Ритат със крачета, махат със ръчички, есента посрещат МАЙските душички!

• 14 378
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Сега да ви докладвам за ябълките....омазах си кухнята,похабих си ноктите и резултата е ЦЕЛИ ДВЕ формички за лед с ябълково пюре Sick  ShockedSick...което ме навежда на мисълта,че аз бях дотук Stop......И ако някой ми каже,че е по икономично-да дойде да му направя рекапитулация...А ябълки правя,защото имам към 50 кг много екологично чисти и колкото и да ядем и раздаваме-край нямат,а са от нетрайните.
Така,че пишете ме и мен при празните фризери....да живее консервната бебешка промишленост!!!!!

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 16:34 от Анонимен

# 61
  • София
здравейте мами,

ние днес излязохме към обяд и ситно росеше, но не се сдържахме и с 2 мами си направихме разходка, дори спря да вали по пътя, страхотно!

не запомних всичко, което ми направи впечатление, но ще опитам наизуст Simple Smile

Честити месечничета! Да са здрави и весели!

Ани, много приличаш на Ивко Simple Smile) и имате същата играчка звяр, синята (аз й казвам кравешко прасе или орбатното, на това ми прилича Simple SmileMr. Green

Камбанска , много добра идея с поздрава, особено се изкефих на снимката , където той е на път да бъде сдъвкан  Grinning

Мимоз, много сладки кукли имаш, чак на мен ми харесва парцалената, сериозно бих си взела за себе си такава Simple Smile, аз съм фен на този вид плетени кукли и мечоци от типа на този дето Мр. Бийн го мъкне в колата си  hahaha и дето го закопчава на предната седалка  Joy и всякакви плюшени човечета от вида мечки Simple Smile и зайци  Wink

ира, много е хубава и твойта кукла, в много сладки дрешки и кухнята ви е много стилна  Peace

като казах кухня   chef, сега пробвам фиксът на Маги за пълнени чушки и ще кажа дали е хубаво, понеже съм фен на фикса за кавърма и кебап, за спагети и огретен не ми харесва, много  е силен фиксът и подправките ми идват в повече..а бебка спиии ли спи Simple Smile

по въпроса за приликите - Лео на мен ми е смесен, с удължено лице като татко му, но очите са на майка му. приликата с татито според мен идва от факта, че има момчешка физиономийка Simple Smile, но той тепърва ще се променя. догодина няма да ги познаем какви ще са патиланци  Party

ако съм забравила някого, извинете ме, гледам един сериал и се разсеях.

# 62
  • Варна
Здравейте, мами!!!
Честито и от нас на месечковците!!!   bouquet

Крейзи, докато гледах клипчетата с "похапващия сокчета" Лео, и Макси като зяпна и като взе да му говории.... Сигурно му обясняваше що е това гадно сокче и как не трябва да се пие /нали и той не обича сокове, с изключение на сок от грозде. Ще става винар май моя син  newsm78 което е странно, ние с баща му не пием такива работи като алкохол.../ Ама, много сладък с тез крачета в устата, хиххихи, а ти сокове си тръгнала да му даваш, той си има, по-вкусно Wink
А н и, и ние имаме като вашта червената блузка на лентичките  Wink Ха, сега видях че и играчката е същата....

Камбанска, убиваш ме направо - страхотен поздрав, моя прегрял мозък не би измислил нещо толкова мило и приятно. А Ивко, какъв е хубавец.

Ма те всичките са ни едни хубавииии майскииии сладурковци и сладурки....

И аз останах без коса момичета, ама вече се примирих, и чакам новата ....

Айде цунки, че Макси вилнее сам върху спалнята и не го виждам от хола, дано не си е провесил краката вече .....

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 17:02 от Vif

# 63
Здравейте и от мен!
Най-после имам нет и комп у дома. Така че ще се включвам и аз. Много сладки бебоци! Ама много! А колко теми съм изтървала..........не знам дали ще смогна някога...... За протокола: Елица няма още зъбчета, опитва се сама да сяда и отказва всяка храна с изключение на кърма. Даже вчера милата направи страхотна криза от ябълков сок. Ужасно повръщаше милото, и през устата и през носа...............та ходихме по болници, искаха да я приемат, но за мен нямало място и аз си я прибрах.....ама сега вече е по-добре!!!! Само не знам как ще я захраня! Ще се опитам да сложа снимка! Да видим дали ще се справя?!

# 64
Привет и от нас 1stroller bye
 Нямате жал, изписали сте много темички и сега се чудя от къде да ги подхващам, а още багажа не съм оправила Embarassed  Гледам много снимчици сте наслагали на сладурите, за моя радост. Време е и ние да се огледаме за ерген, че май никой не остана за нас.
  Ние си прекарахме страхотно в родината, малката издържа геройски дългите полети(дето и закъснения имаха #Cussing out) Хареса и в Бг-то, по цял ден маахме крачоли и по тъмно се прибирахме, а понякога и по среднощ  Mr. Green Ходихме по гостита с нея, тя си спинка, а ние запиваме Drunk Успях и два пъти да разклатя кълки на дискотека  girluu
  Хайде да почвам да чета, че кой знае какви интересни неща съм пропуснала Simple Smile

# 65
Смаили,Алекста,добре дошли отново!Така се зарадвах като ви видях.Чакаме снимки и от двете ви и имате мноооого да разказвате... Heart Eyes

# 66
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ   bouquet - много здраве, късмет, да папкат вкусните пюренца и пълнят пампите!
Честит рожден ден на таткото на Даниеле - много внуци и правнуци да отгледа!
Смайли, добре дошла пак тук - бързо чети и се включвай, че се усети отсъствието ти тук!
Ние днес въпреки гадното време излезнахме 2 пъти, че два дена Никол не беше вдишвала въздух навън от този вирус. Слава Богу, вече е добре, спи, диша през носа и от време на време по някое сополче излиза. Сега пак казаха по ТВ.то за тези гадни вируси - така, че пазете се и вие и малките бебишорковци, че като знам как го тръшнататито представям си как какво и е било на малката бебочка.
Ира, незнам за докторите там, но аз не те съветвам да даваш на своя глава лекарстав на Елла (нали беше писала, че кашля. Дано вече да и е минала кашлицата на Елла!). Мойто доки ми обясни, че при бебоците трябва бързо да се реагира, че имунната им система е по-слаба и при тях бързо се развиват болестите и колкото по-рано се реагира, толкова по-добре и скамолечения не са желателни. Те малките бебоци, не могат и да си кажат какво им е, пък и те се чудят какво става с тях. Не че давам акъл, но като знам при нас какво беше. Дано всички са здравички!
Кабранска, не си само ти и Мимозата без зимнина за беб. И аз нищо не съм, а и няма да слагам, първо защото нямам "еко-продукция", а тези на пазара ги има по всяко време вече, второ - съмнявам се, че ще излезе по-икономично, пък и не знам какво ще и хареса и т.н.
Е, това ми беше времето .... викат ме за банята.
Много  Hug на малките дупенца и лека и спяща нощ!

# 67
  • при палмите и алигаторите,FL
Да се отчета и аз в новата темичка.Четох през пръсти но някъде се оплакваха от не  искащи да спят бебета, при нас все още действа номера с сешуара /бръмчи около 2 3 мин и беба е отнесла/ е това е като крайна мярка. Забравих да благодаря на Олчето темата е страхотна  bouquet
Да поздравя месечинковците, да са живи и здрави и много много усмихнати, а следващият месец да се поздравяваме с "озъбени "бебоци.
И Соня си търси разходките, ние като не можем да сме по улиците, ако тате си е в къщи тръгваме по магазините, Хит, Метро, Кауфланд и там ние разходката.А днес си бяхме на голяма разходка и на обяд и след обяд.Навън определено си спи по добре.Искам да попитам кърмещите мами, бебоците разсейват ли се докато сучат, напоследък Соня започва да се заплесва, ако се кърмим навън първо трябва да разгледа всичко и тогава да яде, ако сме в къщи трябва да сме сами в стая иначе се заплесва.

# 68
  • София
нанди, за разсейването, миа суче, суче и решава, че ще спира, заглежда ме дяволито и започва да се смее или да ми цвърчи Simple Smile), но това накрая, явно когато не е гладна. когато е, нищо друго не я интересува.

# 69
  • Плевен
Здравейте!
Първо да поздравя Олчето newsm74 думи нямам!
Присъединявам се към отбора на Кабранска, Мимозка и Бубилина според мен няма смисъл пък и аз нямам такова време. Голяма омазвация и накрая някакво мини количество...... еми ще подпомагам производителите на бебешки храни!
Съчувствам на всички с "кофти" свекърви, при мен също не е розово положението, но засега действам мълчаливо и пускам по някой гаден поглед - напоследък взе да действа. Мнението ми е , че тези отношения са доста деликатни, колкото и естествени да изглеждат. Много от вас, а не е изключено и аз, някой ден ще станат такива. Помислете си само как сегашните ви сладки момченца след време ги води за носа някоя.... 4470
Ние също докато се кърмим трябва да има спокойствие защото  попиваме всичко що мърда, просветва и т.н. Много е любопитна напоследък Тери. Само някой дори напръсти и уж безшумно да премине наблизо - спира да суче и се оглежда, ослушва, поглежда аз как реагирам и т.н.
И друго щях да пиша ама.. smile3537 Снощи се будихме 5-6 пъти през час, два и мисля да се пробвам да поспя тази нощ. Чао, лека и спокойна нощ от нас!  smile3531
Замалко да забравя да поздравя месечничетата от днес , а и от утре че са доста - да са здравички, да папкат и да се проявяват експериментатори към пюренцата, да пълнят пампите и лесно да им никнат зъбките и не на последно място все така да радват мама и тати, а и нас... Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss

# 70
здравейте и от нас txtloves
докато се наканя да пиша вие сте изписали 100 страници smile3501 smile3501 smile3501
 ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ ura да слушкат и да спинкат
да ви питам как спинкат бебоците newsm78 димана вече хич не иска да спи-буди се по 3-4 пъти на нощ smile3514 говорих си днес с една комшийска мама и тя ми каза 'споко от 4 месеца до 1 година е така' af smile3556 smile3511
на последък нещо се мръщи и на млякото си newsm77тази вечер изяде 80гр а напоследък яде по почти 200.за сметка на това обаче кашата как я мели ...eat

да ви се похвля -утре в нас ще има бебешко парти  bigdance2 Tada  Party Time решихме да се съберем няколко мами с бебоците пък да видим каква ще я нагласим.тъкмо да видя как е че димитровден наближава и ще има бебешки имен ден newsm53 newsm53 newsm53ако имате път на сам моля заповядайте да почерпя по едно мляко
 wavey
ох много се отплеснах.забравих да кажа че днес купих разни кисели,нишестета и каша слънчо.само незнам нишестето дали ще стане с ам на беба newsm78ако някой може да помогне  newsm17 до сега димана е яла само кисел-ябълка и оризова каша милупа(която и аз бих хапнала ако не беше 7лв #Shocked)
айде цунки по моцунки и да спинкате спокойно newsm51 smile3525  love001 Two Hearts
ще ме извинявате ама много им се кефя на тези картинки

# 71
  • София
Олче мерси за темичката,справяш се прекрасно,дано Велизарчо да слушка много та да пускаш и следващите.
 Мами ние имаме нещо проблем с храненето.Наш Иван не иска да си яде АМ,а като го сложа на гърдата суче,ама нали имам малко кърма и незнам докога ще искараме така.А бях решила да въвеждам вече строг режим на храненията и да кърмя само при три от яденетата,като постепенно към края на месеца да кърмя само сутрин и вечер ,че нали се връщам на работа.И пюрета исках да почна,за да мога аз да си го захраня,а не майка ми ама и това ми се вижда трудна задачка,че то горкото само легнало иска да яде,а и след като давах няколко пъти сироп с лъжичка и като я усети още и започва да рита,да пърха и да избутва с езика.
Добре дошли на Смайли и Алекста Hug.Честито  на месечковците
Сега отивам да доплитам качулката от якенцето на Иван което му плета от 2 месеца,дано утре вече я завърша,че докато го направя и току виж ни станало малко или времето се е стоплило.

# 72
Здравейте,  мамчета!!!
Да се разпишем и ние на финала. Днес уж цял ден съм във форума, а не ми остава време да прочета нещо.
Първо честито на месечковците!!! 
Честит ден рожден  и на бащата на Даниеле, да се радва на много и весели внуци.

Добре дошла, Смайли!:bouquet:  bouquet  bouquet

Цитат
“Помислете си само как сегашните ви сладки момченца след време ги води за носа някоя.... 
Лусмар,  направо ми настръхва косата.

А като казах коса и моята пада, даже не знам newsm78 аз ли пускам повече косми или кучето  animal037.

crazykitty не е ли рано за кисели “кисел-ябълка”???

имах да пиша толкова неща, но нещо мозъка заедно с кърмата изтекоха smile3518!!!
Отивам да спинкам smile3524. Чао до утре.

# 73
Честито на месечковците-да са живи и здрави!!!
Смайли,Алекста,Нанди,радвам се ,че се обадихте.../дано не пропускам някой в тоя ранен час newsm78/
За разсейването и ние сме като "селска клюкарка"-нищо не минава покрай нас,без да го разгледаме подробно...,че вече и да приказвам немога,докато го кърмя,`щото почва да се хили и да ме"репликира"/пък който ме познава наживо,знае,че аз и минута немога да мълча/...а да не разправям,че новата мода по нашия край е да ме щипе докато яде/той по-скоро се опитва да се хване за нещо...ама така боли като те сгепцат с малките ръчички Mr. Green/
За зимнината-успокоих се,че като чета из форума какво усилено консервиране и замразаване кипи и направо се бях комплексирала...току сте ме писали при най-незаинтересованите мами...Но вече ще дишам спокойно и ще залегна над по-жизнено важните зимнини/т.е.туршиите,че тях поне ги употребяваме редовно и е сигурно ,че ще се изядат/
crazykitty,искаме снимки от купона...а за кашите на "слънчо" ,мога да ти кажа,че не са лоши,но много се дебелеело от тях-та внимавайте,да няма после диети и фитнес... NaughtyЗа нишестето и на мен ми се струва рано-но то зависи докъде сте го докарали захранването...
Имар,чакаме да видим модела на якето,че аз още само се каня да я почвам плетката,ама от пусти форум време не остава за нея....Затова днес извадих готовите...и си направихме модно ревю,ама много ни недисциплиниран манекена/пък и много ги наплю дрехите Crossing Arms/
За воденето за носа-да си призная още от сега си го мисля и понеже се знам що за стока съм,затова го предлагам все надалеко Embarassed-пък дано го вземат заврян зет някъде...че да не ме плюе после снахата/майкар,че аз и от далече мога да им се бъркам Thinking/....Така,че Смайли,ако нямате намерение да си идвате...да се запишем и при вас/но не казвай на Ирка,че ще ме  #2gunfire/Ако сте ни забравили-да ви припомним колко сме чаровни/ и в добра спортна форма/:

Сега отивам да спинкам,че утре пак ще съм сама...татито заминава пак в командировка/и няма да го има поне два дни/,но пък за сметка на това няма да имам конкуренция за компа...../дано зъбките на Ивчо да почиват тия дни Praynig/
Лека нощ и сладки сънища..и цунки на малките муцунки Hug

# 74
  • София
Добро утро!
Днес явно няма да ми е ден  Sad Будна съм от 4,30 - Марти беше хванал бебефона за антената и го размахваше, не мога да ви опиша какви звуци се чуваха  Mr. Green Точно заспах и към 5,15 чух едно хилене, последвано от мрънкане! Айде докато се приспим и татито като захърка... явно само за мен няма сън!!! Сега чакам бебчо да се събуди за първото папане и пак да си легна
Айдееее чук детски глас  Mr. Green до после  Hug

Общи условия

Активация на акаунт