Модни консултации - 54

• 55 559
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
  • София
И в Ризървд имаше такива дълги якета, даже аз им се чудех. И в Мохито... Преди локдауна.

# 301
  • Някъде там

# 302
  • София
Бихте ли носили панталон в цвят Fuchsia и ако да в каква комбинация (цветова)? Надолу мисля да е със светло бежови платформи

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 20:56 от Мélisande

# 303
Бих с бяла тениска/блуза/риза или дънкова риза и бели сникърси например.

Цветните панталони винаги са ми се стрували доста трудни.

# 304
Здравейте!
Дъщеря ми си е харесала рокля от австралийски сайт, за сватба през юни, но доставката излиза златна. Това е роклята:

Някой да е виждал подобна роля в нашите магазини или в надежден онлайн магазин?

# 305
Здравейте!
Дъщеря ми си е харесала рокля от австралийски сайт, за сватба през юни, но доставката излиза златна. Това е роклята:

Не мога да ти дам директен линк от служебния компютър, но я намерих в  posual.com името на роклята е
Cecilia Bodycon Midi Dress и е на сейл в момента 22 евро. Нямам представа дали доставят до бг.

# 306
  • Mediterraneo
Бихте ли носили панталон в цвят Fuscia и ако да в каква комбинация (цветова)? Надолу мисля да е със светло бежови платформи

На този панталон специално не му е проблемът фуксията( не фуския), а материята. Изглежда чист найлон. Иначе- бяла тениска и бели платненки/ еспадрили.

# 307
  • Варна
Бихте ли носили панталон в цвят Fuscia и ако да в каква комбинация (цветова)? Надолу мисля да е със светло бежови платформи

На мен най-много ми харесва в комбинация с оранжево !

Включително и този десен плат
От теб зависи колко си смела!

# 308
Здравейте!

Вижте в Некст, всяка година имат подобен модел в поне няколко цвята.

# 309
Светло синята рокля я има в Алиекспрес също на половин цена.

# 310
Моля за помощ, старата ми жълта чанта ме остави, търся нова. Трябва ми голяма, мека, естествена кожа, жълтото да е по-скоро студено, топлото тип охра, горчица и както там се казва не ми е много по вкуса. Ако е от сайт, да е по възможност български. Такова ровене по сайтове отдавна не бях правила и дасега все на камък.

# 311
https://nickels.bg/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%87%D … 04-mustrad_p_4278
Опс, видях, че цветът е описан като горчица.

# 312
  • Варна
Моля за помощ, старата ми жълта чанта ме остави, търся нова. Трябва ми голяма, мека, естествена кожа, жълтото да е по-скоро студено, топлото тип охра, горчица и както там се казва не ми е много по вкуса. Ако е от сайт, да е по възможност български. Такова ровене по сайтове отдавна не бях правила и дасега все на камък.
Само за тази се  сещам
https://nickels.bg/-%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%87% … a-giallo-v_p_6535

# 313
На витрината на Diverso в дъ Мол има подобна на търсената, но е естествен велур. Аз се влюбих в кораловата, но цената е 156 лв. и категорично няма да платя такава цена за чанта...

# 314
Момичета, благодаря ви за идеите. На Никелс според мен са хубави чантите, велурената я видях, но не искам велур, особено този светъл цвят, ще падне голямо захабяване и търкане и накрая ще я пенсионирам преждевременно.

Общи условия

Активация на акаунт