Модни консултации - 54

• 56 104
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Първите ми харесват много.
С мъжът ми имаме по едни черни маратонки,на една и съща марка,почти еднакви модели са.Слагаме еднакъв нюанс на синьо дънки ,тениски нямаме сходни,но ми харесва.
Това което не харесвам е тениски с надписи за двойки,много ми е детско .

# 436
На мен не ми допадат, все едно са се облекли специално, за да се снимат за инстаграм и да бъдат видени. Тоест не все едно, а си е точно така. Иначе съм за хармонията и да няма разностилие, да не е примерно жената с тежък грим, рокля и високи обувки, а мъжът все едно е излязъл да изхвърли боклука неумит, небръснат и по анцуг.

# 437
  • София
Sl, сещам се за какво говориш - като семейна снимка за HOLA. Леле, да тръгнем така цялото семейство по улиците - тръпки да те побият!

# 438
Да, Стрина разбрах какво имаш предвид. И аз точно това коментирах, че не ме кефи - посланието е един вид “вижте, ние сме комплект”. Според мен е леко инфантилно и подхожда повече не тийнейджъри, но в крайна сметка въпрос на вкус.

# 439
  • София
Дами, пак искам да се допитам до вашето мнение. Blush

Какво ще си помислите, ако видите на сравнително елегантна дама такава гривна, която си личи, че не е Cartier. По механизма на затваряне, примерно. И бихте ли носили подобна?

Историята зад въпроса. Много ми харесва гривната, не искам реплики или ментета от пазара. Намерих бижутер, който да ми  гравира добра гривна в розово злато. Отдолу е отворена, по- удобно ми е. Чудя се, колебая се дали да пусна поръчката, тъй като тази гривна вече е толкова "изнасилена" в интернет пространството, по пазарчетата и навред, че можр би ще изглежда малко странно. Но пък аз ще си знам, че е истинска и красива.

# 440
  • София
Специално в България не е особено популярна. Щом те кефи - направи си.

# 441
  • Mediterraneo
Изобщо не би ми направила впечатление гривната на елегантната дама, да не говорим за механизма на закопчаване...

# 442
Лично аз не бих загледала нечия гривна, ако не е нещо наистина уау. Второ - аз не различавам ментета от оригинали, нито знам дали дадена марка има конкретен модел, нито знам моделите на коя марка са. Е, правя разлика между злато и някое тенеке от 5 лева, но дотам. Не знам каква ти е точно идеята - да изкопира гривната с гравираното 1 към едно, но без закопчаването ли? Ако е така, аз лично не бих, просто бих си направила златна гривна. Но всичко е и въпрос на вкус все пак, на мен лично конкретната гривна не ми харесва. Ако държиш на тези болтоподобни шарки, направи я така.

# 443
  • някъде под слънцето...
Не се взирам кой какви бижута носи.
Не бих си гравирала  каквато и да е марка на бижу.
То е като да си избродирам логото на Ралф Лорън на тениска.
Не че има лошо, но първо на кой му пука с каква тениска съм , второ хората на които искам да направя впечетление вероятно  ще забележат разликите.
И трето не ми е задължително да пише Картие за да харесам и нося нещо.
Ако харедвам втпросната тениска  ми е все едно дали е Ралф Лорън ,  HM или никому неизвестен китайски шивач.
Имам часовник Картие подарен ми преди години.
Така си стои в кутията.Не ми харесва пък ако ще и Картие да е.
Опитах да го пробутам на тийнката , но и тя не го хареса.

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 22:24 от sl

# 444
Какво ще си помислите, ако видите на сравнително елегантна дама такава гривна, която си личи, че не е Cartier. По механизма на затваряне, примерно. И бихте ли носили подобна?

Ще си помисля, че въпросната млада дама има прилични приоритети и е решила да инвестира в образование/недвижим имот/пътувания преди да почне да троши пари по скъпи дрънкулки, които нямат никакво значение и не подобряват лайфстайла и по никакъв начин.

# 445
Pink Dress, белите дънки ти седят страхооотно. Лежерна елегантност. Ако ги комбинираш ето така например - топ!

За белите шорти, това долнище на пижама ли е? Не бих излязла с тях, освен в двора или на плажа.

Нее, Grinning панталонки са и наистина само за плажа, но със сигурност ги неща
Ами не ми стои по този начин панталона Sad А какъв е модела на тези дънки?

Харесах си този сет

но си мисля, че пак ще са ми торбести.

# 446
  • София
Не не, става дума просто за кръгчетата, които са достатъчно разпознаваеми. Не си и помислям за гравюра на марката, това е абсурд. Grinning
Успокоихте ме. Реално приликата ще са кръгчетата само. Дебелината е различна, механизмът също.

Агент, да, набила съм немалко в други приоритети.

Аз просто понякога харесвам нещо, по- скоро рядко, от модерните неща и го искам, но тъй като винаги правя премисляне цена-качество-марка, често решавам, че не бих платила цената и си търся други качествени алтернативи. Отблъскващо ми е да се копира марката като марка, явно не съм уточнила, че не е и това целта.
Взех си чантата, подобна на Фурла, впрочем. Grinning И припомняйки си фешън дейс благодарение на вас, сега искам червена, набелязала съм няколко модела. Ако са така красиво червени като на картинката Heart Eyes
Пак се чудя, красивички са всичките.

# 447
Pink dress, едно голямо НЕ за тия “сетове”, толкова са нелепи че не може да бъде.

# 448
  • София
Pink, не са за теб. Мъниче си и ще плуваш в тях.

# 449
И от мен не за сетовете. Много странна кройка. Не знам на кой би стояло добре.

Общи условия

Активация на акаунт