Модни консултации - 54

• 55 571
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Стрина,
Скрит текст:

# 331
  • София
Много тегав цвят е и няма хващане с телефона, много по-светла е реално. Не е нито сиво, нито синьо, нито зелено. Купих я импулсивно и без да помисля с какво ще я нося. Явно ще трябва сега да ѝ купя нещо.

Даа, ясно ми беше, за това казах, че прилича, много красиви и много трудни.
С бели дънки ще е супер

# 332
Много тегав цвят е и няма хващане с телефона, много по-светла е реално. Не е нито сиво, нито синьо, нито зелено. Купих я импулсивно и без да помисля с какво ще я нося. Явно ще трябва сега да ѝ купя нещо.
Скрит текст:

# 333
Стрина, страхооотен цвят! И аз с медено/кафяво си я представям. С класически сини дънки, с бели, с тъмно сини...
Аз пък да се оплача: поръчах си тази красота. Естествена кожа, Френска от Lancaster Paris.
Обачеееее като пристигна: лоша изненада. Малко чантѐ... Много по-малка, отколкото изглежда на снимките.
Ще се връща. Сърцето ме заболя.
Пффффф. Голямо разочарование.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 22:17 от HappyRSmile

# 334
Ще ме изпоти тая риза, но ми дадохте идеи, благодаря ви! Ще ѝ търся долна част.

# 335
От известно време се заглеждам по ранички. Не знам дали ще ми прилича на възрастта Simple Smile, но ми се иска да си взема някоя черна. Светлата която взех си е за маратонки /кецки. Тази мисля с обувки да я нося... Та, какво мислите за тази? Beverly hills polo club е тази, на много прилична цена е във Фешън дейс.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 22:25 от Pollinaa

# 336
Девойки, поръчах тази жълтата чанта от Беладжио.
Много благодаря на дамата, която публикува линка към сайта.
На снимката изглежда страхотна, дано е така и на живо.

# 337
От известно време се заглеждам по ранички. Не знам дали ще ми прилича на възрастта Simple Smile, но ми се иска да си взема някоя черна. Светлата която взех си е за маратонки /кецки. Тази мисля с обувки да я нося... Та, какво мислите за тази? Beverly hills polo club е тази, на много прилична цена е във Фешън дейс.
На колко си? Бях останала с впечатление, че си ми набор - 23, 24, 25г ...? 😀
Иначе раницата ми харесва. Само за цвета съм със смесени чувства, защото черно нося само на големи чанти с твърди стени, а на раници залагам на светли цветове, но като форма и стил ми допада. Simple Smile))

# 338
Хаха. По - скоро е, че моя приятелка все твърди, че раницата е само за ученици Joy.  Повечето нося чанти, но пък раницата е удобство.

# 339
Здравейте!
Включвам се, защото напоследък много се пита за Beverly hills polo club раниците.

Преди година някъде си взеха такава раница, но в розов цвят. Слагала съм я броени пъти и все ме е било яд, че съм с нея.  Раницата е твърда, на циповете, когато искам да сложа/извадя нещо ме ръби и трудно се търси нещо в нея. Особенно малкия джоб е ад. Въобще не ми е удобна и трудно я ползвам.
Но.., изцяло вината е в мен. Понеже, когато пристигна не я огледах, дали ми е удобна, а напрво, я прибрах в гардероба. Когато я извадих, за да я ползвам, вече беше минал срока за връщане. Чувствах се, прецакана още повече като видях цената и след месец\два  на 40 лв., вместо 87, която бях заплатила преди това.
Съветвам ви, да погледнете, дали ви е удобна преди да я задържите. Не като мен да си кажете " раница, какво толкова да и гледам".

П.п. Много интересна тема.
Благодаря! Flowers Hibiscus
Бъдете здрави! Flowers Four Leaf Clover

# 340
  • София
Докато сте на чанти, да се повторя- никой ли не е срещал наскоро средно- голяма чанта от ест кожа с такъв модел

# 341
А какво трябва да различното все пак? Не се разбира.

Този модел например се намира на повечето италиански сайтове за кожени чанти, ако те устройва. Не само в черно.
(Аз я имам в светлосиньо от едно магазинче във Венеция и никога не съм я носила. Simple Smile))))

# 342
  • София
Благодаря, красива е.
Различното искам да е.....цената Joy Фурлата е 700лв, не бих дала толкова за чанта, търся нещо до 200. Черно рърся, нищо особено, но си умирам за комбинация велур/кожа, каквато си дала.

И повечето от моделите, които срещам, са с къса дръжка отстрани, а на мен ми харесва доста при фурличката, че си е отгоре захваната.

# 343
Момичета и аз имам нужда от съвет, имам една пола, от миналата година отлежава в гардероба, защо я купих и аз не знам.
Освен с бял потник, с какво бихте я носили ?

# 344
  • Някъде там
Момичета и аз имам нужда от съвет, имам една пола, от миналата година отлежава в гардероба, защо я купих и аз не знам.
Освен с бял потник, с какво бихте я носили ?
С цвят пудра, и с цветовете които ги има в полата Simple Smile.
Полата е много хубава.
За раниците аз нося предимно раници. Много са ми удобни и ръцете са ми свободни.
Сега си поръчах и си взех и тази чантичка.
още не е пристигнала, дано я харесам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт