Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 410

• 46 946
  • 736
  •   1
Отговори
# 330

Санджар и Мави (или Енгин и Туба) поздравяват своите фенове
и ги умоляват да не се притесняват и да не се разстройват 😊
Всичко ще бъде много хубаво!

# 331

Отпуснаха им няколко мига щастие, сега да видим обратната страна...

# 332
След феновете от Испания, Египет, Франция, в Бодрум са дошли чак от Маями заради Енгин Акюрек 😯

На адвоката пак му се отваря работа, да видим кой ще е клиента този път 👀👀👀

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 00:05 от araselia

# 333
  • Пловдив

Добро утро момичета.
Днес ни е ред за трейлър, ще си го чакаме.
Успешен четвъртък на всички.

araselia е сложила новината за феновете на Енгин и сериала от Маями.
Ето и видео от пристигането им. Чакаме още новини и снимки от тях:

https://www.facebook.com/100063668645546/videos/282643596742660

Любов към Енгин Акурек от Маями до Бодрум...
Магали, Майра, Мариела и Ангел, които живеят в Маями, дойдоха в Бодрум, за да видят любимия си актьор Енгин Акюрек.
Решит Беркер Енхош, екскурзоводът на групата приятели, които отразиха на тениските си любовта си към Акюрек, водещ актьор на телевизионния сериал "Дъщерята на посланика", който все още се снима в нашия район, заяви, че турски телевизионни сериали се показват по испаноезичните канали в Америка и че те са много популярни.
Разбра се, че групата ще остане в Бодрум още няколко дни и ще посети исторически и туристически места.

# 334
Добро утро,

Heart

Момичета, Hug Flowers Bouquet

Здрав и спокоен ден.

# 335
  • Пловдив

Да не ни напускат усмивките днес.
Да видим ще успеят ли да се срещнат с Енгин феновете от САЩ.
Че като се пребере Енгин в Истанбул, ще разчитаме главно на снимки от профила му, до евентуален избор на нов проект. Сега е лесно, знаят дестинацията и, който има възможност отива.

# 336

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав, успешен и слънчев ден четвъртък!

# 337
С французойките 😍🙂

Бодрум 04.21.21
  Уникален и вълшебен момент
  Които ще останат завинаги гравирани в живота ни. Незабравимата среща.
# EnginAkyürek беше възвишен и толкова сладък и мил.

Скрит текст:
Bodrum 04.21.21
 A unique and magical moment
 Which will remain forever engraved in our life. The unforgettable encounter.
#EnginAkyürek was sublime and so sweet and kind.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 10:52 от araselia

# 338
  • Pleven, Bulgaria
Добро утро и от мен,момичета.Усмихнахте ми деня с новите снимки,благодаря ви.Във всяко кътче на света, дори в най- затънтените, ще се намерят хора, които знаят кой е Енгин Акюрек,изгледали са всичките му проекти, обичат го и го уважават безрезервно! Малко са хората,който държат в шепите си такава голяма любов,спечелили са я само с майсторството си и с поведението си и са я задържали в продължение на години.Тази любов може само да расте,защото човекът Енгин няма дори едно петънце в биографията си.Дори жълтурковците в страната му не успяват да ср хванат за нещо, с което да го критикуват.
Аз като негов фен,изпитвам гордост и умиление, виждайки възхищението на хората.Разбира се,всеки си има критерии и е свободен да избира и да си харесва любимци според собствените си такива.Някои обичат силните преживявания и предизвикателното поведение, техните любимци ще са други.За всеки влак си има пътници,казват на село...
Ние сме се усмихнали от удоволствие, гледаме си и си поддържаме до последната минута проекта на любимеца си и с нетърпение чакаме за още!
Между другото,Марианче,мисля, че на гифчето са Туба и Енгин и че ни отпуснаха тази радост,защото получават много критики за последния епизод и за това, че както и преди, не ни показват заедно единствено МавСан.
Имайте чудесен и ползотворен ден, сладурки!
Моят ще е мокър и дъждовен,на всичкото отгоре, работим навън, на терасата, защото все още е забранено храненето вътре в ресторантите...

# 339

Момичета Two Hearts
Правя, каквото правя - все си мисля едно. Санджар ли стреля или някой друг.
Гледах кадрите много внимателно и съм 50:50. То всъщност това е и целта - да се чудим.

В първия кадър - Седат едва вдига пистолета и го насочва към Санджар и изстрелът се чува, обаче дулото на пистолета на Санджар е във висока позиция и ако е стрелял той - ще го уцели в гърдите/сърцето.

Вторият кадър обаче ни показва, че изстрелът най-вероятно е от пистолета на Санджар.

Обаче аз се замислих за тези думи на Седат към посланика /от трейлъра/ към серията. С новия му план - хем Мави ще отиде сама при него, хем ще отмъсти на Халисе.
Възможно е да е пратил снимка на завързаните  Зехра и Каврук - и на Халисе. Или  може би тя по своя инициатива да е проследила Мави. И всъщност планът ѝ да се отърве от нея да бъде осъществен /дали Халисе се промени след  няколко думи от Мави или е поредната ѝ игра?/. Може всъщност планът на Седат да е точно този - да предизвика отново Санджар и да го убие, а майка му да е наказана с това за несвършената си уговорка?
А всъщност може и да е нещо съвсем различно и наистина Санджар да го стрелна.

# 340
  • Пловдив

От французойките.

# 341
Представете си къде е Маями, и ти се грабни от там да прекосиш океан и континент насред пандемия да видиш любимия си актьор в Турция 😯👍👏 Аз не знам за други такива фенове, да каже някой ако знае.

Туба е споделила този филм, много любим и на мен, много красив и романтичен - Before sunrise (Преди залеза) , Итън Хоук е неотразим, а Жули Делпи е толкова сладка и естествена, чаровна 😍

Скрит текст:
Итън Хоук и Джули Делпи отново събуждат магията, като се завръщат в ролите на Джеси и Селин от “Преди изгрев”, заедно с режисьор Ричард Линклейтър в тази завладяваща история за възраждането на любовта. При първата среща на Джеси и Селин в началото на 90-те години няколкото часа, които прекарват заедно във Виена променят живота им. Девет години по-късно светкавицата удря отново. Неочаквано се срещат в Париж и разполагат само с един следобед, за да решат дали да споделят бъдещето си.

Толкова красиви и естествени усмивки 😍

Усмихнете се, чакат ни още фенски снимки, за сушата после няма да го мислим от сега 🙂

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 12:48 от araselia

# 342
Blue HeartBlue HeartЗдравейте! Аз чета всеки ден темата и от включването на Туба в сериала съм писала два три пъти, тъй като не мога като вас да формулирам подходящо в писмен вид мислите си по въпросите, засягащи дизито , Енгин и Туба. Но сега просто не мога да се въздържа и ви пиша с молба, ако някой може да ми обясни защо така се получи, че за разлика от предишния им общ проект - "Черни пари  и любов", където се нагледахме на общи снимки и видеа извън кадър на двамата, сега няма нищо подобно?!?! Пускат се снимки на второстепенните герои с оператора, на Енгин и Туба по отделно, но не се вижда нищо общо извън снимачната площадка. Мисля от известно време и не мога да намеря отговор. Не че е от такова голямо значение, но се набива на очи. За това пишат и феновете в ИГ и ТТ, включително и аз. Отделно от това, когато пускат снимките към новия епизод, пак няма техни общи снимки. И това дразни. Не стига, че в серията гледаме предимно Елван, Яха, Халисе и другите второстепенни повече от главните артисти, но ни лишават и от удоволствието да се порадваме на двамата и извън кадър. То като цяло рекламата на дизито страшно куца, за мен те не полагат никакви усилия да промотират продукта си, ако пуснат някое видео на Енгин и Туба как ни канят да гледаме, тяхно общо интервю, според мен ще доведат до еуфория всички техни почитатели и от това ще имат само положителен резултат. Но не би! То не остана и време. Явно са пуснали всичко по течението, така  и така остават три серии до финала, защо да се напъват. А за работата на операторите думи нямам! Половината епизод отиде да гледаме Елван, бебето и Яхя, но не можаха да дадат до края танца на Мавсан да му се порадваме, да се насладим на страхотната химия между двамата, а го отрязаха, все едно някои първокурсник  е правил монтажа. Думи нямам! И по въпроса за целувките - знам , че е Рамазан, знам че не може, но така рязко секнаха и те, че просто контрастът е очеваден. Пак казвам, не че  е толкова важно , но просто някак си за актьори като Туба и Енгин,като знаем как го могат това, си е направо за чудене.
     Извинявам се за дългия пост! Дано не съм ви досадила много! Бъдете здрави и хубав ден от мен!!!:blue_heart:

# 343
Меги, казва ли ти някой, пък и смееш ли да питаш 😜 По-точно питат хората, ама няма кой да каже със сигурност, има разни теории за конспирация и саботаж дори, ама както казваш то време не остана, та да се радваме на което можем и това е положението 🙂

# 344
  • Пловдив

Ох, чакам реклама ли, интервю ли....
Чакаме си и снимки от американците...

Ами да напиша и аз нещо по въпроса.
Когато Туба влезе в сериала, феновете на Енгин бяха доволни и от това, че тя споделя много неща в инстаграм профила си. Тогава тя обеща, че снимки ще има. Пусна ни две на двамата - как отиват на снимки. Да, ама Енгин си направи профил в инстаграм, тогава тя също писа, вече чакайте снимки от него. Да не забравяме, че Туба е родом от Бодрум. Пристигнаха и децата й. Вчера имахме видео, а не само вчера, от сета - Енгин, Туба, Берен и Гонджа - връщането в конака. Та, според мен е напълно достатъчно, Туба е достатъчно възпитана, че да иззема функциите на Енгин относно инстаграм споделянията. Всичко е наред, драми няма, а ако някой ги търси - ще ги създаде.
Лично аз не съм прочела в туитър нещо за недоволство относно липсата на снимки.

Общи условия

Активация на акаунт