Отговори
# 180
  • Варна
ами то точно това е контракцията - втвърдяване на матката за няколко минути, което на този етап не трябва да е болезнено, ако е болезнено значи трябва да отидеш на лекар. аз лично усещам напрежение в корема както като си стегнеш коремните мускули. не знам при другите как е  Peace

# 181
Здравейте аз съм нова тук моя термин е на 20.12.06 чакам момиченце и моя термин нещо се разминава в картонами пише 22.12 после докито ми каза 20.12 а сега последно като ходих при един друг гинеколог в 28г.с ми каза 17.12 шантава работа с тез термини иначе по всички календари и калколатори съм за 20.12,Virginity аз имам такова втвърдяване на корема за няколко минути някой път усещам лека болка когато се втвърди а някой път не усещам болка Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 окт 2006, 21:27 от pucana

# 182
Искам да питам дали сте си приготвили всичко за бебчето 

# 183
  • Бургас
Здравейте маминки,   love001

Добре дошли сред нас на diq и pucana   newsm51
lia25 благодаря ти много за бързата реакция за линковете, даже вече харесахме легълце, сега ще изпринтя 3-4 на кумата и да се оправя  smile3534 като е мераклийка

Ники, кога ти беше последния М - на 12.03 ли?
ClanG Мда точно на 12.03
При мен няма абсолютно никакво разминаване поне до сега при определяне, датата на термина. И на ЖК, и на web калкулаторите, даже и от книга са ми го смятали, все 19 илиза, не че има кой знае какво значение де, ама не е ли някакъв стандарт принципа на смятане?! Абе дойде ли декевмри...... 1ironing wash hang
Virginity ох и аз сънувам едни неща......ама твойте поне са приятни, пък мойте ....... уж все с бебоци свързани, а все притеснена се събуждам, явно напоследък напрежението си оказва въздействие и на подсъзнанието ми, ..........то за съзнанието е ясно

# 184

Ние празнуваме една година от нашето венчаване. Ето няколко снимчици, които качих за вас ..... паролата е detelini      Hug

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=69907

# 185
  • Варна
detelini  много сте хубави  Hug честита годинка   bouquet
добре дошли на новите майчета   bouquet
аз май се чувствам по-добре от калция  Thinking
пак ми изтръпват китките но поне не ме болят толкова (като онзи ден)  Rolling Eyes
diq аз количка имам купена само (подарък ми е затова)за другите неща съм решила вече но все още оглеждам магазините и началото на другия месец тръгвам на обиколка ! Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 15 окт 2006, 08:56 от Virginity

# 186
detelini , Честита годишна! Да сте живи и здрави! Все така де се обичате!  newsm51 Много сте готини на снимките luvbed
pucana , добре дошла  bouquet
За контракциите - знам, че корема се усеща твърд, но проблема е, че не усещам кога се втвърдява и кога отпуска, та затова се чудя newsm78   
Virginity , ти много рано си станала  Crazy Чакаш отзиви от КалиМа,нали  Praynig

# 187
  • София
detelini пожелавам ви много годинки да празнувате заедно,много си сладка на снимките  bouquet , diq, pucana добре дошли  bouquetАз не мога да разбера кога имам контракции,защото явно бебо е заякнал доста и така се мести,че тогава ми се втвърдява корема,а като си сложа ръката на  корема ,,чувствам нещо твърдо как ме подпира отвътре #CrazyОтделно като легна и си гледам корема се вижда ясно как бебо се мести от ляво на дясно,а бе майтап LaughingТака че аз не съм компетентна по безболезнените контракции,виж болезнените ги усетих много ранно,мисля в 5 месец,тогава ме болеше корема и кръста все едно ще ми дойде ConfusedDiq аз от доста време съм приготвила абсолютно всичко за бебо,даже мисля и чантата за родилното да си стегна вече Embarassedно първо ще изчакам училището за родители в Св.София,сега в петък е,та да видя как стои въпроса с нощниците-дали ще сме с наши или с тяхни Rolling EyesНе съжалявам,че отрано приготвих всичко,изпрах дрешки,одеалца,изгладих ги и ги подредих,защото все повече ми се лежи и все повече се изморявам

# 188
  • Варна
Virginity , ти много рано си станала  Crazy Чакаш отзиви от КалиМа,нали  Praynig
smile3521 atwork

# 189
Здравейте, нови мами! Добре дошли!
Детелини честито! Много любов и страст ви желая!
Майчета, спомняте ли си имаше една тема , дето една мама беше снимала в Св. София родилна зала, стаите и т.н. Ако някой се сеща как се казваше темата да казва, че искам да покажа снимките на наш тати. Или ако не затруднявам вас , като ходите на училището да снимате за албумчето. А ? Съгласни ли сте? Много ви моля, аз съм една работеща майка и нямам време за това, пък татито иска да идва с мен да ражда , да добие представа някаква..
Майче, нищо не каза за феталната морфология! Как мина? Аз питах моя док , и той каза че не смята а необходимо.
Клеми, нали ти беше със секцио? С избор на екип ли беше? Ако - да , кога точно се плаща за него? От по-рано или преди операцията?

Последна редакция: нд, 15 окт 2006, 10:15 от ClanG

# 190
  • Варна
еха сега експедирах свекъра и мъж ми да носят килима на автомивка  newsm44
днес като гледам има слънчице у наше село, може и да изсъхне до довечера  Thinking
вчера се видях с една приятелка,която се върна от Щатите. Каза че е купила за бебчето нещо което го няма в БГ ама щяла да ми го даде "после"   Confused
и сега мира не ми дава какво може да е то? Thinking

# 191
Добре дошли на новите мами!Аз багажа съм си го стегнала за болницата и всичко съм си купила за бебето,само остана леглото и количката , но те ще са подарък от бабите и ги чакам да ходим да ги купуваме.И аз имам втвърдяване на корема от време на време , но не ме отпуска ,а си седи бая време твърд и се чудя контракций ли са или е бебето.

# 192
  • Варна
di_
мама KaliMa току що ми се обади да каже че е родила един голям юнак!!!!
Димитър - 4кг 52см да и е честито   bouquet
ох изпотих се от притеснение ....вече мога да се върна в леглото и да релаксирам Mr. Green тежко е да си щъркел Mr. Green

# 193
di_
мама KaliMa току що ми се обади да каже че е родила един голям юнак!!!!
Димитър - 4кг 52см да и е честито bouquet
ох изпотих се от притеснение ....вече мога да се върна в леглото и да релаксирам Mr. Green тежко е да си щъркел Mr. Green
Мноооого се радвам, да са живи и здрави и двамата   bouquet

# 194
  • София
Здравейте!
Аз от вчера съм в голямо приключения, малката е зле, щяха да ни приемат в болница, но понеже съм много бременна се съгласиха да се лекуваме вкъщи. Който иска да прочете повече, може да видите в януарската тема съм писала.
ClanG, секцио бях, с избор на екип, платих предния ден преди секциото.

Общи условия

Активация на акаунт