Модни консултации - 54

• 56 099
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
  • FRANCE
За чантичките, последната Heart Eyes

# 451
На мен много ми харесват двата сета, но не са за всеки. За да стоят добре си трябва височина, добре оформени ръце и рамене, дълги крака....абе, сложна работа. Иначе за мен са много оригинални, хем овърсайз, хем женствени, за който му отиват.

# 452
Кечи, а защо просто не си купиш готова гривна, която ти харесва? Има доволно разнообразие. Иначе, щом няма да е с инициалите на марката, защо не, бих си направила. Никой не гледа гривните, само някой сноб или любител на бижута.

Панталонът от сетовете ми харесва много, но горната част е някакво недоразумение за мен. Лятото с това около врата – никога. Simple Smile

# 453
Твърдо против копие на LOVE гривната на Картие. Толкова е известна. Ще станеш за смях някъде.
Купи си или оригинала, или съвсем друга.

# 454
  • София
Горната част на сетовете е опит на някой пишман дизайнер. Мода 2013. И от мен не.

# 455
  • София
Босилка, защото не съм виждала готова от благороден метал. Повечето са ментета.

Няма да си купя гривна за 10 бона. Joy

# 456
Никой не гледа бижутата. Че защо тогава слагаме бижута Smiley Аз затова обичам по-едри и забелязващи се.  Нося само бижута от стомана или сребро. Да се вижда и да блести. Гривни - по няколко, но никога твърди като посочената (jonc). Защото никога не ги свалям.
Дребно, фино, като косъм бижу, никога не нося.

# 457
  • София
Босилка, защото не съм виждала готова от благороден метал. Повечето са ментета.

Няма да си купя гривна за 10 бона. Joy
Аз имам бижутер, който ми е правил някои имитации от сребро и бяло злато. Миналото лято Инстаграм гръмна с колиета Тифани, аз извадих моето, никой не ме е питал дали е марка, просто казват, че е много хубаво.

# 458
Бижутата и парфюмите ги нося за себе си, като допълнение, не с цел да привличам погледи. Не ми дреме дали някой ги гледа или харесва. Simple Smile
Кеч, защо не си поръчаш гривната, но с твоите инициали. Поне ще знаеш, че са си твоите.

# 459
  • София
Ей да, ще кажа освен болтчетата да гравират от вътрешната страна инициалите. Мерси, чеме подсети Heart Eyes

И аз парфюми и бижута нося за себе си основно. Е, предвид манията ми ме е гъдел, ако някой много ми хареса парфюма, но е важно аз да си го усещам и харесвам Simple Smile

# 460
The Catcher in the Rye, според мен ако гравират винтчета, нека е цяла гривната. Иначе губи смисъл да е отворена, но с винтчета. Любовната гривна на Картие е силно разпознаваема.

# 461
Всъщност, по темата с гривните, Cartier, имат точно такава, отворена.
Скрит текст:

Иначе, аз съм от хората, които много гледат и се интересуват. Лично аз, много държа, когато става въпрос за толкова популярни бижута, да е или всичко, или нищо.

Но, ако избраната от Вас гривна ще Ви донесе радост при носенето, поръчайте си я и си я носете с кеф.

# 462
За гривната, зависи дамата в каква среда се движи. Ако няма да я забележат и разпознаят, че не е оригинал, тогава нека се я направи.

# 463
  • София
Ха, не знаех, че имат и отворена. Blush
Не обичам цели гривни, които се закопчават. Имам само 1-2. Това е и причината да искам отворена.

Силно немодни среди Grinning
Благодаря на всички за коментарите. Дадох си сметка, че прекалено много го мисля. Simple Smile

# 464
Ха, не знаех, че имат и отворена. Blush

Силно немодни среди Grinning
Благодаря на всички за коментарите. Дадох си сметка, че прекалено много го мисля. Simple Smile

Поръчай си я тогава щом ти харесва.

Не знам кое точно на оригинала му струва толкова при положение че е направена от злато и то вероятно по нисък карат от това което се предлага тук. На разбира се марката си е марка.

Общи условия

Активация на акаунт