Отговори
# 150
  • София
mama-shushi, дано следващия път като тръгнеш за болница да е в 9тия месец за срещата с бебчо!! Hug

За нещата за болницата...този списък, които имаме на 1ва страница е огромен Shocked, наистина ли трябва да носим ВСИЧКИТЕ тези неща!!! И различно ли е за различните болници? Нека ако някоя мама знае какво искат специално в Св.София да каже!

А, и мамчета, аз днес влизам в 8мия месец!!!! ooooh!Party

# 151
Здравейте, мамчета!
Като чета колко компетентно пишете за помпи за кърма, кошари...и др. и започвам да се шашкам Shocked Още не мога да намеря време да пообиколя магазините и де се ориентирам Embarassed Другата седмица вече смятам да започна и ще се включвам по-активно в коментарите  Peace
А и днес ми монтират кухнята  Crazy вижда се вече края  Laughing
Поздрави и целувки на всички  Hug

# 152
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=133736.msg2519149#msg2519149

Мили мами, тук съм пуснала тема за училището за бременни, което вече ще се провежда освен в София, във Варна, Пловдив, Бургас, В. Търново, Ст. Загора.

Интересно е, софийските мами ще потвърдят Grinning

# 153
Ние планираме на тази лекция да дойдем с тати. Хи хи хи, как ли ще се шашне от толкова много мамита там... Mr. Green!!!

# 154
Анжелина, моя приятелка е от Варна и иска да ходи на тия лекции.Моля те, ако имаш някакъв телефон за предварително записване, да го постнеш във форума.Мерси Simple Smile
Sarra, Аз пък съм си харесала тая на 19., но предполагам, че ще трябва да  дойда в 9, за да вляза smile3507

# 155
Sarra, Аз пък съм си харесала тая на 19., но предполагам, че ще трябва да  дойда в 9, за да вляза smile3507

Тази лекция задължително искам да я посетя - Емилия Казълова, акушерка от Училище за бъдещи майки и татковци ще представи темата “Нормално физиологично раждане.” (Между другото, акушерката от този четвъртък ми беше противна, но карай, осведомих се. Мислят се за много велики някои хора в нашето здравеопазване).
Обаче наистина да се стигне дотам с тези преустановени маршрутни линии - трамвай 22 е спрян - наистина е кошмар! И аз едва ставам!  smile3507 Можеш и да закъснееш, ще те пуснат, но недей, важна е.

# 156
Добро утро!
Брей големи тревоги , голямо нещо! Рита ли, не рита ли, що рита , що не рита? Успокойте се! Остана още 1 фатален месец, да несъм чула че има контракции, кървенета и други такива. Сядайте си на "петата" и подреждайте полека лека багажа. И аз н е съм го приготвила моя , но от 03.11 излизам болничен и ще почвам. Не че няма да ходя на работа , но не толкова много.
Не мога да си харесам комплект за изписване, някой да помага . Май принцеса ще срещаме в къщи (поне така смутолеви док последния път) та трябва нещо тържествено и божествено. Мъжът ми ходи с малоумна усмивка из къщи и прави планове за момата. Сега сме вече на специализациите в чужбина, като стигнем до женитбата ще ви разправям (щото дума не дава да се издума).
Лек и приятен ден на всички , и по спокойно!

# 157
Анжелина, моя приятелка е от Варна и иска да ходи на тия лекции.Моля те, ако имаш някакъв телефон за предварително записване, да го постнеш във форума.Мерси Simple Smile
[

Няма телефон за предварително записване. Следващата сбирка я насрочиха за 26.10. от 9.30 в Палацо, до ФК, зад Хепи. Записвахме се на входа Simple Smile Във Варна все още сме малко на брой и не се налага да си пазим места Simple Smile

# 158
ClanG ,добре дошла в розовия отбор Hug Hug!Желая ти едно здраво и прекрасно бебче!!!
Анджелина, мерси, чакайте една бременна мама в четвърти месец, много сладка Grinning.

# 159
Зори, не бързам да се радвам щото не е сигурно въобще! Не и за татито разбира се! Ако някой знае къде се наема духова музика да казва че ще ни трябва за изписването...

# 160
Здравейте майчета!Вчера се върнахме от почивката на планина и бързам да се включа и аз в новата темичка!Браво на вас -15 дена ме нямаше , изписали  сте цяла нова тема и сте почнали нова.Добре дошли на новите мами !Да ви се похваля от чистия въздух бебо взе да ритка по-силно,и вече сме много активни!Радвам се че отново съм при вас-малко множко ми дойдоха тези дни без компа!

# 161
  • Варна
Здравейте скъпи Мамчета ! Виждам , че много от вас ги е пипнала гадната настинка , а други вече са успели да се сборят с нея. От снощи и аз се включих в отбора на хремавите и цяла вечер вместо да спя съм се пустосвала , къде се докарах така. Моля ви кажете какво правихте вие за да дишате по- добре ? Какви капки за нос ни е позволено да използваме ! Взех си от този " Стеримар " , но положението стана по-лошо. Носа ми направо се вакумира ! Немога да дишам изобщо !!!

# 162
  • Бургас
Ето ме и мен, привет-мривет

Добре дошли на всички нови маменца и леко бременеене.

ау пъргавелки, ма много пишете бе  Hug не помня вече от кога не съм писала, но ви изчетох  Grinning Струвате ми се доста разтревожени, всъщност може би просто се вълнувате  Wink
Аз учудващо съм адски спокойна, само дето от ден на ден, желанието ми вече да гушкам беболинчо расте с такава  светлинна скорост, че направо ме подлудява. Спя доста спокойно и почти не ставам, но за сметка на това не спирам да сънувам бебока, обзел е цялото ми съзнание и подсъзнание.

ClanG ми супер новина, ние всички знаем колко много искате момиченце, ми ха дано пък ... манеее представям си го вашия татко, луд ше бъде  #Crazy от кеф.

Аз от 03.11.2006 излизам в болничен и смятам тогава да започна с приготовленията, нямам търпение. Сега изобщо не ми остава време, но послеее......  Joy

# 163
Здравейте и от мене днес? От хойкане не си чувствам краката вече ooooh!, но пък нали казват че трябва движение Flutter.
 Нашия бебок ни забавлява много, много е активен, но не така с ритници, а някакси само се завърта и на корема излизат подутини и вдлъбнатини, много ми е интересно да ги гледкам. А вечер когато сме в къщи сядам на канапето, вдигам си краката на един стол, слагам една чиния на корема и гледаме как се движи чинията. Вече активно си пъха крайниците под ребрата ми! Вечер е абсурд да спя като хората!
 За помпа се замислям доста, newsm78 може би ще изчакам, не мисля, че има смисъл да дам сега 80лв и след един месец примерно да нямам кърма и тогава......? Може би на ръка ще пробвам, още мисля.
 А за багажа май ще започвам да го стягам, знам ли кога ще реши да излезе бебчо? Пък и не става за един ден, сега ще си търся ношници, че това, че онова и така може би ще е готов на време!
 Това е засега от мен! Приятни почивни дни на всички!

А така как се сетих само,  Peace като видях, че ще стане по дълъг ферман, копирах си текстчето на един wordski документ, после натиснах побликувай –ама тц! Времето изтекло! Сега copy от wordskiq документ paste на отговор и така! Hug Няма защо да се ядосвам, че ми изчезнало текстчето!

# 164
ClanG направо припадам от смях! Дано наистина имате момиченце, представям си какво му е на таткото - то и нашия се разхожда с идиотска усмивка из къщи, като стане дума за бебката - пък имаме само едно момче преди това.
Днес имаме годишнина - от 4 години сме семейство, въпреки че сме заедно много повече - почти 12 години.  И аз черпя виртуално, но не знам как ги слагате тия готини торти.  Пък и то не е много полезно, току виж се дояло на някого.   Laughing От днес също така и аз влизам в 8-мия месец!

Общи условия

Активация на акаунт