана. /А във форума все така добре информирана, да продължаваш да споделяш и с останалите/ Simple Smile
Всички цветя днес са теб, дано измежду тези откриеш любимото си...

Антония, винаги споделяш интересни анализи :*

# 596
ЕЖЕДНЕВНИ ГЛАСОВЕ ЗА НАЙ-ДОБРАТА ТУРСКА ТВ СЕРИЯ / ДВОЙКА / АКТРИСА / АКТЪР 2021:

Лилав кръг
 Най-добър сериал
https://turkishtvpolls.com/the-best-turkish-tv-series-2021/

Червен кръг
 Най-добрата двойка
https://turkishtvpolls.com/the-best-couples-on-turkish-tv-series-2021/

Оранжев кръг
 Най-добра актриса
https://turkishtvpolls.com/the-best-actresses-of-turkish-tv-series-2021/

Зелен кръг
 Най-добър актьор
https://turkishtvpolls.com/the-best-actors-of-turkish-tv-series-2021/

# 597
  • Кърджали
Сани, честит рожден ден и от мен! Бъди здрава и много щастлива!

# 598
Сани, честит празник! Бъди здрава ти и цялата рода, че в днешните времена това е най-важното 🙃

Гласувах, единствено Керем е втори, но логично, предвид любовта на турците към него.. 😔

Гости, мама каза да внимавам с кого си играя от мама-та, че е сложила мерник на 2-3 от тук, които споделят по-мръсни неща 😆😆

# 599
  • София
Nature Sun With Face Гюнайдън, къзларки! Nature Sun With Face

Flowers Sunflower Щастлива и успешна седмица желая на всички ви. Flowers Sunflower

Birthday А на рожденичката желая да бъде много здрава и обичана! Birthday

Общи условия

Активация на акаунт