Модни консултации - 54

• 55 167
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Щом не ти харесва, няма значени ние какво мислим. Връщай и вземай нещо което ти е на сърце.

# 661
  • Street of Dreams
Хем е много красива роклята, хем има детайли, които не са ок.

Сякаш й липсва колан, за да прикрие разминаванията на принта на горна и долна част. Не ми харесва и начинът, по който пада, някак издута стои надолу. Това я кара да изглежда голяма, а не е. Просто е нужна по-подвижна материя. Може би ако се изглади?

Иначе е много, много оригинална и интересна, на мен би ми хванала окото, но пък аз имам лека мания за рокли.

# 662
Pink Dress, и на мен не ми харесва как ти седи, някак не подчертава хубавата ти фигура. Може би и заради цветовете да е, според мен, не е твоята рокля.

# 663
  • NYC
Хайде още едно мнение за роклята на Pink Dress. Както и други са казали - ако ти се чувстваш добре, мненията на другите не важат. Ако ще търсим кусури - за мен долната и горната част се разминават. Роклята дава много обем в раменете, с помоща на къдрички и воали, а долната част е много по-прибрана и както казва Ondine не пада свободно. Вижда се особено добре на снимката в гръб - долната част е скроена като права рокля. Анализ даден Blush

# 664
  • Някъде там
На мен ми харесва роклята на Pink Dress, мисля, че дължината е идеална, но и е малко свободна и голяма. Ако има един размер по малка ще е чудесно.
Да попитам тези фили виждате ли ги с такава чантичка. или някоя от тези

# 665
Pink Dress, Роклята не ти стои добре и като цяло е... Едно недоразумение още в модела и кроенето.
Горната част те прави с рамене като на културист (освен ако не е търсен ефект), талията е зле позиционирана...а надолу изведнъж върви права.
Аз съм определено за връщане.

# 666
  • в Кошера
Pink Dress, аз бих я върнала.
Дължината е добре, ширината не съвсем, но асиметрията и прехлупването в долната част скапват целия пейзаж.

Искрица, като цвят заложи на нюансите зелено и/или розово, присъстващи в кецовете.
Показаните чанти не ми харесват.

# 667
За кецовете на Искрица - зелена чанта.
Бяла не ми харесва, защото аз лично виждам тези кецове жълти, а подметката бяла.

# 668
  • Sofia
Пинки, ти си слаба и роклята е супер, дълга е добре. Обаче и мен нещо ме притеснява визуално, има някаква асиметрия, не знам от какво се получава, в раменете изглежда широка.
Искрица, аз също бих заложила на цвят чанта на нюансите от кецовете. Бяла - не.

# 669
Искрица, става с всички чанти без бялата.

# 670
  • София
Пинк дрес, мерси че качи снимка! Нещо не ми допада и на мен, на твое място и аз бих я върнала. А може би просто по друг начин си я представях облечена...

# 671
Днес пристигна очакваната рокля поръчана от преди празниците, но ще я върна. Голяма ми е, по-скоро леко дълга, а не ми се занимава сега със скъсяване.
Скрит текст:

Роклята ти е точно по мярка, на дължина също.
Стои ти чудесно, проблема не е в теб а в самата рокля - съчетанието на кройка, материя, принт и детайли, който според мен и идват в повече.
Значи, принт дантела, остра мъжка якичка, волани, набор, къдрички, копчета.....забравили да сложат само джобчета.Simple Smile И всички изброени до тук, се бият по между си за надмощие. Предобрили са я.
Ако сложиш и колан за да има завършен вид, хептен ще пресолиш манджата. А без колан стои като незавършена.
От мен - Не!

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 11:50 от Sysly

# 672
Pink dress, според мен я връщай. На фини жени като теб им отиват дрехи с по - малко детайли откъм кройка. Виждала съм те с такива и си трепач.
Искрица, и аз съм за зелената като цвят, но като модел не ми харесва много. И розова ще е ок.
От чантите на coach съм за бялата.

# 673
Pink dress, и на мен не ми харесва как стои роклята. Ако беше без яка, а с деколте и без воланчетата на раменете, може би да. Както са писали момичетата по-горе, с прекалено много детайли е.

# 674
Pink dress, и на мен не ми харесва как ти седи. Имаш нежна и финна фигура, а тази рокля те прави някак грубовата, според мен.

Относно чантите - обожавам чанти, още от мъничка. Спомням си, че първата дизайнерска чанта, която ми беше пленила сърцето беше Gucci Galaxy medium shoulder bag, а аз съм била около 5-6 клас 😁 Разбира се, никога не съм я имала, но горе долу от тогава се започна манията по чантите, след като няколко години преди това се запалих по парфюми 🥰😁
Към момента не ми е удобно да се включа в дискусията, но скоро ще го направя.

Влизам за съвет основно. Сватбата ни наближава, а аз не мога да си харесам обувки, които да не са 1000 евро... Прагматизмът в мен говори, че това е абсурдно, защото ще сме по поляни и ще ги съсипя, а и имам намерение да го обуя веднъж, уж.
Може ли да ми помогнете в търсенето? Роклята ми е сатенена, прибрана и не трябва да са много остри, за да не стърчат из под роклята.
Обмислях вариант да са контрастни и да ги съчетая с обеци - например зелени, кралско сини или пък лилави, но може и да са бели/nude. Харесах си модели на Badgley Mischka, които са ми ок като цена, обаче с доставката и митници, стават почти колкото едни Маноло Бланик, в които съм безвъзвртано влюбена. 😀

Общи условия

Активация на акаунт