Перилни препарати и омекотители – 65

• 42 141
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
  • оттам, откъдето започва България
Днес се включвам, за да споделя мнение, че не само Ариел, Омо и Персил перат бялото пране.
Против всички мнения и препоръки си купих 1,5кг АВС от този вид и съм много доволна от изпирането:

За експеримента програмата бе на 40 градуса памук, което е 2,5-3,00 часа.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 22:08 от Не се сърди, човече

# 271
  • Sredets/Burgas
Точно когато има сериозни промени в пазара на перилни препарати, промени в концепциите и състави.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 22:15 от Не се сърди, човече

# 272
Другата седмица пак е обявен в К персил само гел и капсули. Няма прах.
Съвсем се отчайвам вече.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 22:07 от Не се сърди, човече

# 273
  • София
А каква е разликата между оптични и кислородни избелители? Първите не вършат работа ли?
Аз напоследък умирам от кеф защото ми дадоха една торба с дрешки за бебето, някои имаха петна и успях да ги изпера с Персил сенситив.

# 274

Този прах накарах мъжът ми днес да купи. Продават го в един наш магазин тук, има и зелен. 15 лв.
Надявам се да е добър предвид челната позиция в таблицата.
За съжаление всичко му е на гръцки и не мога да разбера нищо за избелители.
Реших да го пробвам повлияна от скорошните мнения за Персил и Ариел, иначе предимно от тях си купувам.

# 275

Този прах накарах мъжът ми днес да купи. Продават го в един наш магазин тук, има и зелен. 15 лв.
Надявам се да е добър предвид челната позиция в таблицата.
За съжаление всичко му е на гръцки и не мога да разбера нищо за избелители.
Реших да го пробвам повлияна от скорошните мнения за Персил и Ариел, иначе предимно от тях си купувам.
Много е добър  . 5_15% кислородни избелители
Аз имам зелен . Цената му е много добра  .Аз го купих за около 17 лева , сега го намерих за около 19 лева .

# 276
Оптичните не избелват реално. Само оптически. ..лъжат окото.
Оптичните също така не дезинфикцират.
Едно време влагаха и фотоизбелители-избелване под въздействие на светлината, но сега не знам има ли прах с такива.

# 277
Едно време влагаха и фотоизбелители-избелване под въздействие на светлината, но сега не знам има ли прах с такива.
Бонукс . Мисля , че още има .
Дали не и Савекс Thinking

# 278
В прах Ариел за бяло има фотоизбелител.
В Савекс за бяло също има, обаче избелителите на кислородна основа са 5 %. Твърде малко, за да се очаква добро избелване.
За Бонукс не знам. Предполагам, че няма. И да има няма да се отрази кой знае колко на качеството на изпиране. Все ще е зле.

# 279
Аз имам спомен че в ариела отдавна ги махнаха. Преди години още, фотоизбелителите.

# 280
Да, в предишната версия - Ariel Mountain Spring и Ariel Touch of Lenor Fresh - бяха махнали фотоизбелителя.
В Ariel Mountain Spring Concentrate го има, а Ariel Touch of Lenor Fresh Concentrate вече е за цветни дрехи според описанието на съдържанието и надписите върху кутията.
Гледам, че има нов Ариел, Aqua power или нещо такова. Нямам представа какво съдържа, нито как пере. Все още не съм го ползвала.

# 281
Ясно, мерси...

# 282
Момичета , някъде скоро да сте виждали прах  Персил със Силан ?
В Метро има ли ?

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 23:57 от blueberrу

# 283
В Тмаркет са пуснали дискове на Персил за бяло , тест пакет /8 капсули / за 3 лева .
Излизат доста евтино _ по 37 стотинки на брой .

# 284
  • София
Някакви идеи как да си изпера бейзболна шапка (нова, памук) без да я прецакам имам торбичка за пране и прах денк мит.
 1) със стара шапка, която е прецакана при пране (огъната козирка) с много дрехи и примерно още една малка раница за баласт, на най-щадящата с едно центрофуг-е.
2) или да не рискувам ... => на ръка (искам да го избегна)
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт