Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 410

• 46 599
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро !

Хубав уикенд на всички!

Емоция, която не можеш да сбъркаш дори при затворени очи и без думи - на това му казвам актьорско майсторство Heart Eyes

# 196
"Който посажда любов, жъне щастие!" 😊
Добро съботно утро! Слънчево и усмихнато да е! ☀️☕🍀

Благодаря за преводите и коментарите.
Искрено се надявам да намеря пролука тези дни и малко повече време за мързелуване,за да се насладя на анализа и серията на спокойствие.
Аз я  гледам по-малко на няколко пъти.. Какво да се прави...

Страхотни актьори са Енгин и Туба, жалко, че остава малко време на екран за ДП.
Но пък ще ги видим в други проекти.
Живота е пред нас.
Лошото време не значи, лошо настроение и липса на изненади.

# 197

Добро утро момичета Two Hearts

Хубав и релаксиращ ден събота!
Студена и облачна е сутринта при мен, но поне не вали...
Днес вече би трябвало да имаме снимки и озет за серията във вторник. Сега ми идва на ума, че аз съм на работа тогава, но пък за сметка на това срядата ми е свободна и ще мога направо с руската озвучка да гледам.

Сега имам намерение да изляза хем на разходка, хем да проверя дали вече предлагат някакви цветя на пазара - сандъчетата ми са празни с изключение на две саксии здравец, който тръгна свеж  и хубав. Но пък доста е студено и май ще е рано да се слага каквото и да било цвете  по терасата. Пък ми се иска вече...
Предлагам  кафето да ни е "цветно"

Скрит текст:

# 198
  • Пловдив

За да участва в "Дъщерята на посланика", търсят момченце на възраст между 10 - 12 месеца в Бодрум и околностите му. Дали ще ни покажат скок във времето от около година на финала... Бебе Гедиз си имат, сигурно търсят малко Ефе.

# 199
Рано.-рано ни почнаха 😍🙂

Пред Мави има кутии с панделки, явно рожден ден ще празнуваме 🙌 Не можем да се оплачем, или сватба, или рожден ден, все нещо изскача 😜

# 200
Добро, късно утро,

Момичета, Hug Flowers Bouquet

Здрав и приятен ден.

# 201
От американските зрители - омагьосани от очите на Санджар Heart Eyes

# 202
  • Пловдив

Още...

Въведение/озет към епизод 49:

Санджар живее с щастието да има голямо семейство.  Благодарение на усилията на Мави вратите на имението за Мави и Мелек се отварят отново. Халисе обаче няма намерение да отваря вратите на сърцето си.

Седат и Гювен усилват натиска си върху Халисе, докато Гюлсие в имението е ужасно подозрителна предвид  това, на което е била свидетел. Халисе се разкъсва между съвестта и възможността  да се отърве от детето.

Докато Елван се опитва да осъзнае всичко, което е научила, тя е принудена да взема, едно след друго, решения, които ще променят целия й живот. Докато приливите и отливите живеят между нейния ум и сърце,  действията  на Бора и Яхя ще я притиснат в ъгъла.

Докато Санджар се опитва да се отърси от съмненията в сърцето си и да защити цялото си семейство, той ще бъде тестван с решение, взето отново само от Мави. Нещо повече, това решение засяга не само двамата, но и живота на други хора, които Санджар обича.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 11:47 от mariana51

# 203
Благодаря за преведения озет. На първо четене - Халисе и съвест Scream

И най-загадъчното - решението на Мави Thinking

# 204
Здравейте, благодаря за обета.Значи Халисе няма намерение да влиза в правата редица. Съвестта ,сигурно няма да е гризе и ще си спи сладко,сладко вечер.Няма оправия тая жена,и това си е.Дано се осъзнае преди да даде чая на Мави.!А милата Елван какъв ли кръстопът я очаква.Я Бора ще се осъзнае и ще иска да се върне, я Яхя и той ще си я иска пак.Важното е филм да има и да си гледаме с удоволствие.Хубав остатък от деня ви желая.Бъдете  здрави и усмихнати.

# 205

Здравейте момичета Two Hearts
Човек само да излезе за час-два и хоп снимки и озет.

Значи нещото което явно ни развълнува е за  самостоятелното решение на Мави.
Мисля, че ще е свързано именно с Халисе.

Най-вероятно за да се подсигурят Седат и посланикът ще направят запис как се договарят с нея за премахването
 на бебето и чрез този запис ще я изнудват. Такъв запис ще получи и Мави и може би тя ще трябва да реши каква по-нататъшна съдба да очаква майката на Санджар, Яхя и Зехра. Тъй като Зехра е вече свързана с Каврук - те двамата трябва да имат  семейно решение. Същото се отнася за Елван / интересно кого ще предпочете Яхя или Бора/. Вътрешно усещам, че ще е Яхя. Той колкото и грешки да е направил спрямо нея, спрямо Санджар, Наре и най-вече Мелек - сякаш истински се покая и тръгна по един самостоятелен път, при това достоен.

Бих се радвала да видим един разширен семеен съвет /не съд/ където всеки да си изкаже мнението и да преценят дали ще могат да останат едно голямо и уважаващо се семейство Ефеоглу и Йомер, а Халисе да приеме градивната критика и да се кротне да си гледа внуците, да оправи отношенията си със снахи, синове, дъщеря  и зет - или да отива при онези двамата и да опита да живее с тях.
Нали Седат беше посъветвал посланика да започне да я ухажва...  Пък посланикът от самото начало си го беше харесал за "син" щото му напомнял Акън...

Каквото и да се случи, Мави е умна и разумна жена, истинска съпруга на Ефе - ще вземе най-правилното за всички решение.

# 206
  • Пловдив

Явно празнуват РД на Мави. Колажът е мой, да не си помислите, че е от акаунтите...

Седат в трейлъра: Аз така ще ги подредя... че и Мави със собствените си крака ще дотича при мен...
Марта е права, че Мави ще получи по телефона нещо заснето от Седат.
В озета пишат за Гюлсие. Предполагам, че тя ще види какви запарки прави Халисе и ще попречи на Мави да изпия чая. Седат защо е с пистолет срещу Каврук - дано не стреля, но каквото и да е, пак е срещу Санджар. Ясно е, че Халисе няма да успее и психопатът действа на всички фронтове. Това е в лошите предположения.
Хубавите си личат от снимките - РД, Мави е "кротнала" свекървата, Санджар е доволен. Но всички тестове са за него. Трябва да е отново с крачка пред гаднярите, в т.ч. и да си спомни, каква е майка му: Каква е целта ти, майко? Какво искаш от нас? Ще имат разговор, но явно се завръщат заради Мави в конака. Номерата на Халисе срещу Наре и лъжата й, че заради друга жена я е изпратил на хотел(спестявайки защо), казана пред всички в деня на сватбата - Санджар не трябва да прощава и забравя.
Ако утре ни пуснат втори трейлър, я разберем, я сме отново по маслиновите дървета...

От сета - нещо май недоволства Енгин. Караваната не е почистена или дезинфекцирана навреме...

# 207
Ха-ха ,малко заплашителен вид има Rage Joy

Иначе с чаша в ръка - чай или кафе

# 208
  • Пловдив

Ето я цялата снимка.

Гонджа/Халисе е пуснала в сторито си тази снимка и е написала: Най-трудолюбивият в комплекта/снимачната площадка.

# 209
Отговор от Гонджа - най-трудолюбивия на сета

Общи условия

Активация на акаунт