СНБМ - инициативи свързани с бременността, &#

• 27 895
  • 665
  •   1
Отговори
# 570
Подписах и двете петиции, но да ви кажа, че не получих нито едно потвърждение на подписа си. Аз съм на mail.bg. Сигурно има доста хора като мен. Кажете какво да направя и какво да отворя в компютъра си за да се потвърди.
Изчакай, доста се бави, но провери за всеки случай в Spam или Bulk

# 571
  • Бургас
Подписах и двете петиции, но да ви кажа, че не получих нито едно потвърждение на подписа си. Аз съм на mail.bg. Сигурно има доста хора като мен. Кажете какво да направя и какво да отворя в компютъра си за да се потвърди.
Изчакай, доста се бави, но провери за всеки случай в Spam или Bulk
Извини ме, че си падам лаик, но наистина незнам къде да проверя. Не ми се смейте   bouquet Между другото, първата петиция я подписах втора, още вчера.

# 572
Моля ви, пишете си ги на лични тези неща с проблемите около писмото, това са технически неща, темата стана 30 страници. Аз предлагам утре след срещата да пуснем нова направо...

# 573
  • Бургас
Моля ви, пишете си ги на лични тези неща с проблемите около писмото, това са технически неща, темата стана 30 страници. Аз предлагам утре след срещата да пуснем нова направо...
Въпреки огромното ми желание да подпиша петицията, явно няма да стане. Не се учудвайте, че има толкова малко подписи. Повечето хора не са наясно как да се  потвърди подписа им. За това писах тук, за да стане ясно и на другите като мен. Аз познавам поне още 5 човека, които имат същия проблем.

# 574
Идеята беше да пишем тук, а не в другата тема, за да не раздвояваме нещата и да четем на две места.
Все пак искахме по-бързо да се организираме, имайки в предвид че стоите зад гърба ни.

# 575
Здравейте момичета!
Относно петицията. Радвам се че се взеха по-сериозни мерки, но както изглежда нещата не вървят. Гласуването в старата петиция продължава(което не е в наша полза), а в новата не се получават имейли за потвърждаване. Най-добре ще е ако могат да се обединят(дали е възможно). Аз също смятам че срока за гласуване трябва да бъде поне до вторник, сряда, защото много мойки не влизат във форума през събота и неделя, а биха искали да ни подкрепят.

# 576
1) за срещата - утре , 13ч. Пица Хът, съжалявам, написах го още снощи обаче се скапа тъпия форум фдокато се публикуваше, бях написала и един ферман, относно това как се става член, обаче сега нямам време да го повтарям
2)за подписката, момичета, много тъпо това с потвърждението, преди не беше така.
Писмото ще се подписва може би до понеделник на обяд, това е възможно най-дългия срок, защото бюджета вече е приет на първо четене в комисия, нямаме време
3) Aila, Деси ти е написала, просто нещата не стават бързо, заявлението за членство , както и цялата процедура за прием трябва да са гласувани на управителен съвет първо, който ще е утре. Ние вече сме юридиско лицце и като такова носим отговорност, всичко трябва да е изрядно, пишат се доклади до Министерство на правосъдието, отчитаме се, не може да се действа просто така. Това не е като да се сме събрали няколко майки в градинката.
Относно оплакванията ти, че си отделила от времето си, май не се оплакваш на точното място. Ние тук го правим от май месец. Повече няма да коментирам.

# 577
Повода е битото 2 годишно момченце.Та на кратко тя каза че ще ме пита защо така се получава на практика, защо дават на такива родители децата обратно!?! и какви законопроекти ние искаме или ще подкрепим.
Помагайте моля с поне 2-3 думи ако се сещате нещо по тази тема.
Salai,
смятам че, ако се въведе закон, според който ако родител пребива детето си , то да му бъде отнемано за известно време,почти всеки родител ще се замисли дали следващият път да пребие детето си.Ако пък го прави редовно, то значи той не заслужава родителските права и за детето е добре да не бъдат заедно.Така че, нали знаем че всеки го боли като му бръкнат в джоба- една солена глоба при установен побой и да опита пак...
Всякакви такива положения трябва да бъдат включени в закон за защита на детето- за съжаление не съм го чела , ако има такъв и сега, и не мога да кажа добър ли е или не.Ако има майки, които са по-навътре, да се включат с предложения...
Успех в предаването!

Ако има глоба въобще майката няма да заведе детето в Пирогов следващия път, а ще го остави със счупения крак вкъщи да зараства както си иска.

Според мен отнемане на родителските права веднага. Без изчакване и т.н. Ако има баща и той има друго отношение тогава въпроса е по-сложен.  newsm78

Жени, браво за инициативността  bouquet

Аз нещо не виждам линка към подписката newsm78 Моля на който му е под ръка да го пейстне наново Praynig

И аз съм за 13 часа, все ми е едно къде ще сме, щом ще съм без децата Peace Хайде пица Хът, щом повечето са съгласни Peace

Аз съм възмутена от обяснението против камерите в детските градини и смятам, че трябва да настояваме Peace

Детските градини не за правени зада има лелките къде да работят, а за децата ни, така че обяснението, че и без това тази професия била много натоварваща психически и ако сложим камери и лелките знаят, че ги гледат какво правят по цял ден, щели още повече да се натоварят, ми се струва меко казано неоснователно и направо абсурдно #Crazy

Ако една лелка си върши добре работата няма от какво да се стресира, нали Peace

Утре това искам да го обсъдим пак.

Освен това смятам, че Миглена Кунева е права за това, че е редно да се уведоми прокуратурата за злоупотребата с помощите за първокласници.

Ще трябва да се посъветваме с адвокат, Наси ако твоята позната има възможност, моля те говори подробно с нея какво можем да направим, защото моята е много натоварена в момента Rolling Eyes

Също като Хриси смятам, че е ако не е крайно наложително, трябва да оставим децата вкъщи и да дойдем сами, защото миналия път видяхте какво се получи. Аз лично така ще направя bowuu

# 578
[
Аз нещо не виждам линка към подписката newsm78 Моля на който му е под ръка да го пейстне наново Praynig

[/quote]

ето новият линк:
http://www.bgpetition.com/promeni-kso1/view.html

дерзайте и да си пожелаем успех в начинанието!

# 579
Подписах и двете! Имам много работа, моля пуснете я, ако още не сте, като отделна тема в клюкарника и на другите места, защото времето наистина е малко.... няма да е лошо и да се закове...

# 580
[

ето новият линк:
http://www.bgpetition.com/promeni-kso1/view.html

дерзайте и да си пожелаем успех в начинанието!
[/quote]

Мерси, подписах, но и при мен не идва съобщение на мейла, нито в кутията, нито в спама Rolling Eyes

И коя майка си е позволила да пише писмо от името на СНБМ без знанието на общото събрание -сиреч без да пише дори в нашата тема #Cussing out

Тук само 2-ма души можем да пращаме писма официално от името на СНБМ - Хриси и аз, защото носим отговорност за сдружението bowuu

Така че моля въпросната жена да се извини тук в темата и да пише нова писмо до БТВ от свое име и да оправи недоразумението Crossing Arms

Влади, не мога да отворя въпросното писмо, за да видя какво е писано, но това безобразие ме извади от равновесие #2gunfire

Крайно време е утре да измислим каква ще ни е бланката и мейла и писма от името на СНБМ да се изпращат само от официалния мейл, който да фигурира на страницата, за да е ясно, че не е пратено писмото от някой самозванец Naughty

Мими, а как да приемаме това, че ако иманужда от детски градини в района в който живеем трябва да е обърнем към съответната община, така ли? Моля те, обясни малко повече, защото в нашия квартал - чисто нов строящ се в момента, няма нито една детска градина или ясла ooooh!

2.    Демографско проучване, относно потребностите от детски заведения в различните райони на столицата
Изпълнител – Районни администрации, Срок – текущ срок

3.   Откриване на нови групи чрез подобряване и разширяване на наличната материална база и строителство на нови детски градини, където е необходимо.
Изпълнител –  СО и Районни администрации, Срок – текущ срок

Освен това искам да попитам това ли са материалите, които сте дискутирали на двете работни срещи или до тези цели сте стигнали по време на срещите?

Не виждам нищо за рецептурниците newsm78

Мими, моля те, напиши тук какво точно са ти отговорили за камерите в детските градини, които записват ставащото там в интернет и от там всеки родител с даден от детското заведение уникален код може да гледа какво се случва с детето му през деня, както и може да прегледа по-стари записи ако е имало проблем и се научи в последствие. Обяснявам подробно, за да знаете какво съм разказала на Мими и на Хриси по телефона.

Системата за едно детско заведение ще струва:

600 лв за подходящ компютър, тъй като не се знае дали наличния в детското заведение отговоря на изискванията на програмата и т.н.
100 лв за някаква платка, която била необходима.
по 45-50 лв за всяка камера, броят е в зависимост от стаите в детското заведение.

Значи средно за едно детско заведение ще трябват около 1000 лв чисти разходи, плюс труда на човека, който ще инсталира всичко, той трябва да е по договорка.

Това са нищожни разходи!

Но доколкото рабрах от Мими категорично са отказали на работната среща не заради разходите, а защото по този начин щяло да се наруши личното пространство на лелките и сестрите в градинита ooooh!

Още веднъж подчертавам, че на всеки родител на дете се дава уникален код, който може да бъде използван само от родителите и при отписване на дете от заведението кода се сменя.

Поддръжката също няма да струва почти нищо и само при нужда се прави. Ние имаме същата система вкъщи и откакто е монтирана - месец май!!! до сега не е била нужна намеса по поддръжка.

Просто съм възмутена от реакцията, но тъй като се чухме набързо с Мими не разбрах много подробности и искам да ги напише тук, за да ги обсъдим Praynig

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 18:04 от mishlentze

# 581
Момичета, после ще ви чета, сега да кажа радостна новина.

Честита трета рожба на Доктор Дженд!

За подробности вижте темата в Календар на събитията.

# 582
Момичета, после ще ви чета, сега да кажа радостна новина.

Честита трета рожба на Доктор Дженд!

За подробности вижте темата в Календар на събитията.

Честита и от мен  bouquet

Да му е живо и здраво детенцето Hug

# 583
Подписах новата петиция.

Момичета, ползотворна работа утре. После да пишете тук.

Една препоръка - нека утре се вземе крайно решение за членството в СНБМ, като задължително има вариант за кандидатстване чрез имейл. Това е полезно за всички хора извън София. Тъй като по устав молба се подава лично или на адреса на Сдружението, ще трябва да се реши приемането на нови молби да става възможно и чрез нета.

И докато тръгне сайтът ни, може би е целесъобразно мейли да се изпращат на нечия лична поща.

Време е да се фокусираме за предстоящата кръгла маса. В общия мейл има качени някои неща. Кажете, с какво мога да помогна от Пловдив. Ако има някакви текстове за писане, редактиране и т.н., моля, не ме жалете.

Кали, какво имаш предвид за Меглена Кунева?

ЦИТАТ
Освен това смятам, че Миглена Кунева е права за това, че е редно да се уведоми прокуратурата за злоупотребата с помощите за първокласници.

Може би Миглена Ангелова?

Това за съд го бистрихме в началото на септември, ако помните, бях помолила една мама - адвокат, която прегледа нещата и каза, че имаме абсолютно основание да го направим. Подобно дело би било много леко спечелено във Върховния касационен съд.

# 584
Клео,трябва да ти кажа,че имаш много респектиращ вид на екран!Освен това те намирам разхубавена и отслабнала!/трябва да споделиш как го постигаш/.Тази майка с якетата
ли беше основната тема на "неИскрено и психоеделично",че не хванах от самото начало.
Тва с якетата си е проблем или по-скоро част от основния проблем- прибиране на средства под официална и узаконена форма,но Миглена естествено така замаза нещата така ги омеша
на туршия,че наистина се получи мазало и през цялото време я влечеше към скандал щото беше поканила този окумуш циганин и се чудеше как да направи скандал ама не би!не стана на нейното!Умира си тя за скандали,циркове,побои,грозни сцени- по възможност гарнирани с кръв и други телесни течности,пък да дойде охраната,пък полиция...Изобщо има си вкус тя към циганските изпълнения!И много добре стана, че всички си кротувахте и никой не и се поддаде!Относно нейния тъй наречен репортер-Жорко Игнатов!Много трябва да се внимава с неговото участие/ако смята да репортерства по проблеми касаещи СНБМ защото има вкус към скандалите и винаги предизвиква ексцесии/,без да влага много интелект нито нещо лично просто си е просто момчето!Може да засере и най-изметеното,съжалявам за думичката/просто трябва да се внимава с него!/В радиото където беше колега на мъжа ми се хвърлил да блъска и удря шефката си като му съобщила,че го уволнява...
Преди време освен,че трябваше да му сканирам снимката и да муя изчистя от засъхналото петно трябваше да направя имитация на лична карта, с която да влиза на работа/тва занимание за извън работно време след 8.30-тръгвах си редовно в 10-11/Освен неговата карта имаше и на Шоуто Слави,Сблъсък,оператори,нови лица,сценаристи и тн.т./само сценаристите са му над 100...И правя аз една грешка пиша Георги вместо Жоро/аз си мисля,че това е съкращение, а и картите бяхя абсолютно проформа докато поръчат официални с магнит/!Ей!Какъв скандал извихри само гадното п.....е/съжалявам трябва да се спра!/Със припадаци и гърчове
събра се целия втори етаж, където са забавни предавания и продукции...Моля да ме извините за подробните разкази от близкото ми минало!Но знам такива неща за откачената банда на още по-откачената Миглена.Трябва да знаете,че не е добре жената с нервите, и трудно се владее.Ако целите нещо положително и сте убедени,че ще ви бъде от полза трябва много настоятелност за да направи смислено второ предаване, с истинските съществени проблеми.Никакви замотавания не бива да ви отклоняват, защото тя прави предварителни очни с препитване и обработка на участниците преди предаването,а в самото предаване доста променя нещата.И Жоро участва дейно.
Влади или Салай,искам да изразя възхита от неустоимият ти интелектуален чар!Браво мацка!
Ти си била огън жена!И много добре се представи в новините при Салич!Малко още като преодолееш притеснението си/което много добре прикриваше/Ще си несравнима фурия!
Няма смисъл да им се"шашкаш на звездите" и те до тоалетна ходят!Но ми хареса определено.
Само ме притеснява имаше ли смисъл да се коментира случай,който не ни касае като организация и дейност.От друга страна това си е индиректно-комплимент от страна на Ани,че се е сетила за вас или за НАС ако мога така да се изразя!
Честит рожден ден на всички които са рожденници!Бъдете в мир със себе си и здраве и късмет!
На малките месечници целувки и любов!и здраве в сантиметри и кила Grinning!
Вики стискам палци адно всичко бъде с щастлив завършек при детенце!
Летяща проекта ти не е никак лош,цвета е супер,но все пак ми се ще и още варианти да помислиш!Например нещо с дечица или детски изображения снимки на дечица,може и колаж някакъв!
Ако сте избрали знака,Честито и на него/да носи късмет на замислите!/
Съжалявам,че пак стана сто километра постинга ми,който му е скучно и не се кефи да не го четеНо сега имам време да напиша неща за цялата седмица,за което пак прощавайте!

Общи условия

Активация на акаунт