Модни консултации - 54

• 55 557
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Тази рокля може и да е изкарана от архивите. Изглежда доста ретро. Или може да е шита по поръчка.

# 286
Аз пък си купих тази рокля и се чудя с какви обувки да я нося. Приемам предложения.

# 287
  • София
Черно-бели дрехи харесвам много с неонови аксесоари - жълто/зелено/розово.
Чудесно ще бъде и с лайм и фуския.
Всякакви модели ще отиват - от кецове до точкета.

# 288
  • Street of Dreams
Черни обувки или фуксия, може и червени.

Роклята на възрастната дама е прекрасна - и аз бих си я купила, но за след 25 години.

# 289
Да се набутам и аз между шамарите. Роклята е тежка, "стара", и най-вече къде ще се носи. Ще виси на закачалка години наред, облечена 1-2 пъти.

# 290
Да се набутам и аз между шамарите. Роклята е тежка, "стара", и най-вече къде ще се носи. Ще виси на закачалка години наред, облечена 1-2 пъти.
Сега като се згледах, по-скоро ми изглежда като манто или пролетно палто.
Аз да я имам дрешката, пък ще и намеря приложение. Wink

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 16:36 от Sysly

# 291
Роклята е много хубава. Напомня ми на роклите на Мелания Тръмп или палтата- рокли на Кейт Мидълтън.

# 292
Не ми харесва дължината на ръкавите, яката е като за връхна дреха, не за рокля и коланът стои прекалено високо.
Десенът и светлия цвят по ръбовете е интересен, но аз не бих облякла такава, поне не близките 15-20 години.

# 293
Трудно би се намерило приложение на такава рокля и изобщо не я виждам в гардероба си. Такава рокля е сано за официални случаи, но не и примерно сватби.

# 294
За въпросната рокля, или снимката е много лоша, или аз не виждам добре.
Наподобява ми обаче изключително много, един пеньоар (така ли се пише?) на баба ми. Само яката беше друга.
Не го виждам това нещо дори като рокля, а по-скоро манто.
Ако има някоя по-добра снимка бих я видяла, за да се коригирам.

# 295
  • Пловдив
И на мен ми харесва роклята, хем съм далеч от възрастта на дамата.

Обожавам комбинация на черно/бяло на точки с червени аксесоари, ако е с по доматено червено, още по-добре

# 296
Роклята на дамата е май палто. Стои й страхотно, аристократично, и е подходяща за събитие.
Идея си нямам откъде е, но и нямам къде да облека... Изглежда ми винтидж и на мен.
За нея е супер. За мен - хм...

# 297
  • София
Роклята е много винтидж и за моя вкус, особено в орнаментите. Жената е супер елегантна и много й отива.

# 298
В търсене съм на това или подобно палто:

Моля, ако някой мерне някаде да свирка. Hands Pray

# 299
Аз мерих подобно в Страдивариус, но цвят каки преди да затворят моловете предишния път. Мисля, че и Зара имат подобни модели.

Общи условия

Активация на акаунт