Санджар и Мави (или Енгин и Туба) поздравяват своите фенове
и ги умоляват да не се притесняват и да не се разстройват 😊
Всичко ще бъде много хубаво!

Здравейте! Аз чета всеки ден темата и от включването на Туба в сериала съм писала два три пъти, тъй като не мога като вас да формулирам подходящо в писмен вид мислите си по въпросите, засягащи дизито , Енгин и Туба. Но сега просто не мога да се въздържа и ви пиша с молба, ако някой може да ми обясни защо така се получи, че за разлика от предишния им общ проект - "Черни пари и любов", където се нагледахме на общи снимки и видеа извън кадър на двамата, сега няма нищо подобно?!?! Пускат се снимки на второстепенните герои с оператора, на Енгин и Туба по отделно, но не се вижда нищо общо извън снимачната площадка. Мисля от известно време и не мога да намеря отговор. Не че е от такова голямо значение, но се набива на очи. За това пишат и феновете в ИГ и ТТ, включително и аз. Отделно от това, когато пускат снимките към новия епизод, пак няма техни общи снимки. И това дразни. Не стига, че в серията гледаме предимно Елван, Яха, Халисе и другите второстепенни повече от главните артисти, но ни лишават и от удоволствието да се порадваме на двамата и извън кадър. То като цяло рекламата на дизито страшно куца, за мен те не полагат никакви усилия да промотират продукта си, ако пуснат някое видео на Енгин и Туба как ни канят да гледаме, тяхно общо интервю, според мен ще доведат до еуфория всички техни почитатели и от това ще имат само положителен резултат. Но не би! То не остана и време. Явно са пуснали всичко по течението, така и така остават три серии до финала, защо да се напъват. А за работата на операторите думи нямам! Половината епизод отиде да гледаме Елван, бебето и Яхя, но не можаха да дадат до края танца на Мавсан да му се порадваме, да се насладим на страхотната химия между двамата, а го отрязаха, все едно някои първокурсник е правил монтажа. Думи нямам! И по въпроса за целувките - знам , че е Рамазан, знам че не може, но така рязко секнаха и те, че просто контрастът е очеваден. Пак казвам, не че е толкова важно , но просто някак си за актьори като Туба и Енгин,като знаем как го могат това, си е направо за чудене. 
Препоръчани теми