Цистит - традиционно и алтернативно лечение - 8

• 28 150
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Vervam, случила си на мъж!  Моят, не че е бил лош, но не проявяваше особено разбиране, искаше си своето. Затова и сега съм си сама. Поне това да не го мисля. За съжаление както виждате и без секс пак си рецидивира. Но поне никой не ми диша във врата и не ме обвинява, че си измислям оправдания..така да се каже мога да си психясвам на спокойствие..хахахах

Колко време след края на антибиотичното лечение е най-вероятно да има възобновяване...ако има такова? Че броя дните, да знам кога поне малко мога да се поотпусна.

# 121
Vervam, случила си на мъж!  Моят, не че е бил лош, но не проявяваше особено разбиране, искаше си своето. Затова и сега съм си сама. Поне това да не го мисля. За съжаление както виждате и без секс пак си рецидивира. Но поне никой не ми диша във врата и не ме обвинява, че си измислям оправдания..така да се каже мога да си психясвам на спокойствие..хахахах

Колко време след края на антибиотичното лечение е най-вероятно да има възобновяване...ако има такова? Че броя дните, да знам кога поне малко мога да се поотпусна.

Ами, ако не вярва, ще го вкарам с мен в тоалетната когато почнат съсиреците.
При мен някъде 5-6 дена, до 10 макс, след антибиотика се възобновява...вече 3 пъти.

# 122
През 2018, когато съм имала 5 кризи се бях опитвала да се лекувам само с 2 монурала и някой и друг ден нитрофурантоин. И след 20 дена съм цъффала пак.

# 123
Радвам се, че си по-добре. Мислех те.. защото знам какво е. Аз на 6 ден от АБ имах подобно нещо и изпаднах в паника. Мислех, че е от обилно ядене късно вечерта след като предните дни почти не бях яла. Но после се сетих за друго. Има едни rife честоти, за звуково лечение на за различни болести и вкл. Ешерихия. Пуснах си ги през телефона и си го сложих на корема, около 30 мин. Телефонът беше позагрял. После заспах. И на сутринта тая мътилка. Мисля, че може да е било от това.

Pandorina, нещо повече за тези честоти? Имаш ли наблюдения дали се отразяват положително? Пускаш ли си ги редовно?

Krasito , Информацията за оксалатите ме озадачи, нали червеното цвекло и магданоза бяха полезни за лигавицата Hushed

# 124
Пускам ги чат пат, не знам действат ли, не ли... Аз от 12 ч взех да пикая през 20 мин, засега бистра.. но особено усещане при пикане.. пак стрес... Верно, че пия чайове и сокове с диуретичен ефект, ма ги пиех и преди и не пикаех през 20 мин.. дали от хомеопатичното.. Нямам вече сили да се тревожи...

# 125
Didi_V, аз пък бях озадачена от това, че любимите ми картофи имат много оксалати. Въпреки това спрях да ги ям, както и др. високооксалатни храни. След 1-2 дни започна бързо подобрение на симптомите ми, вече с облекчение мога да кажа, че съм открила къде е бил проблема, поне за мен. Лошото е, че отделянето на оксалати продължава дори след пълното им спиране, тъй като има натрупвания в тъканите. Така или иначе, болката и паренето вече са почти незабележими и се появяват съвсем за кратко време, вечер. Живота ми се върна. Simple Smile Понякога си разтварям сода бикарбонат, тя също подпомага по-бързото изхвърляне на оксалатите. Спрях и всякакви добавки с боровинки и т.н., и без това не ми помагаха.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 15:01 от krasito_p

# 126
krasito_p, видях, че вече сте написали, че зависи от източника. Някои храни са разменение в други статии. Аз например закусвам овесена каша със соево мляко и боровинки, а навсякъде соята я пише за храна с много оксалати, пък боровинките да са намалят. Ще пробвам сега да ги заменя с друго.

# 127
Тук в този линк(мисля беше пуснат по-горе) картофи няма, и аз ям много картофи.

https://www.magipashova.com/2016/04/13/oxalates/
Също пише, че при термична обработка и киснене оксалатите намалявали.

Pandorina, аз пак да попитам за тези Rife честоти, не мога да схвана, това числата примерно от списъка HZ ли са:
Cystitis, chronic (long-term inflammation of the urinary bladder and ureters) - 246, 1550, 880, 802, 787, 727, 465, 20 ?

Pandorina в миналата темичка имаше една дама от Пловдив(не помня вече коя), ходеше  при Юрукова. Щом пиеш хомеопатия виж нейните препоръки:
https://homeopathytoday.eu/%D1%85%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BE%D0%BF% … D1%86%D0%B8%D0%B8

Аз лично си държа Кантарис 15 CH в чантата. Пробвай 3*5 гранулки от 15 СН, мен ме облекчава при чести позиви за уриниране. Какво хомеопатично пиеш в момента?

# 128
Didi_V , влез в ютуб и напиши в търсачката "e.coli rife" и ще ти излезе едно с едни жълти точки на черен фон. Беше препоръчано в една група за звуково лечение.
Аз пия Стафизагрия 30 в момента на гранулки. И...съм в пълен шаш какво да правя ...от обяд досега положението се влошава..сега трябва да взема пак и се чудя..докога продължава обострянето..какво да правя понататък..лекарката вдига телефона ама и вадя думите с ченгел и бързо затваря...а аз не винаги успявам за една минута да задам правилните въпроси още повече когато съм шашната...изобщо...мъка..Първо беше казала при криза и остри симптоми Сарсапарила. Да ама да спра ли стафизагрията, едновременно ли...сега па ми каза ако много се обострят да тия Колибацилинум 1М ..а аз бях чела някъде че никога не се пие колибацилинум в остра фаза..и...не знам.  А и не разбрах защо Колибацилинум, а не Стафизагрия след като първо така ми беше казала..изобщо съм се оплела....

# 129
Момичета, влизам да се оплача. Въпреки Таваника днес сутринта пак леко мътна урина. После се поизбистри, но цял ден ме кара на пишкане и ме боли всичко долу ниско. Пикочен мехур ли е, какво е не знам.Но поне го няма това типично щипане и боцкане като при гадината.  Едва устисках на работа. Като се прибрах бегом в банята, та се натоплих с колкото можах да издържа гореща вода и сега лежа завита под одеалото. Малко ме пооблекчи, ама утре рано пак трябва да съм на работа. Дано да е по-добре.Утре след работа съм на чесън. Дано не ме изгонят от къщи.
Пандорина, при теб явно е лечебна криза. Чувала съм, че така се случва с хомеопатията. Все пак тази докторка трябва да те следи. Доста безотговорно от нейна страна.

# 130
Момичета, влизам да се оплача. Въпреки Таваника днес сутринта пак леко мътна урина. После се поизбистри, но цял ден ме кара на пишкане и ме боли всичко долу ниско. Пикочен мехур ли е, какво е не знам.Но поне го няма това типично щипане и боцкане като при гадината.  Едва устисках на работа. Като се прибрах бегом в банята, та се натоплих с колкото можах да издържа гореща вода и сега лежа завита под одеалото. Малко ме пооблекчи, ама утре рано пак трябва да съм на работа. Дано да е по-добре.Утре след работа съм на чесън. Дано не ме изгонят от къщи.
Пандорина, при теб явно е лечебна криза. Чувала съм, че така се случва с хомеопатията. Все пак тази докторка трябва да те следи. Доста безотговорно от нейна страна.
Не знам Лори.. и аз лежа с шише с гореща вода между краката и през 20 мин в 00. Бледа надежда ми се появи при последното пикане защото въпреки, че имам дискомфорт по време на пишкането урината не беше мътна и нямаше мирис.. Пия Цистостоп на всеки 2 часа. Но ще ме е страх да заспя, защото през нощта ни вода, ни Цистостоп..

# 131
Пандорина, дано ти помогне хомеопатията. Все пак, щом урината е бистра, това е добър признак. Може пък да си понастинала, времето е доста студено. Дано утре си по-добре. А как издържате на работа когато сте в криза?

# 132
Аз не ходя на работа, вкъщи съм.. поне това е добре, съчувствам ви. Но от друга страна вкъщи умът ми нон стоп е в цистита и това е ужасно натоварва що.

# 133
Аз на работа пък се разсейвам .На компютър работя, свивам се на стола и не смея да помръдна .
Като има работа обаче не го мисля толкова , вкъщи повече се побърквам.
Само проблем е , ако има навлеци в работата, защото в това състояние, ако някой ме закачи , мога да го пречукам 😀
Аз спрях антибиотици и всичко, само с гелчето ще се мажа и мисля цистостоп да си взема още и да пия по 2-3 на ден поне месец .
Защото док каза да не пия нищо друго.
Обачееее, този цистостоп ще промени резултатите ако си пусна урина, нали ?
Чакам цикъл други ден и след него трябва да пусна.

# 134
Аз на работа пък се разсейвам .На компютър работя, свивам се на стола и не смея да помръдна .
Като има работа обаче не го мисля толкова , вкъщи повече се побърквам.
Само проблем е , ако има навлеци в работата, защото в това състояние, ако някой ме закачи , мога да го пречукам 😀
Аз спрях антибиотици и всичко, само с гелчето ще се мажа и мисля цистостоп да си взема още и да пия по 2-3 на ден поне месец .
Защото док каза да не пия нищо друго.
Обачееее, този цистостоп ще промени резултатите ако си пусна урина, нали ?
Чакам цикъл други ден и след него трябва да пусна.
Цистостоп няма да промени резултатите.
Тази нощ взех чесъна. Видях, че нещата явно не вървят на добре и нямаше какво да отлагам. За малко да го повърна..но успях да го преглътна с вода. Ще видим днес как ще е. Ако не сработи...ще се наложи да посягам към монурала...

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 08:45 от pandorina

Общи условия

Активация на акаунт