Великобритания - тема [87] Пролетно - Лятна Много Коронована Локдаунска

• 34 162
  • 764
  •   1
Отговори
# 60
Запис и от мен 😁

# 61
Ох, страшно са ми гнусни тези голи охлюви, вчера валя и в градината имаше едни кашони за рециклиране, само ги надигнах, бяха пълни с мини голи охлювчета. 🤢
Опоскаха ми цветята миналата година, добре, че не отглеждаме плодове и зеленчуци..

# 62
  • ENGLAND
Миналата година между ягодите насадих чесън, нямаше и един охлюв там. Имах си и чесън накрая. На цветята наръсих сините гранули, нищо им нямаше на цветята. Пробвала съм и с бирата преди,  е писна ми весеки ден да хвърлям бира на вятъра.

# 63
Ей, момичета, ако им сипете и една водка, не комшийските, ами и от съседното село ще дойдат.
Я си пийте бирата, след втората хич не виждам охлюви нийде 😀😀

# 64
  • Истински се вижда само със сърцето.
Бръм 🤣🤣🤣

Тук такава градушка валя днес, чак побеля. Да се чудиш Коледа ли идва или лято Simple Smile

# 65
  • на малък остров в океана
По повод охлювите, преди години в България майка ми се оплака от охлювите в градината й, а мъжът ми й каза: "Какво се оплакваш? Просто ги донеси да ги сготвим."
Седмица по-късно тя дойде в кофа, пълна с охлюви. 😁 И спешно ни се наложи да търсим рецепти. 🐌

# 66
  • Шотландия/Абърдийн
То и при нас във Шотландия цяла седмица силен вятър сняг прехвърча всеки ден студ голям но тука времето си е такова няма нищо общо със времето във Англия лятото се радваме на 16 17 градуса и то рядко то затова и тук хората са нещастни слънце не виждат на тукашните като им казвам че във България лятото е към 35 - 37 градуса лошо им става😂

# 67
Дани, и аз като се сетя за лятото в България, лошо ми става. На обяд не можеш да излезеш, щото е жега. Вечерта излизаш, да се пребиеш, щото комари 😀

Миналата година лятото при нас беше 20-26 гр. Идеални ми бяха. Е, малко топло беше в къщата, че нямат климатици, ама се преживява.

# 68
  • Шотландия/Абърдийн
Сняг по никое време във Шотландия 😂❄️

# 69
  • някъде в орбита...
И друг път съм го писала, май. Но времето тук направо е невероятно за нас. И не само заради прохладното лято и меката зима. Ами се оказа, че влагата във въздуха е достатъчно висока да държи прахова алергия под контрол. И на двамата с мъжа не ни се е проявявала от както се преместихме на острова Grin Sunglasses

# 70
И аз харесвам времето тук. И всеки път се очудвам как час на север в Шотландия често е коренно различно. Но пък съм със страхотно впечатление от шотландците. Искам пак там. Но кога ли.... 🤔

Сутрин само пада до минус 1-2 последните дни, но после през деня е слънчево и приятно. Доста студено обаче, сравнявйаки с предните години, когато вече сме били по къс ръкав.

# 71
  • ENGLAND
Аз не харесвам времето тук, докато пече и почва да вали. Дори лятото уж слънце, топличко и като завали студ на кутийки. Обичам топло време, тук такова нещо няма.
Да, алергията ми не се обажда, но пък влагата съсипа костите ми, а тях не  мога да регулирам с лекарства, както алергията. Като си ходя в България ходя на минерални бани, малко да се стабилизирам.

# 72
  • Шотландия/Абърдийн
И аз харесвам времето тук. И всеки път се очудвам как час на север в Шотландия често е коренно различно. Но пък съм със страхотно впечатление от шотландците. Искам пак там. Но кога ли.... 🤔

Сутрин само пада до минус 1-2 последните дни, но после през деня е слънчево и приятно. Доста студено обаче, сравнявйаки с предните години, когато вече сме били по къс ръкав.
Pampers шотландците са най големите расисти, докато англичаните не са чак толкова и във Лондон сме живял и и затова правя това сравнение. Иначе времето както казах е отвратително лятото рядко става около 18 19 градуса почти всеки ден духа вали. Но сме и доста на север затова морето ние на 200 метра от къщата.

# 73
  • София

Снежно беше утрото днес. Не искам зима вече, нямам търпение да дойде топлото време.

# 74
Здравейте имам въпрос и се надявам някой да може да помогне.След няколко месеца мъжът ми ще се прибира от Англия в България.Мисли да се прибере с бус и някои неща,които е купил да вкъщи(пералня,печка,и други уреди).Притесняваме се дали на излизане от Англия ще му направят проблем на границата.Някой сблъсквал се с подобна ситуация след Брекзит има ли

Общи условия

Активация на акаунт