Дванадесети клас - първите профилирани

• 49 333
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
  • Чикаго / София
Лека, интересна и присъствена да им е последната учебна година на наборите!
Чак не мога да повяврвам, че е последна. Мисля, че ще го осъзная накрая на учебната година.

Хекси, чак на мен ми стана носталгично и тъжно като те четях, ама няма как, растат децата!

Наборката започна работа. Ходи 3 -4 дни в седмицата в един магазин за дрехи и помага по 4-5 часа на ден. За сега е доволна, не й пречи.

velina_v много интересно при вас с любовта Simple Smile

# 586
Лека и успешна учебна година на децата ни!

При нас интересното е, че синът ми беше участник (водещ, заедно с едно момиче от 11 клас) в тържественото откриване на учебната година в неговото училище. Simple Smile Същевременно се занимава (с голямо удоволствие) с поддържане на сайта и фейсбук страницата на училището му (няколко ученика са). Гордея се с него пу-пу. Gift Heart

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 16:59 от Vyara D

# 587
Здравейте,
Леко и успешно завършване на тази последна за наборите година!
Радвам се на наборите, които са наясно какво искат и следват целите си.
Моят син още не се е спрял на избор на матури, но пък засега обмисля и трета от ООП /не знам за какво му е/.
За мен тази година ще е "интересна", тъй като освен зрелостник имам и седмокласник, та очаквам всичко друго, но не и ден спокойствие...

# 588
  • с/у ОколоМръсТното
Успешна година на наборчетата!
Всеки да си гони мечтите, да си стига целите, да бъде щастлив и здрав и преди всичко да е Човек!

Хекси, много се радвам на Вики. Правото чух, че е доста сложно (то тук всяко висше е тъй), но тя ще се справи. Както и с живота отделно. Тя е добро дете... Борбено!
Поздравления и за резултата от Матурите. Дано и моя го постигне...

Здраве Ви желая!

# 589
  • Русе
Ние успяхме да запишем все пак два дена на училище. Вече сме карантина. Sad

# 590
Ние успяхме да запишем все пак два дена на училище. Вече сме карантина. Sad

Eeee много рано, Ели.
Някой от класа ли е положителен?

# 591
  • Русе
Да, болно дете има. Sad Отиде и кормуването, и частните уроци и пак ще се гоним с вятъра да наваксаме...

# 592
Момичета, да ви се похваля! Имам си студент най-после. Приеха го Европеистика в СУ, вчера се записахме. Дано изучи, че последните години не е много по учебната дейност.
Хекси, успех на Вики!

# 593
  • Русе
Браво на Косето- Босето Simple Smile. Успех и попътен вятър. Лесни изпити и свестни преподаватели.
 Аз досега се рових из сайта на СУ, ама няма още никакво инфо. Но поне се успокоих, че свободни места бол и няма нужда да се напъва много Simple Smile Тъкмо по неговата част Simple Smile

# 594
  • Русе
Честито Бети! Да изкласи студента и да използва придобитите знания за нови успехи. Отчитай се, че твоето дете го намирам за доста идентично с моето и да знам евентуално какво ме чака.

# 595
  • България, София
Бети, честит ви студент Simple Smile
Много успехи в следването, да срещне много приятели сред колегите и да попадне на прекрасни преподаватели!
Нека това са едни от най - хубавите предстоящи години Simple Smile

# 596
Честито, Бети! Успех му желая!

Няма много движение в темата напоследък, но аз идвам да помрънкам. У нас по нищо не личи, че някой се готви усърдно за последна учебна година и кандидатстване някъде си. Лежерно си му протичат дните, все пак не е нужно отсега да се стресира, нали?
Нещо и кормуването му го няма никакво  - не е кормувал от миналата седмица, а му остават няколко часа.
Напоследък ми е трудно да намеря баланса между това да го оставя да бъде самостоятелен и да си движи нещата /то не че предприема някакво движение, де/ и желанието ми да взема нещата в свои ръце и да го подкарам в желаното русло.

# 597
  • София
Честито на Косето! Успех му пожелавам! Heart

# 598
  • Чикаго / София
Betty L честито на Косето! Да му хареса и да си изкара цялото обучение! Много се радвам за него!

# 599
  • столицата
Бети, честито и да го учи с интерес и удоволствие ! И да споделяш впечатления от специалността, че ми е интересно.
При нас текат входни с пълна сила. А и за изпита за сертификат по немски трябва да се готви, ама май време не остава. А иска и да поработва макар и аз да съм против. Тази година ми си иска да се концентрира върху учене и кандидатстване. Ще видим какво ще реши.

Общи условия

Активация на акаунт