Модни консултации - 54

• 55 535
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Днес купих тези обувки и после установих, че не знам с какво да ги нося.
Май ги виждам повече с дънки, отколкото с рокли, но какви? Тесни, mom jeans... и въобще как се нарича този модел?

Е, нямаш, те носят толкова различни видове дрехи според мен. Скини с широка риза, пъхната в дънките, поли и рокли солей или разкроени до прасеца, панталон тип цигара.

# 211
Със слим фит бих ги носила.
И аз. 🌷

# 212
Май ги виждам повече с дънки, отколкото с рокли, но какви? Тесни, mom jeans... и въобще как се нарича този модел?

Златни обущета нося с всичко. Това е универсален боец - не  знам на какво не отиват Simple Smile

# 213
  • Виена
Момичета, много ми хареса сакото, дори не е точно сако, което носеше новоизбраният председател на народното събрание, ето го на сниимка. Дали някой знае каква марка е, много искам такова.

# 214
Стрина, на мен Пумите са ми малко широки. Имам кецове от естествен велур с по- дебела подметка, но като цяло изглеждат по- големи в среавнение с Адидас, които са доста по- прибрани.
Обувките на Тайга бих носила с всичко.

# 215
.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 22:53 от _limonche_

# 216
Лимонче, черната рокля много ми харесва.
За кръщене бих съчетала с някакви по-весели и цветни аксесоари, за да я разчупя малко заради самия повод.

Вчера видях ето тази комбинация на манекен, с приятелка доста поспорихме относно нея. Ще ми бъде много полезно да чуя вашите мнения. Допада ли ви ?

# 217
Pinki, абсолютно мой стил. Обожавам такива комбинации, спортно - елегантни. Simple Smile Единствено, не харесвам дрехи с лица. Затова нея бих я заменила.

# 218
  • София
Аз не обичам къси сака и това не знам как ще стои. И принта на тениската ми се "бие". Иначе кецки, дънки, зелено сако - топ.

# 219
цветът е разкош, но самото сако не ми харесва
бих носила комбинацията, но с друго сако в същия цвят

# 220
  • в Кошера
Скрит текст:

Slingbag (ballet) flats. Peace
Не се сещам за конкретен БГ еквивалент.

Моделът е особено актуален в момента, очертава се като летен тренд 2021.
Харесва ми, но на малко и фино стъпало, с фин глезен.
Не е най-удобният модел, предвид плоската подметка... Важно е стелката да е мека и каишката над петата да не е твърде стегната и твърда.
Колкото до съчетания - благодатни са. Peace
Скрит текст:

# 221
  • Sofia
Вчера видях ето тази комбинация на манекен, с приятелка доста поспорихме относно нея. Ще ми бъде много полезно да чуя вашите мнения. Допада ли ви ?
Скрит текст:
Сакото с друга блуза или блузата с друго сако - всичко останало е супер!

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 10:20 от bubanka

# 222
  • Варна
Tyra, злато си Heart
Точно теб чаках.

# 223
На живо и на оригиналната снимка цветът е още по- хубав. Аз нямам такъв в гардероба и много ме грабна.
Дори ми харесва и цветовия контраст с тениската ( аз също не харесвам лица на тениски ) Познавайки се обаче по-скоро бих носила с консервативни тениски, изчистени или дори чисто бели.
Утре отивам да пробвам да видя как ще стои на мен, защото много пъти ми се е случвало да харесам нещо на манекен и после като облека изглежда зле.

# 224
Аз също нося едноцветни тениски под сако. Много шарените ризи или блузи ми харесват единствено на закачалка, манекен или облечени върху друг Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 11:22 от Pollinaa

Общи условия

Активация на акаунт