Отговори
# 120
  • Düsseldorf
Момичета, все забравям да питам, можете ли да спите още с пижама? Аз не, стяга ме много... А от седмици търся хубава нощница, колкото и да ги мразя и НЯМАААААААА!!!
Една продавачка ми се накара, че не знам, че трябва да е с много копчета, за да мога да кърмя, и ми показа една, дето баба ми може и да я хареса.... Sad
И не знам какво да правя..... newsm78

# 121
 Joy JoyAlex shu, е ти ми оправи настроението!!За нощниците- купи си една- две от тия бабешките, казват- с горно закопчаване (все 1  пък има долно Simple Smile) и прави като мен- къпя се вечер, завивам се с хавлията и отивам да кажа лека нощ на възлюбения и после като си легна (а той си ляга доста по- късно), се преобличам Laughing. Не че не ме е виждал с моята торба, но още го държи ужаса от гащите ми №128 Shocked и си трае!  Laughing
 Момичета, и мен ме гази тоя вирус #Cussing out- вчера ми се драйфаше яко и главата ми- все едно някой я стискаше в менгеме. Днес съм малко по- добре, благодарение на препечените филии, които плюскам цял ден и чайовете. Целувки

# 122
  • София
Момичета, все забравям да питам, можете ли да спите още с пижама? Аз не, стяга ме много... А от седмици търся хубава нощница, колкото и да ги мразя и НЯМАААААААА!!!
Една продавачка ми се накара, че не знам, че трябва да е с много копчета, за да мога да кърмя, и ми показа една, дето баба ми може и да я хареса.... Sad
И не знам какво да правя..... newsm78
Аз с пижамка си спя,не ме стяга,с нощница -абсурд,то по-добре тениска да обличам,тя нощницата като се усуче ooooh!А за кърмене живот и здраве,пак пижама ще търся ама с копчета да е горнището.Бабешките нощници-мерси,нещо не ми допадат CrazyЗащо не си купиш просто по-голяма пижамка-има много сладки.

# 123
  • София
tini mini, определено вървя 1 месец напред Grinning, имах предвид че прегледа ми беше към края на септември, и сега чакам с нетърпение да стане 20.10 Simple Smile, сори не съм в час днес.
За съжаление и аз днес се замислих дали не ме е нагазил грип....като чета не съм само аз, все още се надявам да се размина само с драйфането - 4 пъти за днес... края на юли от 6 сутринта до към 6 вечерта повръщах през 30минути.....никви средства не помагаха, след което вдигнах висока температура - 38.3, свалих я с парацетамол и после не и дадох да се качи като пиех много чай( липов) със сладко от малини или мед, после водичка с мед и сок от лимони и на третия ден  - ВСЕ ЕДНО НЕ СЪМ БОЛЕДУВАЛА....
мисля си че се отрази на бебка, щото след това отчетохме първото изоставане с 4 дни, а след месец с 2 седмици....
Дано утре съм по-добре и да не се влошавам, пожелавам никой да не го хваща този или който и да е друг грип Praynig, че доколкото знам сега е по-кофти да се грипува( след 7ия месец), отразявало се на бебето...

# 124
  • Пловдив
GLANG, страшни списъци си направила. Браво на теб! Hug

# 125
Добро утро!
Вела , не съм ги правила аз. Взех ги от предишен форум, и само добавих коментари за да се ориентирате кое е необходимо и кое не съвсем, защото като гледам на младите майки пробутват какви ли не ненужни неща за много пари което си е престъпление. Първо не всеки има тази възможност, и второ и да я има повечето неща са нефункционални и ненужни. Питай бабата на Вержи дали е имала овлажнител за въздух, или еднократни гащи !

# 126
Добро утро момичета! Отново съм на работа и ми предстои поредния дълъг и отегчителен работен ден Tired! Нямам търпение да дойде 20.10, когато излизам в болничен. Тогава поне ще мога да ходя на лекци  smile3529, които сега пропускам и се чувствам много гузно от този факт. Само се чудя как ще се справя със сесята, която е от началото на м. Януари, а чакаме бебка в началото на декември newsm78

Troia, коя е тази количка на Chicco CT 0.2? Тази, която ние взехме е Chicco Trio 0.1. На Peg Perego също мисля, че е много добра (аз съмо мислих да купим нея) ,но недостатъка и пред Chicco e  че коша за новородено се слага върху лятната седалка, което я прави по-тежка, а и ненужно не цапат и двата коша.

KITTI, вчета бях на преглед и според моята докторка бебка също изостава с 2 седмици, но ми каза че това изобщо нея притеснява, за разлика от мен. Обясни ми, че просто ще е по-финна мадама Grinning

Да ви се оплача и мен от няколко дена се опитва да ме пипне нещо - боли ме гърло, отпаднала съм, но не му се давам  Stuck Out Tongue Winking Eye и се лекувам с бабините лекове.
За сега стига толкова от мен а на вас ви пожелавам много усмивки през деня и да си почивате! smile3524

# 127
  • София
Здравейте мацки!
Взех си снимките с изографисания корем, остава да намеря къде сме набутали скенера, за да ги сканирам и кача.  Laughing
Не съм гледала списъците на GlanG, но според мен, който има възможност е добре да си купи повечето неща, аз поне установих, че всяко "нововъведение" улеснява майката. Не съм копувала единствено овлажнител за въздух и нагревател за пюрета. Сториха ми се ненужни , не почувствах нужда от тях. Обаче виж, еднократни гащи ще си купя, как няма, и то от любопитство най-вече. /Това любопитство, дето убило котката...не знам за нея, ама мен някой ден ще ме довърши. Гаранция!/
Ние нова количка май няма да копуваме за сега, мисля зимата да караме с количката на Никол, която вече не я ползва /Cangaroo е/, 4 колела, без зимен кош, но не ми е бил и нужен, бебето е така добре увито в одеала и завито с чувалчето, че можете да бъдете сигурни, че няма от къде да му духа. Аз съм от привържениците на големите колела, но задължително въртящи!!! Wink

# 128
  • София
Здравейте момичета

Май все повече ставаме с оплакванията от настинка за съжаление Sad
И мен ме боли гърлото и хич не ми е добре. Дано бързо се оправяме всчики за да не притесняваме бебковците.

Лек ден желая на всички  Hug

# 129
  • София
И аз съм с настинка, ужасна хрема и киашлица. Ама моето е от тъпото висене по спирките на градския транспорт.  Crossing Arms Трябва най-накрая да се престраша и да започна да ходя на учлилище с колата.

# 130
Сега се връщам от лекцията на сп. 9 месеца "Кой кой е в родилната зала". Ами, само си потвърдих и предишното ми мнение, че живеем в страна с първобитни условия за здравни услуги. Направи ми впечатление, че след като родиш (ако е по нормален път), не те слагат на легло, ами на количка в коридора, за следващите 2 ч. Това било, защото трябвало да си наблизо, в случай, че получиш кръвоизлив или друго нещо, да можело веднага да се реагира. И акушерката, която изнасяше лекцията, каза "Такива са условията в нашите болници, на запад може да не е така, но тук е така."
Също, след цезарово, не ти дават да си гушнеш човечето от 1 до 2 дни!!! Е гати кошмара. То, верно, рана, боли, упойка, спи ти се, ама това е най-важното бе, да видиш резултата от раждането все пак, а и за бебето е много важно! И тя пак каза - тука е така. Имало в някои болници, като ІІ градска в София, в които давали бебето на гърдата на майката още преди да му отрежат пъпната връв, дори и след цезарово, но не всички болници били така, а само тези, в които имало надпис "Болница, приятел на бебето". Не разбирам, какво им пречи на всички да са приятел на бебето?!?

Klemy, нямам търпение да видя снимките!  bowuu

# 131
здравейте мами:)
в събота и неделя ще ходим със милото на пазар Grinning
дайте идеи на какви колички сте се спрели вие?

# 132
dideto аз лично харесвам колички с 4 колела и цяла дръжка,а не две отделни дръжки.Триколките не ми са удобни.Като харесаш нещо-пробвай я дали е лека и как се управлява....УСПЕХ

# 133
  • София
В Св. София ти показват бебето след секцио, една акушерка ти го носи като го изкъпят и облекат да си го нацелуваш, докато док те кърпи.  Laughing На следващия ден ти го носят вече да си го гледкаш ти, така че ти се събират 24 часа в които не го виждаш, но ти тогава си в реанимация и не можеш да мръднеш, кажи-рече, така че не е болка за умиране. А ако имаш познат на смяна може да ти го дотъркалят с количката да го видиш пак. За другите болници не знам как е.

# 134
  • София
Абе, девойки, да питам нещо. През последния месец бебчо риташе нонстоп, най-много 5 минутки да не го усетя и пак започваше гимнастиката. Сега много намаляха движенията. От 2-3 дни доста по-рядко го усещам. При някоя стана ли така или да звъня на док? Не е като без хич, ритка си, но доста по-рядко. Дано да му е станало вече по-тясно и това да е причината...но толкова ли рязко намаляват ритничетата?

Общи условия

Активация на акаунт