Пъзели 31

• 40 459
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
vox, много е красива тази Мона Лиза, струвало си е усилието! Помниш ли на коя фирма е?
Ghibli, сега погледнах, на Trefl е пъзела Hug

# 136
Пъзел Ravensburger от 1000 части - Земята на папагалите Blush
Наредих го и хоп - липсва едно парченце. Писах на Озон и се разбрахме да ми изпратят друг пъзел, от който да си взема част и след това да го върна. Той беше нареден. И преди съм казвала,  че физическият магазин в Студентски град ми е най-удобен. Снощи си взех пъзела, намерих си липсващата част и вече е цял. Само трябва да мина и да им върна другия пъзел, от който си взех частта. Нямаше как да не ги похваля. Blush

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 07:30 от Angel_baby88

# 137
Горното мнение ми напомни, исках да ви покажа моя случай. Може би помните историята как имах пъзел с липсващо парче, купен преди време и вече с изчерпана наличност, но точно към момента, когато установих проблема, Озон го бяха заредили отново, така че се свързах с тях и ми пратиха нов екземпляр (а аз върнах моя). И добре че така направих, защото и при пъзелите има партиди и може една и съща картина да е нарязана различно:

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 23:09 от Ghibli

# 138
  • София
Angel, тези папагали и аз съм ги заделила в Любими Simple Smile Вдъхваш ми увереност, че няма да са невъзможни Simple Smile
Наредих го и хоп - липсва едно парченце. Писах на Озон и се разбрахме да ми изпратят друг пъзел, от който да си взема част и след това да го върна. Той беше нареден.
Ама, пратиха ти нареден пъзел ли? Пък аз се чудя как ще ми пратят нов и ще ме чакат да ровя, та да си разпозная частта Simple Smile В моя случай се съгласиха да ми пратят новия пъзел, а аз направо да дам на куриера сегашния ми с липсващата част (за да не се занимаваме два пъти и те, и аз). Разбрани хора! 

Ghibli, това пък изобщо не би ми хрумнало! Добре че казваш!

П.П. Бих работила нареждачка на пъзели в Озон, ако държат да имат от всеки пъзел наредено копие Grinning

# 139
Здравейте. И аз се включвам в темата. Вчера си поръчах този пъзел от озон и днес ще го почна да видим как ще върви 😁

# 140
  • Варна
Моята красота дойде днес и с него стават седем кутии, които отлежават и си чакат времето. Гледам ги както Скрудж си гледа парите и само потривам ръчички.

# 141
Ех момичета, от строително-ремонтни работи по къщата, не ми остава време да редя и съм изпуснала новате тема. Супер полезна и систематизирана информация. Благодаря! Ще захващам аз нещичко най-накрая тази седмица, че я дават дъждовна при мен и ще се виси у дома.

# 142
  • София
Пристигна ми пъзелът заместител - чисто нов, неразопакован (очаквайте скоро във ФБ групите). Имах работа, та ММ го взе от куриера и не му предаде сегашния ми, ама карай - ще иде да го остави в магазина в Студентски.

Плами, много добре изглежда! И с нестандартните части дано небето и водата се наредят по-лесно Simple Smile Късно ги видях колко са намалени пъзелите на Masterpieces, иначе щях да заръчам и аз един техен - за проба на марката.

poppy и HighSpeed, дано сте заети с хубави неща, чакаме да видим и вашите красоти скоро Simple Smile

# 143
  • София

От предната поръчка имам да наредя тези двата:
https://www.ozone.bg/product/postcard-usa/ (за пръв път ще редя Bluebird, кутията наистина е учудващо малка; а по размер нареденият ще е колкото 2000 части на Art puzzle - значи парченцата на Bluebird очаквам да са дребни)
https://www.ozone.bg/product/2000-pcs-canal-homes/

Този с картичките го редих миналата година и наистина парченцата са по-малки. Дори съм го рамкирала Simple Smile
Лелеее, наистина са много дребни Grinning Но поне са в два плика и не пасват на по 5 места - ще успея все някога да го завърша и аз Simple Smile

HighSpeed, а къде държиш рамкираните, които не са на стената?

Като са разделени на 2 плика- това значи че редиш лява и дясна част на пъзела ли?
Ако е така е доста лесно.
Аз най-много съм редила 4000 преди 20 години. Но всичко си беше в един плик. Имам купен още един 6000 ( и той е в един плик) , но нямам място да го редя и си седи още.

# 144
  • София
Да, редиш лява и дясна част и наистина е доста по-лесно (особено с тези малки парченца, определено съм благодарна). Но пък винаги можеш да ги смесиш - за мен важното е, че имаш избор Wink А като са два плика, пъзелът заема по-малко място докато редиш - моето килимче е до 3000 части и като нямах сортери, пъзел с 3000 в един плик си беше сериозно предизвикателство (нямам стая за пъзели, нямам маса за пъзели - само пода в хола). Според мен сортерите и разделянето в 2 плика не са твърде улесняващи решения, по-скоро приемливи улеснения, които можеш веднъж да ползваш, друг път да не Simple Smile

# 145
  • София, България
Във физическите магазини на Озон има ли същите намаления като на сайта?

# 146
Момичета, имам една чуденка. Редените пъзели ги съхранявам в кутията в такъв плик.
Скрит текст:
но ми прави впечатление, че на оригиналните пликове, в които идват пъзелите има малки дупчици, ето такива
Скрит текст:
Според вас, необходимо ли е да направя дупчици и на моите пликове? Не ми се иска след време да ги намеря мухлясали или нещо повредени от стоенето в плътно затворен плик Sad

# 147
  • Варна
Аз бих сложила по едно пакетче от ония, забравих как се казваха, където ги слагат за да обират влагата.

# 148
HighSpeed, идеята за силикагел е добра, само трябва да видя къде се продава Simple Smile

# 149
  • Варна
Виж по домашните потреби.

Общи условия

Активация на акаунт