Nail art 4

• 26 275
  • 330
  •   1
Отговори
# 105

Да, с потупване е. Мацаш, докато стане ефекта. То зависи от лака.

Лака е по-скоро перлен, не е брокатен.
Лакове на Орифлейм и Ейвън не съм ползвала.

Мартиана, пращай снимките на мейла ми, аз ще ги качвам тук Grinning

Мери, фолио има в тази фирма, за която писах днес. че ми пратиха каталог.
Ето сайта имhttp://www.nailsforyou-bg.com/e-mail.html Фолиото струва 5.27, но не пише колко е една ролка. Питай ако те интересува нещо като цени. Има много декоратични камъчета, и от онези цветя - акрилни ли са кви са не ги знам. Също и сухи цветя. Майка ми замина за Пловдив тази вечер и съм и дала списък да ми вземе.

Извинявай ако нахалствам ама можеш ли да ми кажеш каква цена е тази четка с късия косъм и комплекта за декорации ама не този с машинката а другия.Благодаря предварително.

# 106
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Чета, не виждам снимката ти!!!

# 107
Коя? Тая на лакираните ми нокти ли?

# 108
Коя? Тая на лакираните ми нокти ли?
....тази снимка номер 5. ...............

# 109
Още едно въпросче: тези лакове за рисуване на Голдън Роуз хубави ли са им четките?
Стават. Аз току-що си купих един такъв - мастилен цвят. Много си падам по такива цветове.. Grinning

Jane_115 изобщо не нахалстваш споко. Grinning Цената на четклата с късия косъм е 7.24, а
комплекта за декорации, без машинка е 57.33 лв

# 110
# 111
  • София
....номерцата на лакчетата 2 и 3
Търси по магазините за 1 лв.- там са по 1.50 лв. НА Дондуков и КраКра където завива трамвая-срещу английската - там има един магазин  с 4-5 цвята.( Mr. Greenдругите ги изкупих)
На Дондуков пак и не Веслец а предишната-където завива трамвая -там са по 2.50 лв.

# 112
http://nail-studio.ru/index3.htm Ето още един интересен сайт Wink. Вече съм си харесала 2 моделчета, но тази седмица нямам фото, и няма да качвам снимки.

Ето схеми за мокри декорации Mr. Green

# 113
  • София
...
С тоя Геритамин колко време трябва да се мажа, че да има ефект?
Всеки ден - вечер- поне месец докато заякнат - после 1-2 пъти седмично.
Цитат

author=БейбИту link=topic=132321.msg2503966#msg2503966 date=1160494225]
Ето схеми за мокри декорации Mr. Green
Еййй страхотен е !!! От къде го изрови- грешка нямаш! newsm51
Почвай да ги тренираш - много са лесни като им хванеш цаката.

Последна редакция: вт, 10 окт 2006, 19:15 от Майка Зайка

# 114
  • Sofia
Гледам на лафче сте заседнали  Mr. Green
Напоследък хич не ми е драго да се рисувам, но ще ви пусна разни мацаници които не са нищо ново и невиждано до сега, но нещо ме мързи да гледам  Crazy
Само първото ми харесва на мен другите леко ми простеят, да не кажа и циганеят  Mr. Green

# 115
ето ви 2 сайтчета надявам се да ви харесат и да ви дойдат още нови идеики:
http://www.nailsmag.com/nailArt/gallery.aspx
http://nailsbyjeny.hit.bg/bg/galleries.htm

а ето и мой неща една от декорациите ви е ясно от кой съм я взела.Извинявам се за качеството просто няма как да е по добро  Rolling Eyes

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=69089

# 116
Всички хвалят Бейбиту, аз пък ще хваля тебе! Heart Eyes Wink
Супер са ти моделчетата, що не си ги харесваш.=== Rolling Eyes Според моето скромно мнение "циганското" идва от факта, че е много късо ноктето,  а декорацията почти го изпълва + факта, че е малко лъскавко. Аз Харесвам № 4 и също № 1.
И също да споделя нещо подобно за черния лак като за червения. Изказването ми ще стане дълго ама дано не ви отегча.
Значи ходих няколко пъти като модел на такива курсистки, да ги изпитват на моите нокти. И винаги като ме питат какво искам, аз или избирам френски /защото си мисля, че не се справям с него/ или черен с декорация. Те като чуят черен и много се шашкат, защото било трудно!!!  Rolling Eyes Та процедурата става в скъп козметичен салон. С въпросния черен лак като ме лакираха, без да съм мила чинии се ИЗЛЮСПИ буквално още същата вечер. Останах много разочарована тогава, защото имах хубава декорация и си казвам:"аз ако давам пари в салон и така се излюспя още същата вечер без чиния да съм измила......." И сама като съм се правила като че ли бързо се захабява, или пък просто много му  личи.. newsm78 знам ли, ама не ми се е случвало да ми се излюспи така, че като се надигне от едната страна и аза да го подхвана и да го дръпна.

# 117
хайде и аз да се отбележа с едно сайт-че за декорации...мисля, че не е давано до сега  newsm78
http://nailpro.com/gallery/galleryarchive.asp

# 118
  • Sofia
Кате, и ти си ми любимка нали знаеш  newsm51
И само като ти видя подписа ми става весело  Mr. Green
За късите нокти си мнооого права, но аз от как открих предимството на късия маникюр никога не бих си ги пуснала по-дълги, което малко спира въображението ми от към то декорации, защото стои леко кичозно  Whistling
Черния лак на снимката ми е от 1 седмица и понеже ми омръзна да е едноцветно днес го нашарих, за да разнообразя, да виждаш някъде олюпено  Mr. Green

# 119
Кате, и ти си ми любимка нали знаеш  newsm51
И само като ти видя подписа ми става весело  Mr. Green
За късите нокти си мнооого права, но аз от как открих предимството на късия маникюр никога не бих си ги пуснала по-дълги, което малко спира въображението ми от към то декорации, защото стои леко кичозно  Whistling
Черния лак на снимката ми е от 1 седмица и понеже ми омръзна да е едноцветно днес го нашарих, за да разнообразя, да виждаш някъде олюпено  Mr. Green

Вал, както винаги е номер 1 Heart Eyes Heart Eyes

Баси колко перфектно си се лакирала с черния лак Rolling Eyes Ужасно ти завиждам Blush И кожи нямаш за рязане. Аз моите тотално ги съсипах след тренировките на рязане на кожи. Сега като си гледам ръцете и ми се плаче. Какъв ти е черния лак?

Джейн, много добра си била и ти Wink Снимката е замазана, но добре се вижда какво си правила Grinning

Общи условия

Активация на акаунт