АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 10

• 21 042
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Само два поста по- назад ...

# 196
  • Пловдив
Да, прочетох го още първия път, но ми беше любопитно дали има някаква генерална препоръка. Както е например месо 6+ и т.н

# 197
Обикновено като пиша нещо съм го проверила, а не просто защото така ми е хрумнало. Не се заяждам Wink.
Професионално изкривяване ми е да търся инфо да проверявам кое как ...
Официална препоръка, никъв проблем след 6 месец във сладки, ядене, кремове и т.н, а за пиене чак след поне година.

# 198
  • Пловдив
Да споделя нещо...в аптеки Subra има 50% намаление на доста слънцезащитни продукти за деца. Аз чакам един конкретен за АД и днес се появиха няколко бройки налични, та го поръчах на чудесна цена. И за нас купих ...сега си ги чакам.Stuck Out Tongue Winking Eye
Исках и да ви похваля чувалчетата с крачета Angel baby, много му харесва - удобен, не се усуква и малкия се изправя спокойно с него Wink

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 22:34 от pepina83

# 199
След седмица в Бг ще бъде топло и изведнъж няма да ти трябва , а до зимата не се знае колко ще порасне Simple Smile.
Моя така и не се научи да спи с чувал, за сметка на това свикна с одеало.

# 200
  • Пловдив
Моето дете си носи чувалчета от самото начало и ще ми трябва, пролетно е Wink

# 201
Като е с крачета, няма ли да окъсее? Дори да не с крачета, Бали трябва да е определена дължина.

# 202
Аз имам малко малоумен въпрос - щом съм въвела кокосово масло, кокосовото мляко и брашно няма нужда да бъдат въвеждани, нали? Направо си ги давам.

# 203
И аз щях да задам същия въпрос като kitty_ 😅

# 204
Не виждам проблем. В един момент когато сме въвели толкова много храни, мисля че следващите храни могат да се въвеждат малко по- бързо, освен ако не са алергени.
Лично аз в началото давах по- бавно, но после почнах да давам от всичко без да се влача 4-5 дена. Скоро “въвеждах” праз, като всеки ден му слагах по малко в обяда.

# 205
Моето дете се оплете в чувалчето с крачета на същата марка. А крачетата стоят отвън. Пак си го ползваме де. Взех и пролетен, но се чудя кога да го извадя. Дори да е топло пак ще ползва чувал, просто по-тънък. Постоянно се отвива иначе, а не искам да спя на 25 градуса. Grinning
Аз счетох кокоса за въведен, като въведох само един тип продукт.

# 206
Момичета, какви Сухари давате на малките. Гледам, гледам, повечето с палмова мазнина, емулгатори, глюкоза/глюкозо-фруктозен сироп, захар..лошо ми стана.

# 207
Аз давам бебешки със спелта от дм

# 208
И аз взех пролетен с крачета на angel baby, чакам да пристигне. Той си е свикнал с чувалчета, а и иначе много се отвива.
Кокосовите неща не съм ги въвеждала едно по едно, първо слагах малко кокосово масло към пюретата, после брашното, стърготини 1-2 пъти съм давала, мляко още не съм. Някъде четох, че всичките тези производни се броят за 1 храна - кокос, тоест като е дадено едното се броят всички за въведени.
Сухари ще пробвам тези със спелта, иначе мисля просто да му препичам хляб.
Ей сега бяхме на консултация, 9120 е станал (380гр е наддал, което е супер, че не е повече😃) и е 72см.

# 209
А тази юфка от ръж от къде я купувате. Много се затруднявам с пазара. Аз млечни и глутен му дадох наведнъж с попара. След рикота какъв друг млечен да дам. Май обикновеното сиренето много не се хареса

Общи условия

Активация на акаунт