Nail art 4

• 26 288
  • 330
  •   1
Отговори
# 135
  • На погрешната планета
katyadjin , на втората снимка сванах идеята Mr. Green! И на мен ми харесва, ще си открадна моделчето Heart Eyes!

# 136
  • Варна, а по празниците в Ямбол
katyadjin , на втората снимка сванах идеята Mr. Green! И на мен ми харесва, ще си открадна моделчето Heart Eyes!

Благодаря и на теб.  Heart Eyes Blush
Малко зимен ми идва този модел, ама реших да си припомня този цвят и да разнообразя вечното синьо с което се лакирвам или берите летни цветчета....

# 137
Ето къде е ключа от бараката. Никакво съхнене.Слагаш основата, отгоре първия пласт, боиш до 5 - слагаш втори пласт плътен, и чертите пак трябва да са с много лак, и като дръпнеш линията лака се размазва в посока на горе, а там където е минала чертата от многото лак дупката са затваря. Незнам дали го обясних добре ама ако не казвай. И още нещо - аз ги правя тези с клечка за зъби - пробвай. Heart Eyes
Ааааа, разбрах! Ще пробвам при първа възможност значи  Simple Smile
Мерси за съвета!

# 138
  • София
Това са ми вчеращните експерименти:

На безименния мокрия нещо не стана с този холограмен лак- става на парцали.
И понеже утепах всички рекорди за бързо обелване на лак(6! часа ако някой не е разбрал)
сега съм със това:

Семпло ама да не ме е яд като падне.
А относно циганийките- много ме кефят!!! И понеже съм болнични - СЕГА МИ Е ПАДНАЛО! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Чета, от къде качваш снимките така че хем се вигда снимката хем става линк?? Hug

Последна редакция: ср, 11 окт 2006, 10:59 от Майка Зайка

# 139
Чета, от къде качваш снимките така че хем се вигда снимката хем става линк?? Hug
Ей от тук
като качиш снимката ще ти даде да си избереш да копнеш от няколко различни линка, ти трябва да вземеш този до който пише Hotlink for forums (2)

# 140
Майче на Зайче, винаги съм знаела че сиво и розово е супр яко и ти го доказа!!!! Не че е важно, ама защо на снимките ти е датата 2004 г., ти май беше казала нещо, ама не ми се търси... newsm78

# 141
  • София
Аз ли?? Shocked Или Майче на Зайче??? На моя апарат, понеже е БГ му се откача батерията и датата става някаква.. каквато си иска..

# 142
Аз ли?? Shocked Или Майче на Зайче??? На моя апарат, понеже е БГ му се откача батерията и датата става някаква.. каквато си иска..
Ти, ти!!!!!
За теб иде реч!  Mr. Green Ама че съм блондинка, аз сега забелязах че си имаме Майка зайка и Майче на Зайче!!!!!! #Crazy

# 143
  • На погрешната планета
Ето и моят маникюр за следващата седмица:
http://images11.snimka.bg/001365081-big.jpg

# 144

Много, много ме кефи smile3521
Аз съм си още с маникюра от 2 дни и дано изкара още няколко поне, че си ми харесва. Показах ви го, ама дали някой го видя newsm78 Rolling Eyes

# 145
  • На погрешната планета

Много, много ме кефи smile3521
Аз съм си още с маникюра от 2 дни и дано изкара още няколко поне, че си ми харесва. Показах ви го, ама дали някой го видя newsm78 Rolling Eyes
Мерси Blush!
Аз го видях твоя и ми хареса даже Heart Eyes, ама сигурно съм забравила да спомена. На мен още са ми доста трудни мокрите декорации, но в събота мисля сериозно да ги потринирам.

# 146
praskovata  на края на моя курс ни изпитваха с тест и после имахме практически изпит...

Момичета извинете ме, че чак сега отговарям, но два дена не можех да пиша тук  newsm78

За обезмаслителя вече са обяснили. А молива за кожички е подхранващ, съдържа кератин и още доста съставки, които при редовно избутване на кожичките оправя нацепването и забавя разтежа. Преди да започна да го използвам всяка седмица си изрязвах кожичките, а сега от тре седмици не съм ги изрязвала, а изглеждат така, че все едно ги няма...
И аз имам каталога на YOU NAILS. И ще Ви издам една тайна в момента подготвят нов каталог, който ще е само за декорации и въздушната четка. Ще излезне декември.
Аааа да Ви се похваля в този каталог, който подготвят ще публикуват и моите декорации  Embarassed

Ако още някоя декорация ви интересува споделете и пак ще направя фото сесия  Wink

# 147
bibinceto,браво супер са,аз като се лакирам се снимам ,но нищо нестава защото много все нещо блести и не се вижда иначе ще ви изпратя някое мое творение.  bouquet

# 148
Здравейте! Не се сдържам вече и аз да покажа нещо, макар че бледнее пред вашите висши творения на nail art-а Simple Smile. Снимките ми не са много добри, но разполагам само с gsm за да снимам. Освен това от скоро се заех да запечатвам декорациите си и нямам голям архив, но ще се старая да наваксвам. Страшно полезни неща научих от вас!

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=21683&AlbumId=69196

# 149
t_lady супер са!!!

Общи условия

Активация на акаунт