Модни консултации - 54

• 55 581
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Аз нямам кожени топове и не съм ги заглеждала, заради потенциалното спарване, което си представям, но последната снимка сериозно ме кара да се замисля Heart Eyes

# 361
С кремав или коралов сатенен потник.

Аз изнамерих няколко чанти. Коя според вас е най- хубава и се доближава до това, което искам. Stuck Out Tongue Winking Eye

Тази откъде е?

# 362
Кожен топ бих комбинирала с коприна надолу. Дали пола или панталон, но нещо такова си представям.

# 363
  • София
Сив панталон? Аз така си нося кожените панталони и поли - със сив пуловер нагоре.

# 364
Когато има някакви златисти елементи по чантата или обувките избягвате ли да носите сребърни бижута?

# 365
Преди да, вече не.
Сега съчетаването на металите е даже на мода- сребърна Пандора със златна закопчалка или колие с висулка от бяло и жълто злато.
Ако е в самото бижу, нямам проблем, но гледам да съм с изцяло сребърни или пък само със златни бижута.
Елементите по чанти и обувки не ги вписвам в тях.

# 366
Бижутата ми са изцяло сребърни, не нося злато. Харесах си обаче чанта със златна катарама и обувки със златна закопчалка. Чудя се дали трябва да избягвам да нося сребърни бижута, когато съм с тях.

# 367
  • Street of Dreams
Аз вписвам всичко, много ми пречи съчетанието на сребро и злато, дори само като цвят.

Не нося златни бижута, макар че имам. Една чанта съм слагала със мъничко златно и бях с черни бижута. Другата ще съчетавам с пера / кожи и камъни за обеци, без сребристо.

Имам гривни и часовник в розово злато и даже не знам дали тях да сложа на розова чанта с жълто злато... Как мислите?

# 368
90% от бижутата ми са много фини и дискретни и не се набиват на очи и затова не обръщам много внимание в ежедневието. На поводи гледам да се съчетават нещата.
Металните части по чантите гледам обаче да съчетавам с коланите и металните елементи на обувки. Не ми харесва чанта със златисти елементи и колан със сребристи.

Много харесвам обаче бижута със смесени цветове на металите. Комбинации сребро, злато, роуз голд са ми много симпатични.

ПС: Аз бих сложила с розовата чанта със златно бижу или часовник Роуз голд.
Трудно се намират чанти с Роуз голд елементи, а със златни е много по-добре от колкото със сребристи.
Разбира се обаче ако те дразни комбинацията може просто чанта без никакви метални елементи.

# 369
  • Mediterraneo
Нямам подобни терзания аз. Изобщо не ме интересува каква катарама има чантата и дали ще ходи на пръстена ми. И слава богу, струва ми се натоварващо и ядящо време.

# 370
Еееее това вече е прекалено, да съчетавам катарамата на чантата с бижутата си Simple Smile.
А ципа на чантата съчетавате ли го?

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 22:41 от G.Savova

# 371
Не смесвам. Имам много малко златисти аксесоари.

# 372
Бижутата ми са изцяло сребърни, не нося злато. Харесах си обаче чанта със златна катарама и обувки със златна закопчалка. Чудя се дали трябва да избягвам да нося сребърни бижута, когато съм с тях.
Не. Дори и великата повелителка на стила Кейт Мидълтън не го прави. Simple Smile

# 373
  • някъде под слънцето...
Жълтото злато е прибрано в кутии и поставвно най отзад е шкафа.
Съответно Нямам метални аксеосори в жълт цвят.Акценти по обувки и чанти също.
Но аз съм консерва и  от  поне 15 години  не харесвам и не нося  жълто или розово злато.
Имам и нялалви бижура от преходния ми период , които съчетават бяло и жълто злато, явно съм ги купувяла в момент на умопомрачение.
Ибажовам у бижута с камъни, но и рам съм консврва харесвам и нося само  бели или сини .Не е задължително да са диаманти или спафири.
Халката ми  също  е прибрана  защото е жълта.
Ако има начин да навия съпруга ми да свали и неговата и да си сложим бели, ще съм супер щастлива.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 11:40 от sl

# 374
Имате ли наблюдение към очилата на Ted backer или по - конкретно за този модел? Мога да го поръчам много изгодно в момента и се замислям. Но досега все на Guess съм имала....

Общи условия

Активация на акаунт