На пазар във Варна - тема 63

• 37 173
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
За душ кабината Пулирапид. Мия цялата баня и огледалото. Доста време след това, не остават капки, а моята е в червено.

# 496
Здравейте, от къде мога да купя агнешко месо (и понеже не разбирам много, много - да е хубаво), по възможност Младост, Трошево или широк център?
Също събирам препоръки за учители по БЕЛ и математика за бъдещ седмокласник, като предпочитам индивидуалните уроци, а не в група, но в краен случай и малка група е вариант.
Благодаря.

# 497
  • Варна
За учител по БЕЛ мога да дам телефон, ако желаете.

# 498
За учител по БЕЛ мога да дам телефон, ако желаете.
Да, благодаря.

# 499
Трябва да купя подаръчен ваучер за слънчеви очила.

Леонардо или Оптик Класа ще ми препоръчате?
Вероятно ще се използва за определен модел Ray Ban...

# 500
  • Варна
Препоръчайте ми препарат за миене на съдове ?
Омръзна ми от това Fairy, а Pur не харесвам...
На Лидл е приемлив, но пък бързо свършва...

Аз много харесвам Фейри, но сега го смених с W5 на Лидл и ми допада, а и е по-евтино.

# 501
Препоръчайте ми препарат за миене на съдове ?
Омръзна ми от това Fairy, а Pur не харесвам...
На Лидл е приемлив, но пък бързо свършва...

Блейзи препоръчвам.Качиха му цената и сега е между 1.99 и 2,49 -зависи от магазина.Изпробвах всичко възможно,и се оказа ,че това е моят препарат за съдове.Изкарвам 2,5-3 месеца с него,а си мия доста (Негово Величество обича да има поне 5-6 неща пред него,всяко в отделна чиния,та миене пада голямо).Препоръчаха ми  АВС  за съдове,по-евтин е,реших да "изневеря" на Блейзи-резултатът е нещо като екзема на ръцете.Затова повече не експериментирам.

# 502
  • Варна
Хаха, моят син е така.
Всичко се яде в отделна чиния, с нови прибори.
Никой от нас не го прави и не знам от къде го е видял 😂

# 503
  • Deutschland/HE
Като ще цапат така чинии, да вземат и да купят съдомиялни. Това е поне един час на ден спестено време. От 16години сме със съдомиялна и не мога да си представя живота без нея, тя с пералнята са ми първи приятелки Simple Smile

# 504
  • Варна
Пералня, сушилня и миялна спуквам от ползване. И в момента въртят.

Момичета, някой питаше за баскетбол за деца сравнително скоро. Пак са минавали да агитират в училището на дъщеря ми и този път запазих листовката. Не са същите като предния път обаче.

# 505
Гечеви препоръчвам с две ръце. Heart Eyes Heart Eyes Аз като дете играех в моето училище при Маргарита Гечева. Аз спрях, но имах съученичка която тренираше при тях двамата, мина през национален, Турция после замина да учи в Щатите и сега продължава да покорява върхове в и извън Европа.
Trophy Баскетболът като цяло е страхотен спорт и за мъже и за жени.

# 506
  • Варна
Препарати препоръчвам тези на Frosch. Съдовете мия само с такъв и съм много доволна.
А препаратът им с оцет ползвам навсякъде в банята и не бих заменила с друг.

# 507
  • Варна
Karlsson, смесена група са за лятната занималня с деца на възраст 6-10г като имат общо време така и по отделно на групички спрямо възрастта, учебните занимания, интересите и курсовете на детето, ако посещава такива, защото можеш да ползваш и чиста занималня.
Ако ходи само за курс вече не знам кои дни и как точно е. Вероятно не влиза заедно със занималнята.
Добре ме подсети да попитам тази седмица като отида.

# 508
  • София
Препарати препоръчвам тези на Frosch. Съдовете мия само с такъв и съм много доволна. 
И аз съм много доволна от Frosch, а също и от един от DM(прозрачен, без аромат).

# 509
Благодаря много!
Ще пробвам Blazy и Фрош.

А за съдомиялната какви продукти използвате?

Очаквам и препоръки за оптика.... мъж ще избира и искам да има избор.

Трябва да купя подаръчен ваучер за слънчеви очила.

Леонардо или Оптик Класа ще ми препоръчате?
Вероятно ще се използва за определен модел Ray Ban...

Общи условия

Активация на акаунт