Честито на всички месечковчета - да са мнооогоо здрави и игриви!!!
Никола ни събуди в 3 h, но слава богу след като татко му го гуши и люшка - отново заспа. По едно време ми вика, мамо дай му една цица и е заспал -но аз отрекох- вече на 5 месеца, преди 5h цица не давам
!И в 5 - вече цокахме...crazykitty - да разкажеш за бебешкото парти после, че и ние ще празнуваме имен ден преди рожден ден
Bubilina - радвам се, че е по-добре адашката, ако идвате към нас, звънкайте да

За цокането - ами да вече го кърмя в отделна стая с намалени светлини, иначееее - няма по-важно нещо от света наоколо!

Да ви кажа, решила съм да купя една голяма възгавница - тип полукръг. Гледах в едни американски сайтове, като почват да си седят на дупетата, бебоците ги слагат в такава възглавница, а пък на където и да се катурнат - все е мекичко
Никола все иска в полулегнало положение и пак все на коремна преса седи
, но Драганов (ортопеда) каза, че седенето е за след 6 навършени месеца - та как ще го удържа незнам. Гепва се за някъде и се набира постоянно 

се върна от Щатите, тя изобщо не беше виждала мъника, който се роди докато я нямаше!
иска седнала а й е рано.не и е достатъчно да е полуседнала а иска да стои направо седнала.хем не може хем се пъне 
, някаква част не издържала налягането на водата и станало бая наводнение. Сега вътре е пълно с машини, които един месец трябва да сушат пода и стените. Аз тъкмо планувах да си празнувам рождения ден там, ама няма да стане. То добре, че стана тази работа с наводнението сега, а не след като са сложени паркета и кухнята, че тогава става сложно. Абе щастие в нещастието.
.
на Смайли,Алекста и Нанди!Отчитайте се често! 
.Да живеят фабриките за детски храни!
!Чао от мен и хубав ден ви пожелавам!
....както и да е
, най-накрая в един магазин успя да си купи много хубави и то два чифта. После имахме среща с Кабранска на събота пазара, но аз бях забравила къде не (нищо, че в Пловдив живеем точно до пазара), та разпитвах наляво, надясно къде е. Май съм се затъжила доста за България
се държим.И не се обръщаме още пфуу мързел..Има ли други бебета дето не се обръщат?Иначе все се надига,напъва мятка крака ръце..Като суче все се разсейва,смее ми се кара ми се ,кокори се..Един път имах работа и закъснях с кърменето ,тя вече прегладняла вика..и като почнах да я кърмя беше много смешна яде, яде и пусне за малко да ми се скара с пълна уста.Още докато ми се кара спира почва пак да яде и пак с пълна уста да ми се кара..Голям смях беше все едно "конско" ми чете.Ръмжи понякога така силно ,че гърлото ще я заболи,свива си очите и устата и вика като делфинче.Много е интересна
Ама много не помня,но четох в кърмаческия.
Научил се е да играе с цоцата 
и той само като му чуе гласа прави дъгичка и се обръща към него, нахилен като рапон
Все едно иска да му каже - гле'й са аз к'во си имам!
И ми лиже зърното и се лендзи... Ей, на*иках се от смях, направо.