Ритат със крачета, махат със ръчички, есента посрещат МАЙските душички!

• 14 361
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Честит 5 месец на Бояна и Христина! Да са много здрави и послушни!
Ето един поздрав и от нас. Една Люлинско-Бургаска среща:

това са Бояна и Жасмина
Ladida, пюретата купувам от един магазин на Оборище -до детската градина в посока Новата поща. И аз не те съветвам да даваш още сметаната - четох, че с нея е добре да се изчака до 8 месец. Каша започнах безмлечна на Милупа, Жасмина много я харесва. Вече давам и бананова, но млечна, купих и бисквитена за по-нататък. Това нашето не били гърчове, а конвулсии. Много деца ги получавали, не било страшно. Проявявали се при рязка смяна на температурата - най-често при къпане или при активиране на храносмилателния тракт. Предупредиха ни, че при второ дете е напълно възможно пак да се получат, но да не се притесняваме. Витамин Д се оказа друг въпрос - много натоварвал бъбреците - разпитваха ме най-подробно как са ни изхожданията, да не би да са засегнати бъбреците.  Казаха, че вече щели да избягват да го изписват освен когато се налага.
Спирам засега, че дребното иска внимание.

# 46
ЧЕСТИТИ 5 МЕСЕЦА НА БОЯНА И НА ХРИСИ!

Rolling Eyes И аз като Мимозка май малко го глезя мъжа. Закуски не правя, само ако е за двамата, кафе изключително рядко , ако ме помоли и няма време, а дрехите му не съм гладила никога. По скоро се е случвало той да изглади някоя моя, но не и аз. Ама то това е рецептата да е добричък мъжа, важното е да не се превръщаме в слугини , а да си останем дамите които е харесал.  Mr. Green
Да сложа и аз една две снимки, че така темата става по цветна със снимков материал. Ама много се шашка това дете като го снимаш... , а ето и тука го издебнах уж да не ме види:

# 47
Айде, пишете ,че няма кво да правя, докато беб спи  Tired
Гледам четат Daniele, Rumya, nMihailova, Bubble79, zizi_top . Бързо да се отчитат  Mr. Green

# 48
Айде, пишете ,че няма кво да правя, докато беб спи  Tired
Гледам четат Daniele, Rumya, nMihailova, Bubble79, zizi_top . Бързо да се отчитат  Mr. Green
Добре, аз първа се отчитам. Реших, че не мога повече да стоя вкъщи, сложих Калоян в кенгуруто и си направихме малка разходка из кварталните магазини. Накупихме разни пюрета и след малко ще отиваме да се мъчим с поредния зеленчук, пък дано този път стане Simple Smile
Днес баща ми има рожден ден, така че и аз ви черпя  beer2 smile3510
Малкият мишок е седнал сега с мен пред компютъра, така че и той ви праща поздрави, а и специално на всички малки сладки месечковци Simple Smile

# 49
  • София
Здравейте и от нас  Hug За втори път пиша - нещо ме изхвърли  Confused този път по кратко
Честито на месечковците - да са живи и здрави и много да слушкат и радват мама и тати!
Мен ме пропусна косопада, но преди няколко години доста беше започнала да ми пада косата от нерви. Тогава ме спаси една маска - газ, маз, оцет, аспирин и една ампула бадемово масло. В началото сия слагах два пъти седмично за два, три часа със загряваща чалма и постепенно разредих- Е не мирише хубаво ама ми подеиства страхотно  newsm10
Цяла сутрин чакам да спе дъжда, за да излезем и сега като спря Марти заспа  Rolling Eyes Дано само докато се събуди да не завали пак  Rolling Eyes

# 50
ЧЕСТИТИ 5 МЕСЕЦА НА БОЯНА И НА ХРИСИ!
Честит рожденик на Daniele!

Браво, Daniele  Mr. Green Все по-често да се отчиташ така бързо, ама и по-подробно  Wink
Да се похваля и аз с една кърмаческа снимка (че и мен като Кабранска все не ме снимат, ако не си изпрося  Cry)

За косопада - при мен положението е плачевно от 1 месец насам, затова ходя с прическа като на снимката.... Така поне няма косми навсякъде. Като почна да се реша (веднъж седмично  Blush Mr. Green) мъжът ми гледа наистина уплашено  Shocked Confused, даже в една малка торбичка си събирам козината. Мъжо един ден вика - за възглавница..  Joy Ама на мен косата ми е вече до кръста почти и 2 косъма да има изглеждат много. Представете си кво чудо е.... сега спя дори вързана, че ще обеся бебо през нощта  Tired
Но знам, че е нормално, още като забременях се подготвих психически за този момент. Нищо специално не правя, тя като трябва да падне - ще си падне, каквото и да и клепотя. Слагам си същата маска, каквато и преди  Peace

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 12:51 от crazybrat

# 51
Лео много ми хареса как се разхожда GrinningГолям образ. А на свекито не обръщай внимание ,Крейзи.
Олче мерси душа  Hug и твоя Велизаркин е бонбонче!А оня лаф на Сиска и на мне ми хареса.
Аз засега нямам косопад,но разбрах ,че на Фито ампулите и маската много помагат.

# 52
  • София
Да се отчета и аз
По скоро компа е включен, а аз не съм зад него, така стой по-цял ден и от време на време проверявам какво сте написали  atwork А и днес мъжо си е вкъщи и съм под часовник  ku-ku
Сутринта бяхме на разходка нищо че валеше, просто сложих зимното покривало, но то не става ако вали по силно  newsm78 ще мисля и друг вариант
Честито на месечковците   bouquet
Аз косопада го реших кардинално - подстригах се, то положението беше нетърпимо щях да си захраня детето с коса.
На Сиска исках да дам един съвет - ако не е много нахално - Мъжо ти като ти спретне друг път номер остави го да си изчисти сам, а ти се изнеси в другата стая. Това помогна на сестра ми, сега зетя не пие или рядко и по малко.
На Крейзи съвет за свекито не мога да дам - ние сме така от самото начало. Няма угодия на тази жена, пък тя не се погледне що за стока е  #2gunfire #2gunfire #2gunfire да не ви припомням случки от нашият "безоблачен" живот. Добре че сега живее на вилата и по-рядко се виждаме, но като дойде за 2 мин ми е развалила настроението.  smile3511 smile3515
Единственото, което ще кажа е, не слагай мъжа си помежду ви.
Хайде стига, че и аз като свекърва  Joy
 Kissing Heart

# 53
Честити 5 месеца и на Бояна,да е жива и здрава и много послушна...Хрисито вече я поздравихме персонално/че тя си ни е близка приятелка,а и нали скоро ще ни изоставят Cry/
И на таткото на Даниеле пожелавам още дълги години живот и здраве и на много внуци да се радва....
Крейзи-големи сте сладури...наистина много е пораснал Лео....А за свекито-жалко ,че така се получава,но опитвай се да не и обръщаш внимание,че иначе само ще си вгорчите живота с разправии/слушай кака ти-от опит ти го казвам...тя ако не се усеща ,нищо не помага/
За косата моята също пада ,и също като при Крейзи два косъма да паднат и от километър си личат...но и аз не правя нещо конкретно,освен да ходя с по прибрана коса изкъщи...и се реша на терасата,за да не се налага непрекъснато да вървя с прахсмукачката...За тези които се притесняват,просто искам да кажа,че си е физиологично и така или иначе тия косми ще си паднат-на тяхно място после излизат други-така ,че поводи за тревога няма.Само си спомням като почна да ми расте пак косата,че навсякъде стърчаха едни къси косми...и бях малко като опърлена в прическата...та сериозно се замислям да взема да сменя прическата като наближи тоя период/пък и малко по улегнал вид да придобия,че едно време си мислех-к`ви са тия лелки 30-годишни дето се изживяват като тийнеджърки...пък сега и аз така Mr. Green/
Ладида-честито ви столово оборудване-много са ви сладки приборите...и понеже някой беше споменал ,че тези лигавници са за по-големи деца-аз също съм приготвела такива,че от Сами още знам,че най много пазят дрехите и са най лесни за поддръжка/само,дето моите са на друга фирма и са от малко по-мек материал/...а и някой беше казал за металната лъжица на Крейзи-пак от опит да сподела-На Сами също съм му давала с метална лъжица,защото бях накупила няколко силиконови и пластмасови,но нали рано му избиха зъбите и много ги "хапеше"...та за да става по-бързо и лесно храненето,минахме на метарна,а после и на голяма метална....
Сега отивам да се боря с един огромен куп зимни дрехи/трябва да се изгладят/,с манджата,и малко ябълки да замразя/на пюре/-че е ме е срам-май съм единствената дето нищо няма във фризера. Embarassed...А и като гледам май и аз съм от тия дето са си разглезили мъжете,пък после се оплакват/ама като не ми дава сърце да го оставя неизпран и неизгладен....,но поне вече не ставам да му правя закуска и кафе/
Айде ,до довечера....пък дано сървъра се поразтовари малко,че от одеве ми обяснява ,че сме много маймуните на клона.....

# 54
Аз пак редовна.Първо Елла ви благодари за комплиментите! smile3525Наистина прилича на таткото.
Креизи,хич не ги бях видяла тези клипчета вчера-много ми се е спяло.Лео явно е момче с характер Wink.Много сладко чаршафче има.
Честити месечинки на Хриси и Бояна!Да папкат пюренца с кеф и много да се усмихват на маиките си.Страхотна е тази омазана снимка на Хриси,а поздравът на Ивко е...нямам думи...
 smile3501Мимозке,мерси за съвета,тя днес кашля по-малко да чукам на дърво.Но ще си го запиша,за да не забравя.  bouquetПускаи снимката с книжката.Как така ще ни омръзне Жулката!!!
Започвам с домашните маски,то се видя.Ще пробвам разни си и ще докладвам резултата.
Креизи,от кога се каня да кажа-много си красива,пу-пу.Много трябва да те глези таткото.
Сиска,ама какви са тези закуски,гладене и т.н.Добре че моят мъж не чете... newsm34
Много съм болна днес.Дано не доразболея малката.Малко смешно,но вече като излизаме с градския транспорт се чудя дали да не и слагам една скилидка чесън в количката.Белким помогне.Аз бих била гордост за някоя баба,а ? smile3521
Еи,Ани,забравих те.То има ли постинг,в които да не съм използвала тази дума.Страхотна коса имаш.Ще я използвам за вдъхновение като правя маски Mr. Green.
Вашите хлапета опитват ли се да пълзят?Елла надига дупето и маха краката,много е смешна.
Мами,реших от днес да влизам в час.Имам наи-различни разкрасителни пособия,а нищо не използвам.Стои си в гардероба един прекрасен уред с малка сауна за лице,различни приставки за масаж и почистване и събира прах.Петър ми беше купил и една ваничка  за нокти с уредче за пилене и т.н.,и ваничка за крака...козметичен салон.Е,не ми личи.От днес официално заявявам!Всяка вечер един час козметични процедури и упражнения. newsm39 4470 jumpЩе видите вие като ме видите на подиума след два месеца Crossing Arms Heart Eyes

# 55
Не си само ти!И аз нищо не съм замразила и нямам даже намерение Embarassed.Руми,наистина е уютна кухнята,благодаря  bouquet.Ето една друга снимка.Един ден,когато имаме собствена къща,ще я направя точно така.

# 56
Крейзи, страницата е отворена, ама мен ме няма на компа. Все нещо ме прекъсва и накрая се откажа да пиша, та даже не мога и да ви изчета. Лео голям сладур с тия сокчета! Аз още не съм давала, ама не е ли по-добре да е леко поседнал newsm78

ЧЕСТИТО на всички месечинки, да са здравички и мно-о-о-го послушни, да радват мама и тате!

За косата - моята и тя пада, ама било нормално този сезон да  падат по 100 косъма на ден Laughingаз не ги броя, ама и не правя нищо допълнително.

Кambanska, ти защо ще замразяваш ябълки?Нали ги има цяла зима? Аз също не съм правила нищо освен тиквичка.

Имам един въпрос към мамите от София - в кой магазин има столчета за хранене Peg Prego? Аз съм си харесала розовия и мога да го поръчам по Интернет, но ми се искаше да го видя и пипна. Ако някой го има да сподели впечатления - аз искам да е стабилен и да не запарява седалката, т.е каква е мушамата. Ама го обясних Embarassed

Всички снимки са много хубави и бебоците са станали големи сладури, да ги нацелувате по дупетата. Аз сега ще кача някои снимки в нета и ще се включим и ние в сватосването. То май не останаха ергени Joy

Айде, до по-късно със снимков материал.

# 57
  • В сърцето на любимите мъже!
Bubble, ето я маската и темата за нея!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=127506.0

# 58
Привет и от нас.
Днес успяхме да излезем навън – като че ли времето започна да се оправя, даже и слън4ице видяхме  Grinning

Честити 5 месеца на Хриси и Бояна. Желая им да са здравички, веселички, да папкат, да спинкат и да гукат щастливо!
Честит рожден ден на таткото на Даниеле! Жив и здрав!

Ладидка, страхотни са всички приспособленния за хранене на Краска! Нека всичко да и е много сладко и да хапва хубавко!
Ирка, радвам се че си успяла да намериш изход в ситуацията с мъжа.   newsm10 Наистина интересен синдром това у мъжете – дигаш им скандал и после гледат да са мили и внимателни с теб ... Пожелавам ти обаче да нямаш поводи за такива скандали. И да оздравяваш!
А на Божа и е страшно сладурско одеалцето!!! Искаааам и ааааз!  newsm03 /ама няма/

Тоя Ивко бееее, страшен е!  Laughing Е па може да го земем за зет  newsm12 Все повече се разхубавява Heart Eyes
Крейзи, много гъвкав Лео, много е сладък с вирнати крачета. И има сладурски чорапогащници, харесват ми, от БГ ли са???

6u6i, питаш ме как се справям с 2 малки деца. Не е толкова трудно, колкото очаквах. На мен с едно дете май ми беше също толкова трудно, колкото сега – може би защото ми беше първо и много му треперех... Сега съм по-спокойна и нещата май са по-в релси.
//за свекито
Освен това искам да си похваля свекървата, че идва до обяд да ми помага с разходката на децата, даже отвреме на време бърше прах (на мен ми се струва че това й е любимо занимание  Simple Smile. И много обича да храни баткото (щото нейния син, моят мъж, е бил много злояд и тя го е мъчила да яде по 2 часа и още и държи влага), както и да реди пъзели с него. Общо взето жената е тактична, гледа да се разбираме и съм доволна от взаимоотношенията ни, но да не викам дявола. Ние живеем на 5-ти етаж без асансьор и е трудно излизането и прибирането с 2 деца на ръце, та си ми е нужна свекито, жива и здрава и все така разумна да е  Wink)
//за мъжа
Аз да си похваля и мъжа – в неделя врътна една баницаааааааа, ммм, да си оближеш пръстите. Почти цялата тава си я хапнахме двамцата  Laughing Той е й много сръчен – всичко поправя вкъщи, нали е инженер! Ама не е романтичен и не обича да си говорим на сериозни житейски теми. Като каже : „Аз тия неща не ги разбирам, аз не мога да говоря така, не мога да се изразявам”.. и край. А с децата се справя, ама само ако му се наложи. Досега 1 памперс не е сменил, нито на Благо, нито на Анито. Анито не я виждал как се къпе ... страх го било ?! И така сме ние...
//за косата
Аз точно преди месец започнах да си сменям козината. Ужасно е... Както казвате – топки огромни събирам по четката си. Така бях и след първото раждане – около 4-тия месец на беб почва косопада. Наистина ми се струваше че ще оплешивея. Но питах фризьорката си – тя каза че това е естествен процес, който отминава. Ако искам за мое успокоение да правя маски, но то само ще спре. Аз естествено почнах с кво ли не да се мажа – шампоан от коприва, маска с кератин и хума, маска с ракия, вит.Е, вит.А и жълтък ... И за месец спря падането. После косата си върна предишния вид. Няма страшно, не се отчайвайте!

Хе-хе , аз невидяла компютър и спокойствие и се разписах за месеци напред. Извинявайте
Цунки на всички бебунки
 lovekiss

# 59
честит празник на таткото на Даниеле-много внуци и здраве ,че дълго да им се радва  bouquet
Ирка -успокои ме  GrinningНикакво глезене на мъжете,че ще ни се качат на главите. Wink А свекървите колкото по-далеч и по-рядко се виждаме -по -добре.Мале и аз ще ставам.. тц тц.
Камбанска -споко и аз нищо не съм слагала във фризера и няма и да слагам :party

Общи условия

Активация на акаунт