Изчетох десетки книги по темата,а след като чуеш и Вера Кочовска,сякаш няма начин да не повярваш,че след смъртта си все отиваш някъде,,но този сън ми подейства много зле!
Знам,че не можете да ми отговорите нищо конкретно
, това е просто сън, който ти е въздействал психически зле....
, събуждам се с ридание, обляна в сълзи и не мога да се успокоя дълго време....толкова ми е тежко след всеки сън...
Сънищата са много странни, все си мился, че има тълкувание.Почина мой приятел , който ми беше като брат.В нощта през която се навършваше година от смъртта му го сънувах.Бяхме на огромна зелена поляна и много красиви полски цветя.Влади беше облечен с бели дрехи(почина на 17г), седяхме на пляната до ковчега му и си говорихме.Той изглеждаше много щастлив и ми разказваше колко е хубав живота му там.Предложи ми и аз да отида, но аз отказах.Тогава той каза, че ще вземе баща му.Тогава го попитах защо иска майка му да страда още повече.Като се събудих, усещането беше невероятно.Все едно наистина съм била там.Хем някак бях по-спокойна, хем изпитвах страхотно подтиснато чувство.Точно година след това пак в нощта на годишнината от смъртта му го сънувах пак по същият начин, на същата поляна.Тогава той ми каза да спрем да плачем за него, защото е добре и е на много по-хубаво място.