Даниеле на моя приятелка детето също не яде доста зеленчуци. Тя се е изхитрила и му ги меша с любимата му каша - ориз и рожкови на Нестле. Така яде всичко! Пробвай дано стане - успех

!][/b]
/пу-пу/.С тази кукла точно в тон,абе голяма сте работа.Нали имаме госпойци ще ги гласим,какво да ги правим./color]
луди станахме с баща и.То първо за пръв път ни се случва да не излезем,ама абсолютно никъде и само се местим от шезлонга,в гимнастиката,на леглото,на дивана и пак редуваме.То не,че е ревало детето,ама ние като сме свикнали да е изключително тиха и незабележима.Както се точех като дойдат баба и и дядо и да поизлезна,ама не можа да стане мойта.Направо ми се затварят очите по никое време.
Честита ни нова и красива темичка
Честито и на празнуващите тези дни,че много от тях съм изпуснала- да са живи и здрави и много усмихнати
Аз някак си успявам да ви изчета ама това писане хич не му идва времето
Сега успях да си приспя с много мъка детето(или по-точно баща му успя),че и моето не е спало цял ден и само пищеше ,луди ни направи ,гледаме стерео.....И само се надявам да е от зъби,че и разстройство нещо днес го е хванало....Мъка от всякъде,ама ще мине
То и нослето му е запушено и не му минава,а още миналата седмица трябваше да ходим на ваксина
А за мъжете и аз имам много да се оплаквам, но тази вечер е за похвала-направил ми е баница и то каква вкуснаааа
Разкош
Много, много ви целувам сладурките и сладурчовците и много да са ви послушни тази нощ
Сиска и аз щях да питам за тигъра-страшен е ама няма да ни огрее мераклииките
отново ни изненадваш с оформлението на темичката. Всеки път е все по интересна.
.
.
. ............ карат, като за последно направо да ги
човек. Хубавото е, че сте се прибрали живи и здрави.
.
и весел, после папка
и веднага заспа
. Направо дете мечта /пу пу/, дано и за напред да е така. 
. Не си изяде и млякото (останаха й 70 мл, значи е изпила само 80!)
, а това се случва за първи път! Обикновено даже плаче като си го изпие за още...Имам странното усещане, че тази вечер няма да се спи- дано не съм права! 
Педиатърката ми каза също така и една седмица след като въведа зеленчуковото пюре да започна и с кашите. Въпроса ми е: каква да купя? 

)

!!!!

Много съжалявам, че не успяхме да се организираме да се срещнем в София, но живот и здраве - друг път, важното че всички резултати са ОК!
, горкото ми детенце, милото не знаеше как да диша, носа и хрипти, опитва се да заспи, но не може. Водихме я при доки - каза с физиологичен разтвор в носа и панадол. Сега вече е добре, но пък тати го хвана и сега той лежи изолиран в спалнята. Дано мен да ме подмине. Няма нищо по-гадно от това да ти е болно детенцето - да са здравички всички бебчета!
поздравления за новата темичка - невероятно оформление!!! И мен много ме изкефиха меченцата, където бутат люлките!!
на всички бебчета и лека и спокойна нощ!

На мен ми хареса посудата ви,че и количеството е сериозно 
отдавна исках да го кажа.
, както казва един мой познат счудесна си 

, приспивам я по два часа. Първо започва още от 19 часа да се сърди, търка очи, кара се , от време на време пуска по някоя сълза, след къпане я храня и се започва едно веселие, смях, закача се , ако не я гледам започва да вика ееей, и така докато не я погледна. Пък като я погледна пак смях ,крие си главата-все едно се срамува, голяма веселба и така два часа 
. Трябва да помисля още малко кое ще е по-добре?