Перилни препарати и омекотители – 65

• 42 122
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
Как бе хора пералните ви стават леш от течните над 10 години ползвам течни в много различни перални, нито лоша миризма нито нищо. Може би защото сменям пералните през 3-4 години, но имаме една на 7 години само на течни нищо и няма. Всеки месец ги почистваме основно. Може би затова.

# 331
И ще има само две програми..5 и 10 минути. Че е по-еко с малко вода и малко ток Joy

# 332
  • Велики Преслав
Ми леш си става. И аз всеки месец почиствам. Направо кято срой става. Пускам всеки ден праграма на 1,34 мин на 40 градуса и неделя по една чаршафи на 90 на 2,30 за сведение на Тета

# 333
Не намаляват само капсули и течни, в Кауфланд ще има Савекс и Персил прах.

Иначе видовете перилни скачат непрекъснато, + интереса да се купува от западен внос, и няма как продажбите да не се стимулират с намаления.

# 334
От над година в К нашия филиал няма прах Персил на промо! Не зареждат. Няма. За бяло никога няма, последната година и за цветно няма.
Последно ходих преди 2 седмици..писах и тук - само туби и капсули.

Промоциите на капсули станаха ежеседмични в К. На прахообразни- доста рядко.

В Лили - също само капсули . Не зареждат прах.

До преди 2г и повече не беше проблем да купя прах...персил, ариел, омо. Все ги имаше промоции навсякъде!
Ту едното, ту другата марка. Просто и да исках, нямаше как да ги купя на редовна цена, защото те постоянно се въртяха на промо.
Сега е коренно различно. Писала съм, няма да се повтарям.

# 335
И при нас повечето пъти прах няма. А Савекс _ той  е вечния боклук , винаги зареден ...

# 336
Аз купувам Ariel, Omo и Persil течни и миризливи от Метро Joy

# 337
  • София
Тета, в кой град си?
Аз успявам да намеря Омо за бяло в ДМ, а Персил прах пускат чат-пат в Лили или Т маркет.

# 338
Честно казано, нямам никакъв проблем да си намирам прах за пране за бяло, за цветно е какъвто и да е. В големите вериги няма може би защото се плаща на листнат продукт, а компаниите предпочитат да листнат артикули, които им носят повече печалба или нещо такова. Но по малките магазини има прахове и то по-евтини отколкото по веригите.

# 339
В малките магазини има доста прахове , но повечето са с изтекъл срок Confused
Поне само аз такива намирам ... Или са Бинго , Савекс и Бонукс ...

# 340
  • Пловдив
Аз такова нещо със сроковете не съм забелязала. В кварталния магазин продават Ариел за цветно и за бяло по 7 лева кутията. Капсулите са по 6.50 малките кутии.

# 341
# 342
И аз не съм забелязала изтекли продукти. Купувам от Елитис, Болеро, Анет и разни други неизвестни-местни - съвсем нормален срок и цена.

Тета, и двата показани са с избелител. Даже и аз си добавих в кошничката новият Ариел ултра окси и чакам да го намалят, щото да не съм луда да давам толкова пари. Този вид няма да го видим в България. Произведен е в Турция за Румъния, Сърбия и другите наоколо. Нашият в кутиите си е чешки - супер-дупер, намалиха му дозата на 100 мл и съм най-после доволна, че какво беше това 105 мл. Само тая грозна миризма ме спира.

Ама като цяло съм си с Персил. Само от Елитис си взех германски Ариел компакт колор за 7,99 лв./18 пранета, че е невероятен прах, а е на отлична цена и съвсем пресен. Тоя Ариел компакт толкова много целулаза има, че буквално възвръща цвета. Ако имате възможност, препоръчвам горещо. Заедно с Персил мегаперли е № 1.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 19:28 от Guess Who

# 343
Ами явно само аз съм останала с такова впечатление .
В кварталния магазин видях Тайд , сигурно с изтекъл срок преди 6_7 години и Тема гел за бяло / с изтекъл срок 2018 / .
Другия път ще ви снимам "находките " .

# 344
Благодаря, Гес.

В момента има 30% намаление в емаг с код weekend, за това ги загледах.
Не вярвам повече да го намалят там.

Общи условия

Активация на акаунт