Модни консултации - 54

• 55 541
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Пинки, на мен ми харесва комбинацията, може би бих носила с бяла тениска под сакото. Но мери най-добре.

# 226
Честно казано, аз се върнах да търся лицата по тениската, чак като ги споменахте. Не ми се наби на очи. В целия сет имам проблем само с дънките. Мисля, че трябва да са съвършено едноцветни, примерно индиго.

# 227
  • Street of Dreams
Аз пък нямам забележки към комбинацията, много свежо и разчупено изглежда.

# 228
На мен също много ми харесва комбинацията, в тениската има същото зелено като на сакото.
Познавайки се , обаче, бих носила с бяла тениска сета.

# 229
  • Пловдив
Дължината на сакото не ми харесва, ако беше малко по-дълго си мисля, че би стояло по-добре.

# 230
И аз бих носила с бяла тениска/риза. И дънките бих сменила със светло сини, защото тези на манекена са от типа, който хич не харесвам и не нося. Цветът на сакото е прекрасен Heart

# 231
Аз пък нямам забележки към комбинацията, много свежо и разчупено изглежда.
И на мен ми харесва.

# 232
.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 22:52 от _limonche_

# 233
На мен много ми хареса манекенът. Само бих сменила моделът на сакото, това ми прилича на саката от костюмите на майка ми, които носеше преди 20 години. Не ми харесва кройката, дължината и копчетата, цветът е убийствен. И искам да знам къде се намира тоя манекен, защото си познах дънките и тениската от него.

# 234
На мен ми се струва, че не си подхождат като материя и кройка роклята и блейзъра, но от снимка поотделно на двете и без да се знае материята, е трудно да се прецени, може пък и са е добре. Сакото изглежда лятно, тънко и със свободна кройка, роклята е някакъв еластичен трикотаж ли, не знам. То вярно, че напоследък съчетават какво ли не, но това са две дрехи с различно предназначение. Едната е леко небрежна, ежедневна, другото е класическа или леко демоде по-официална.

# 235
На мен много ми хареса манекенът. Само бих сменила моделът на сакото, това ми прилича на саката от костюмите на майка ми, които носеше преди 20 години. Не ми харесва кройката, дължината и копчетата, цветът е убийствен. И искам да знам къде се намира тоя манекен, защото си познах дънките и тениската от него.

Зара

# 236
На мен ми се струва, че не си подхождат като материя и кройка роклята и блейзъра, но от снимка поотделно на двете и без да се знае материята, е трудно да се прецени, може пък и са е добре. Сакото изглежда лятно, тънко и със свободна кройка, роклята е някакъв еластичен трикотаж ли, не знам. То вярно, че напоследък съчетават какво ли не, но това са две дрехи с различно предназначение. Едната е леко небрежна, ежедневна, другото е класическа или леко демоде по-официална.
Не е свободно сакото, леко вталено е. Роклята също не е точно тази материя. Не намирам снимка, тази е случайна от нета. Ръкавите на роклята също не са толкова дълги.
Интересува ме по-скоро цветово как да съчетая нещата. Черна рокля с бял блейзър и нюд обувки и чанта ок ли са? Или черна чанта и някакъв по ярък цвят обувки за акцент?

# 237
Според мен черна чанта и ярки обувки, които да се съчетаят с маникюра по цвят, би било добре. Или нюд обувки и чанта, която има няколко цвята, ако имаш (не се сещам дали имат име). Ако не държиш на сакото, вталено кожено яке също е вариант, малко по-неглиже.

# 238
Сакото, ако не е много вталено или от типа на шанелските с обло бие и без ревер, го носи разкопчано, както и яке, ако длагаш. Ето тук Летисия има подобна комбинация:
https://images.app.goo.gl/JeXNMJasp2ecXJsY6

Аз също по-скоро бих сложила нюд обувки в този случай, отколкото червени. Мелания много често се облича в бяло и обувките обикновено са в бежовата гама или някакви неутрални тонове, не ярки:
https://www.google.com/search?q=melania+trump+white+blazer&t … rmd=inv&hl=en

# 239
  • Street of Dreams
Рокля с такова деколте със блейзър...не знам... Черно-бялата комбинация също не ми се нрави. Ако не е решено вече - помисли за друг вариант - голям шал или едро плетена къса жилетка, която се закопчава отпред с голяма брошка.

Общи условия

Активация на акаунт