Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 410

• 46 608
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Марианче, какви работи пускаш посред нощите, химия, физика 😳🔥, ще трябва да се спи, че утре сме на работа 😜

Булките от сериала, който иска да си избира 🙂 От самолет се вижда правилния избор 😜

Моите две любими дизи - сватби 😍

Лека нощ и от мен ❤️ Мариана започна 😂

# 241
Енгин Акюрек Heart

Шапка им свалям с Туба - за професионалното им поведение, чар и личностни качества.

Не губя вяра за втори фрагмент.

След ДП, Енгин остава в сърцето ми като безспорен професионалист, смел човек, актьор, човек с главно Ч, истински талант. Незаменим и неповторим.
Искрено вярвям, че за него проекта, ще е лично удовлетворение и успех.
След цялата драма, в сериала и извън  него. Мога да бъда горда  от този страхотен, хубав, човечен, целеустремен и не уморен актьор.

Няма какво повече да се добави. Итрата, таланта и професионализма му .. Дързост да бъдеш, да приемаш предизвикателства, да бъдеш неуморник.
Усмихнат, положетелен, скромен, уверен..

Не случайно е име обичано от цял свят.
Тъжно е, че идва края на историята.. Но тя е красива, вече и по-положителна и аз лично изпитах задоволство от развитието й.  Някак с  лекота гледяв..
Заслужаваше си дългия път..
 Това  са ми думите за последвата серия.

Просто е, удовлетворение и удовалствие да гледаш въплъщението на Енгин Акюрек..
Разбира я се, не маловажни са всички актьори, целия екип на ДП.

Не само Енгин, Неслихан и Туба.. Всички доказаха страхотните си актьорски заложби в сериала.

Всяка булка, всяка хянъма в сериала, беше  чаровна по нейния си начин.Grinning

Лека нощ.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 00:29 от Nina_richi

# 242
  • Пловдив

Добро утро в ден понедебник от Санджар, Мави и мен. Успешен да е.
Бе нашият ден с незабравими емоции, сега ги отлагаме за утре. Както казва Енгин - пътешествие с една история, с любими герои. Вече сме пред финала й. От нас се иска толерантност, търпение и любов.

# 243

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен  ден, въпреки мрачното време навън!
Поне няма да бързаме довечера за поредната серия, това ще отложим за утре.

Да пием по кафе и към задачите за днес.

Скрит текст:

# 244
Добро утро,

Момичета, Hug Flowers Bouquet

Здрав и спокоен ден.

# 245
  • Пловдив

https://www.facebook.com/EnginAkyurekForEver/posts/308266123991846

Срещата на Мирна Таларико на снимачната площадка с Енгин и Туба – 13.04.2021 г.

В пътуването ми до Бодрум имаше всичко, истинска одисея! Още с пристигането ми (петък сутринта) разбрах, че те почиват. Почти умрях, но както се казва, при лошо време, прекарахме го с моя приятел Хасан, за да посетим всички места, където снимаха, невероятни места с невероятни пейзажи! Всеки от тях ме накара да преживея отново случилото се там, адреналинът беше на върха си, мислейки, че ще започнат снимките в понеделник (вече бях във възторг), научих, че в понеделник също не снимат. Мога да ви уверя, че вече бях напълно стресирана, мислейки, че няма да ги видя, но получихме новината, че във вторник ще снимат в имението.

И така, на следващия ден ни отведоха в имението, всички от продуцентската група бяха там и ни казаха, че Енгин е там, но не и Туба. След час пристига джип, от който слизат Туба и асистент, аз й се обадих, представих се, беше много мила, благодари ми за подаръците, подписа се на списание Vogue, всичко е много сърдечно и приятно, красива е! Тя не е толкова ниска, колкото си мислех, носеше пръстените, които използва в сериала, сбогувахме се и те благодариха на всички за подкрепата в социалните мрежи.

А какво да кажа за Енгин, когато го видях да се приближава към мен, едва не рухнах от вълнение! Представих се на турски и той попита, говориш ли турски? Казвам му малко, малко и той се засмя. Благодари ми за подаръците, които му дадох и подписа книгата на испански, и ме попита дали ми харесва, казах му много, подписа и последната си история в списание Kafasına göre, истината е, че не можех да повярвам, защото той не бързаше да си тръгне. Тогава се появи друг актьор, помоли го да снима, аз му казах как му се възхищаваме, както като човек, така и като професионалист, и че харесвам двойката, която създава с Туба, както винаги е признателен, много естествен и сладък, а когато реши да си тръгне и приближи юмрука си, за да ме удари 2 пъти, той вече ми даде нещо! Не можете да си представите този момент!

Само си помислете, беше вторник, 13-и! Най-добрият вторник, 13-и в живота ми! Нещо, което завинаги ще остане в сърцето ми.

Благодарим на Туба и Енгин, че направиха така щастливи всички нас, които сме част от нашата група ENTU FANS SPAIN.

Искам да благодаря на Росита Кале, Барбара, Шърли, Нанси и Кристина за голямата помощ, която ми оказаха през цялото време.

(Споделено от Росита Кале)

# 246
Привет!

Удоволствието се отлага ,но важното е ,че ще го има Hands Ok Hand

Благодаря за преведения разказ, голяма емоция е преживяла дамата, явно сърцето и е здраво Grinning

И аз забелязах, че Туба не се разделя с пръстените от сериала

Едно коте-артист Heart Eyes

Красотата ще спаси света - слагам нещо ,което не мога да спра да гледам Heart Eyes

Скрит текст:

Хубав ден и бъдете здрави!

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 12:39 от araselia

# 247
  • Пловдив

Превод от испански Теменужка Христова.

Феноменът Енгин Акюрек и Туба Бююкюстюн

Споделям с вас част от интервю на единият от сценаристите на втората част на „Дъщерята на посланика”. Той е психолог и познава добре всичко,свързано с човешкото поведение. Името му е Озансер Угурлу. Питат го за скорошната интеграция на Туба Бююкюстюн. Трябва да се отбележи също, че този е сценаристът, който най-често се появява в социалните мрежи, в защита на сериалът от всевъзможните фенски атаки, които, за щастие, с времето намаляха.

Интервюиращ: Сега Туба Бююкюстюн и Енгин Акюрек участват в главните роли, нали?
Озансер Угурлу:  Да, така е. Публиката, която ни гледа и подкрепя в деня на излъчване, но и по целия свят, е невероятна. Интересът към сериала е огромен и ние с удоволствие и надежда продължаваме да работим, въпреки ужасните дни, които светът изживява. Това, което пишем и което зрителите гледат всеки понеделник, кара хората да дишат по-спокойно, та дори да е за кратко.

Интервюиращ: В колко чуждестранни държави се излъчва сериалът паралелно с Турция?
Озансер Угурлу: Не зная точно.
Събирането на тези двама актьори отново, седем години по- късно, се оказа отлична идея. Не бяхме сигурни, не можехме да си представим, само мечтаехме. Очевидно е, че дори те(Туба и Енгин) не очакваха шума, който се вдигна при новината за тяхното ново партньорство. Помня, че в деня, в който се излъчи 37 еп., в чиито край Мави се появява за пръв път, Туба Бююкюстюн имаше 3 милиона последователи в Инстаграм и на следващия ден вече бяха 5 милиона!

Определено, за турския зрител е абсолютен шок и невъзможност да разбере интернационалният феномен. За Турция, "Мръсни пари и любов"  по време на излъчването си, беше сериал с нисък рейтинг и често глобяван заради сцените с целувки. Това беше първият сериал, в който се показаха толкова много такива сцени.
За да видим отново заедно на екран Енгин и Туба беше нужен посредник, който да заложи на тяхното партньорство отново.Точно това се случи в "Дъщерята на посланика" чрез Ейлем, една от създателките на "Мръсни пари и любов".
Ако самите актьори пожелаят отново да работят заедно, също би могло да бъде осъществено от заинтересовани продуценти. Но докато се надяваме и очакваме това да се случи, ни остава да видим прекрасният финал на "Дъщерята на посланика!!!

Скрит текст:

# 248
Благодаря за преведеното интервю 💐
Значи остава надежда за ново партньорство в конкретно за тях създаден сценарий, може би филм. Защото на много хора им беше кратко и недостатъчно сегашното, пък и принудително, не можахме да се на радваме на 100 %.

А пък това е темата с най-много целувки и прегръдки 😍, 1000 пъти по-добре отколкото изобилие от негативизъм и злъч 👎

BTS

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 13:47 от araselia

# 249
  • Пловдив

Подгрявки от акаунта на сериала: https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1383419821266636805

Санджар Ефе, който е щастлив да има голямо семейство...

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1383450179861323781

Какво очаква Maви?

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1383676674823360512

Дуду, който направи всичко, за да спечели любовта на Яхя...

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1383752174174281730

Безкрайните планове на Гювен...

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1384039061195735040

Какво ще направи Бора, за да спечели сърцето на Елван?

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1384084360689639435

Това, което Елван е преживяла, го кара да вземе сериозно решение...

# 250
Брей, Бора да не би да се разчувства и да го обхване бащински инстинкт 🙄 Възможно е, защо не, аз някак си Елван по я харесвам с него, ще е много по-щастлива. С Яхя нещата не могат да се залепят според мен.

А и Дуду, какви ще ги върши 🤔

# 251
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CN02YFYpzyT/

Превод от испански Теменужка Христова.

Те създават нещо вълшебно, както малко неща в живота...
които улавят ритъма на сърцето.
Как да обясниш ускореното биене на сърцето си само защото си ги видял заедно?
Те са  една загадка. Преобърнаха живота ни.Толкова земни и естествени, с чисти души.
Притежават светлина, една специална аура.... заедно блестят.
Вселената направи заговор и ги събра отново.
Чистата любов съществува, безусловната любов беше изказана.
Две прекрасни светли души. Уникални и неповторими.
Благодарим ви, Туба и Енгин, за отделеното време за ENTU España.

Момичета, Енгин смени името на профила в акаунта си в инстаграм.
Ето новия линк: https://www.instagram.com/enginakyurek/?igshid=1dfazi4rxpvn2

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 15:54 от mariana51

# 252

Здравейте момичета Two Hearts

Благодаря на Теменужка Two Hearts за преводите и реализацията им в темата на Мариянка Two Hearts
Емоционален разказ и много приятно интервю.
Най много обаче ми хареса следното, казано от Озансер Угурлу:
"Това, което пишем и което зрителите гледат всеки понеделник, кара хората да дишат по-спокойно, та дори да е за кратко.
Но докато се надяваме и очакваме това да се случи, ни остава да видим прекрасният финал на "Дъщерята на посланика!!!"

Всичко след тези думи за мен има цвят "лилав" т.е. спокойно ми е и дори прогнозирания едноседмичен дъжд не може да ми развали настроението...

# 253
  • Пловдив

Имаме синя отметка.
Затова си е сменил името в акаунта - не може да има тирета.
Първото бе като мейл адрес, но явно от инстаграм са обяснили и вече всичко е на ред.
Под името му пише - Официален акаунт.

# 254
Здравейте момичета.Два ,три дни не съм влизала да ви изчета,много има да наваксвам.От събота следобед съм със страшна мигрена, направо ме разкъсва ту едната половина на главата ту другата.Кошмар е направо,ама ще ми просветне вече.Времето и то такова предразполага.Веднъж да се зарадвам че в понеделник няма серия.Бъдете здрави,утре съм втора смяна на работа и сутринта ще  наваксвам с четенето.Blush

Общи условия

Активация на акаунт