На пазар във Варна - тема 63

• 36 074
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Благодаря! Вече имаме час за д-р Янков в Ситиклиник. Дано всичко да бъде наред, но ако се наложи, ще търсим друг вариант.

# 646
За Манастирска :
Скрит текст:
аз съм с голямо "не"от личен опит, от първо лице говоря. Искаше да ме оперира в клиника Темелков, само след един профилактичен преглед ...без да съм правила кризи (от девет години), без обостряне на състояние, без да съм нейна пациентка  и да ме познава.

# 647
За Манастирска :
Скрит текст:
аз съм с голямо "не"от личен опит, от първо лице говоря. Искаше да ме оперира в клиника Темелков, само след един профилактичен преглед ...без да съм правила кризи (от девет години), без обостряне на състояние, без да съм нейна пациентка  и да ме познава.

Съжалявам Sad както с почти всички лекари има доволни и недоволни. Аз бях от вторите. Дано дамата търсеща съвет улучи правилния лекар и остане доволна.

# 648
От доктор манастирска и аз не съм доволна. Хем ми я препоръчаха. Направи в Темелков колоноскопия на майка без да ми каже предварително, че ако намерят полип няма да го махнат. Това беше чисто шикалкаване. Знаехме че ще намерят нещо на колоноскопия, понеже  ПЕТ скенер преди това беше показал че майка има активен процес в дебелото черво, затова и отидохме при манастирска. Очакваше се полип. Та в Темелков само го видяха, защото нямали договор със здравна каса за такава процедура, като разбрах след процедурата щях да падна. Оправихме се де, махна го Мерджанов в окръжна . Майка горката два пъти в рамките на две седмици трябваше да мине през неприятната процедура по чистене на червата. За мен това си беше абсолютна дезинформация, така се кажа съвсем празен ход.

# 649
Д-р Влаева е много добър гастроентеролог ,много внимателна,усмихната,и най-вече кадърна!

# 650
  • Варна
Ужасни неща за тази Манастирска. Баща ми мина заради нея същата процедура миналата година, пак в Темелков. Явно са на процент.

# 651
Ужасни неща за тази Манастирска. Баща ми мина заради нея същата процедура миналата година, пак в Темелков. Явно са на процент.

Ох, то да беше само манастирска...
Мъжът ми попадна в същия капан. Димитрова от военна болница(има кабинет в окръжна) му направи направи колоноскопия (Без упойка, тъй де, пропуснали.... А и той бил мъж...). Казала му предварително че ще махне ако види полип, но не го махнала. Не бил за махане, можел да изчезне сам (?!?) . След половин година да отидел пак за колоноскопия... Директно го изстрелях при Мерджанов. Той маха всичко каквото види. Ненапразно е завеждащ на гастрото в окръжна и знае че полип сам няма да изчезне.

# 652
Арабският кускус се залива с вряла вода и за 10 минути е готов за ядеве. Елдата от Березка, която е пресована, е готова с вряща вода пак за толкова, както и пресованите овесени ядки. Целите зърна елда се сваряват също за по- малко от 10 минути.
Не е станало кой знае какво, че да хвърлиш цяла опаковка, да беше  прочела и пробвала. Излишна пушилка вдигаш.
Арабският кус-кус... Grinning Поинтересувай се какво означава "кус" на арабски... Trollface

Зная, че всичко може да се свари за 10 минути. Само че аз предпочитам да заливам зърнените ядки със студено мляко и да ги разбърквам с мед от предната вечер. Интересно ми е как според теб се вари готова вече смес от овесени ядки, елда на зърна, сушено годжи бери, стафиди и боровинки, забъркани с прясно мляко, кисело мляко и мед?!?

И тази тема не е за обмяна на рецепти за готвене. Въпросът е, че нагло ме излъгаха в очите във въпросната "Берьозка"! И след това отказаха да ми заменят стока, която са ми пробутали с измама и която не желая!

Цитат на: tina_vn
Според мен е нормално да не приемат обратно хранителни продукти, както и лекарства, кой знае къде са стояли и какво са ги правили. Ами ако следващия купувач се натрови...
А според мен е нормално не приемат продукти с разпечатана опаковка. Аз не съм се опитвал да върна отворената кутия. Но другите три си бяха запечатани. И съм ги купувал преди няколко дни от същото място, което продавачката отлично знае - нали тя ме подведе да ги купя. Да не говорим, че точно тази елда в такава опаковка не се продава никъде другаде. А ако някой иска да трови народа, спокойно може да сипе каквото си иска в продуктите в "Кауфланд", до които всички посетители на магазина имат достъп. Няма нужда да купува и връща стока от "Берьозка".

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 19:45 от CoolReader

# 653
  • Варна
Аз наскоро ходих при д-р Янков. Разбран е, разпитва подробно за проблема и като цяло съм с добро впечатление. За Манастирска познати бяха категорични да не се записвам.

# 654
А ти що не гледаш какво купуваш?Очевидно е, че не искат да ти направят услуга, защото си от кривите гадни клиенти.
Не те разбрах за арабския кускус
[/img]

# 655
  • Варна
За гастроентеролог препоръка за д-р Грудева в Терапията.
Лична и от приятели отново нейни пациенти.

# 656
А ти що не гледаш какво купуваш?Очевидно е, че не искат да ти направят услуга, защото си от кривите гадни клиенти.
Не, напротив! Аз винаги като вляза в това магазинче, оставям минимум 30-40 лева. И досега винаги ми се е мазнила продавачката - като ме види, усмивка до ушите, "Привет, как дела?" и т.н.... Дори като си купя нещо от витрината с готови храни и остане малко, ми е предлагала да го взема всичкото, за да не залежава. И винаги съм се съгласявал. Но до тук беше!
Не те разбрах за арабския кускус
Явно не си... На арабски كس (кус) означава същото, което "pussy" на английски... Котенце, но не такова, дето мяука и пие мляко Grinning Предложи на някой арабин да хапне от твоя кус-кус и ще видиш много забавна реакция Wink

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 23:28 от CoolReader

# 657
  • Варна
В някои от м-те "Берьозка", персонала не е особено компетентен. Особено този на "Козирката". Като следовател я разпитвах какво съдържа топлата кухня. Мамашата не беше наясно.
Cool Reader, препоръчвам ти м-на на бул."Сливница". Консултират любезно. Дори ми поръчаха артикул, който липсваше в асортимента. Не игнорирай веригата окончателно.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 23:40 от Viviana91

# 658
Здравейте момичета, искам да ви попитам къде във Варна мога да намеря ежедневни свободни рокли като тази: Намирам само в онлайн магазини, но ми се иска да я пробвам независимо, че ще е по-скъпа. Благодаря ви предварително!
В мадара има такива рокли.

# 659
Аз от березка пазаря много внимателно и не всичко. От топлата витрина са ми продавали вкиснали салати. Затова от там само моркови по корейски.
Само от там купувах преди години елда, но сега тя се продава навсякъде и често има промоции . Квас, краставички, пельмени елитни. За сега тези неща не са ме подвеждали.

Общи условия

Активация на акаунт