Великобритания - тема [87] Пролетно - Лятна Много Коронована Локдаунска

• 34 212
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
Илейн Simple Smile много ти благодаря за отговора. Просто исках хора минали през процедурата да подтвърдят информацията, която и аз прочетох.

# 106
Много е хубаво пак да скитаме по цял ден😁 Вчера бяхме на язовор в гората, днес - пеша до морето. Още ме болят краката.
Озовахме се непланувано на плаж с огромни камъни и интересни скали, нетипично за бреговата ни ивица. Буквално скачахме от камък на камък да стигнем до водата.

А вашият уикенд как мина?

# 107
  • Bristol
Памперс, и аз да украся темата.
В събота излязох с колелото с приятел на мъжа, руснак. Той не беше правил такива обиколки с колело до сега и му беше мерак. За кураж взе със себе си и приятел, албанец. Двамата редовно спортуват и тичат много иначе. Но и двамата са с травми в момента и внимават какво и как натоварват, с колела нямало проблем. Тримата направихме едно кръгче около 25 мили с почивка за кафе и кейк в съседно градче 😁
Малко пейзаж, реката Severn и уелският бряг в далечината
Скрит текст:
A тук ги мъча по един баир 😁
Скрит текст:
Като се прибрах, мъжът ме пита, дали съм го отказала човекът от колоезденето. Не само, че не го отказах, но днес ме пита, следващата събота пак да сме излизали 😂
Следващата неделя се опитваме да се организираме и за разходка из Brecon Beacons, но за сега само двама човека проявихме интерес, та ще видим дали само двамата ще ходим или ще отложим 😔

# 108
  • Шотландия/Абърдийн
И от мен малко снимки от Шотландското море няколко дни времето при нас беше хубаво което е рядкост за Шотландия 😊

# 109
Мери, понякога в малък състав е по-весело. Дано само времето е с вас!

Дани, какво спокойно море! По-често да ви е слънчево там на север!

# 110
  • След завоя в дясно
Много красиви места, като от картичка.
Ето малко снимки от мен.

# 111
Ell, чудна беседка😍За наблюдение на птици ли е или с гледка?

# 112
Струва ми се,че снимките са от Унгария...

# 113
  • След завоя в дясно
Ell, чудна беседка😍За наблюдение на птици ли е или с гледка?
Най вероятно и за двете, защото е точно до едно малко езеро.
https://www.castleashbygardens.co.uk/ това е мястото.

# 114
Супер изглежда! Слагам в листа с желани места за посещение😁

# 115
  • UK
Още сутринта го проверих къде е тоз замък,на два часа път от нас. Дано успеем да го посетим някой ден, много красиво изглежда.
Да се похваля, в петък ни се обадиха адвокатите които ни представляваха за натурализацията, че при тях са ни пристигнали сертификатите. Сега чакаме за церемонията да букнем дата,че малко се притесних, на малката в края на април и изтича паспорта, ние имаме тогава час в посолството, та кога ще и стане паспорта, че Август имаме платен холидей на Канарските острови, дано тази година да успеем да отидем.

# 116
  • Варна
Благодаря за хубавите гледки.
Аз се сетих да питам нещо по предходната тема - под какво име да търся тук салицилов спирт? Може и някакъв препарат за почистване на лице със салицилов спирт.

# 117
  • Шотландия/Абърдийн
dessitta може да си поръчиш от eBay :

# 118
Илейн, има ли ги някъде центровете за Life in the UK теста или чак в процеса на букването ще ги видя къде са?

# 119
https://www.google.co.uk/search?q=dockey+wood&client=safari& … ii=rO2pepNHlh4BzM
Това планираме другата седмица, че една млада дама иска фотосесия. Дано да са цъфнали китките.

Общи условия

Активация на акаунт