Модни консултации - 54

• 55 182
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Много харесвам цвят Chalk на Coach! Heart Eyes Не е чисто бяло, много е нежен и елегантен. Преди известно време бях залепнала на чантите в този цвят, макар че накрая избрах друго, което повече прилича на розовото. 🤣

# 646
И двете чанти са хубави, но бих взела бялата само при едно условие да не е искрящо бяла.

# 647
  • Down south
Някой попита за детайли, ами няма такива в момента. Искам пустата чанта, защото ми харесва на снимките.
Преди бях офис човечка, пътувах често из страната (едни и същи щати) а понякога и до Европа. Стил-офисно-професионален.
Сега съм домашна човека, седя пред екрана и гледам през него. От стила ми не е останало нищо, специализирала съм се в избор и поръчване на шалове и пашмини. Оправям коси, грим "замятам" поредния шал и съм готова за работа/срещи през екрана.

Много ми хареса чаната в пясъчен цвят и ми се струва, че ще я нося. Не съм сигурна къде Sad
Бледото розАвко е модно в момента. Ще мине и замине, а чантата ще си остане в дрешника.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 01:48 от Daylily

# 648
Днес пристигна очакваната рокля поръчана от преди празниците, но ще я върна. Голяма ми е, по-скоро леко дълга, а не ми се занимава сега със скъсяване.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 17:37 от Pink Dress

# 649
Не е леко дълга, даже е къса. Тази рокля, модел предполага дължина поне 3/4.

# 650
Добре е, на мен м харесва как ти седи дълга.

# 651
  • София
И на мен ми харесва, даже е идеално.

# 652
Не е дълга, такъв е моделът. Много добре стои!

# 653
  • София
Глезенчета като на газела!
Добра е в горната й част, но асиметрията нещо не ми допада.

# 654
  • В полите на Пирин планина
Според мен роклята е идеална дължина.

# 655
Глезенчета като на газела!
Добра е в горната й част, но асиметрията нещо не ми допада.
Съгласна съм, и с тази дължина и по-къса, асиметрията в тази рокля нещо куца.

# 656
И според мен роклята е голяма, принтът ми допада, но или материята не пада добре,  или е заради  асиметрията- нещо в долната част не ми харесва как стои .
С аксесоари в какви цветове бихте съчетавали рокля в цвят maroon? Бордо в топъл подтон го разбирам аз, още не съм я видяла на живо.

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 23:45 от Mateah

# 657
И според мен роклята е голяма, принтът ми харесва, но материята не пада добре или заради асиметрията,но долната част не ми харесва как стои .
С аксесоари в какви цветове бихте съчетавали рокля в цвят maroon? Бордо в топъл подтон го разбирам аз, още не стм я видяла на живо.
Бежова пудра или розова пудра ми харесва най-много. Maroon- остава като акцент.

# 658
Pink Dress, на мен също ми харесва как ти стои. Разкопчай горното копче, сложи фино коланче  да подчертае крехката ти талийка и си я носи с удоволствие!
Тези фини и красиви глезени и прасци са несбъднатата ми мечта, а роклята акцентира точно върху тях.

# 659
Раздвоена съм сега - смесени са отзивите ви и това още повече ме обърква. Те и снимките не са от най-читавите

Имам време да мисля до петък дали да я връщам.
Добре е изработена, с подплата в долната част, няма висящи конци, яката изглежда не симетрична понеже не е изгладена добре, копчетата са скрити.Нямам забележки към качеството. Само нещо не я усещам моя!Много благодаря, че сте откровенни.
Утре пак ще я облека.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 17:38 от Pink Dress

Общи условия

Активация на акаунт