Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 410

• 46 629
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Привет на Разпети петък, ден за смирение!
Нека се опитаме да бъдем по-добри!

От вчера на десктопа ми се зарежда това

снимка отвисоко  на  кътче от Бодрум - каква красота Yellow Heart
 Оо, има чудесна новина - най-сетне интервю с Енгин, крайно време беше !
Чакам с нетърпение !!

# 571

Здравейте момичета Two Hearts
Денят е слънчев и топъл, нека да е такъв и в душите ви!
Който ще се пробва с козунаците -  днес е момента! Успех!
Аз например изпробвах /разбирайте дегустирах/ няколко рецепти и най-много ми допадна една от частен производител от едно село в областта. Утре ще си купя, плюс това съм запланувала и цветя да си взема.

Сега по нашата сериална тема.
Благодаря за превода на серията и реализацията ѝ.
Изгледах я още нощес, успях да отворя на телефона един от подадените линкове.
Хареса ми с превода. На онлайн гледането ми се стори по-бавна, но сега променям мнението си. Всичко си беше абсолютно на мястото и то съвсем на точното място.
Санджар не се довери на никого  от семейството и направи много добре.
Всъщност той разбра, че точно хора от семейството са склонни на предателство.
Обаче учудващо не се довери дори и на Каврук.
Яхя го беше предавал, като застраши живота на Мелек веднъж.
Майка му многократно показваше неодобрение спрямо Мави, преди това и към Наре. Още повече, че тя не може да се грижи за Мелек.
Зехра е същата - сега пък като има вече собствено семейство, съвсем няма да забелязва какво се случва. А и тя не може да опази себе си, какво остава за някой друг.
Каврук също попадна в капана на Седат и никой не може да ме убеди, че той и Зехра бяха толкова безпомощни. На Зехра ръцете бяха вързани отред - т.е. тя можеше първо да махне лепенките от устите и на двамата, после да се развърже както себе си, така и Каврук. Просто ги показаха толкова глупаво...
И на Каврук да повери Санджар най-скъпите си... Олмаз. А и нали всъщност Каврук издаде скривалището на Санджар в по-предна серия.

Затворът беше изпитание наистина за търпеливост и укротяване на  експанзивния характер Санджаров. Всъщност  очаквам още изненади от Санджар и то по отношение на Халисе.
Да видим Неждет дали ще удържи фронта, защото той показва  доста положителен прогрес в развитието си.

Почти сме на финала, защото екипът след ден-два ще започнат да снимат вече и финала. Дали ще починат един ден или ще продължат за да свършат снимките по-рано? Ще следим.

Чакаме интервю, разказ и потвърждение на новината за рекламата... Обаче  рекламата /ако е вярно разбира се/ ще е най-вероятно след финала на сериала.

Сега ви пожелавам хубав, ползотворен ден!

# 572
  • Пловдив

Вчера Енгин сподели тази снимка в профила си в инстаграм.
Това е пом. режисьора на филма "Малък септемврийски проблем" Йозлем Йълмаз.
Двамата се последваха в профилите си.

След това, тя, в нейния профил отговори с тези снимки и написа: https://www.instagram.com/p/COQiVP5g1kF/

Показвам... @enginakyurek, една от първите дъски(парче дърво) на lodos(вятър), върху което сте работили, когато сте били Tek.

Знаем, че Енгин обича и да рисува, та това е негово творение.

# 573

След това, тя, в нейния профил отговори с тези снимки и написа: https://www.instagram.com/p/COQiVP5g1kF/

Показвам... @enginakyurek, една от първите дъски(парче дърво) на lodos(вятър), върху което сте работили, когато сте били Tek.

Знаем, че Енгин обича и да рисува, та това е негово творение.[/b]

Не ви ли прилича на делфинче

# 574

Тек беше авангарден художник.

# 575
И друго ме впечатли , жената си е запазила толкова години това парченце дърво ,рисувано от Енгин ...

Журналистката за таланта на Енгин като писател

Чета книгата му„ Тишина “, той е и много добър писател  ... разказите му са възхитителни ... текат като вода
 Бях изненадана от начина, по който той владее езика, пишейки на толкова чист турски "

Точно така усещам и аз като му чета разказите- текат като вода , естествено се носиш  в историята,леко без усилие.

# 576
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте на Разпети Петък, момичета.
Свещените дни неусетно се промъкват в мислите и думите ни, напомняйки за себе си, предизвиквайки смирение, уважение, респект. Нека, така и трябва, от време на време ние човеците имаме нужда от време за размисъл, признание, поклонение.
Аз тази година още не съм се натуткала да боядисам яйца,ще се смествам утре между работата и почивката,а козунаците.....за слабичките....не пазя диета целогодишно, че да я развалям с козунаци....Е, все някоя приятелка ще се съжали над домашните и ще ги почерпи...Маътапя се,не ми задиряйте.Истината е, че рядко меся, защото усилието е голямо,а аз трябва да щадя дясната си ръка, ако искам да съм добре...Е, в магазина всичко има,даже и на хиляди километри.
Хармония, много съм съгласна с теб за епизода. Логичен, човешки финал, е това, което заслужава историята ни. Хора, преминали през всички кръгове на ада, носили кръста на страданието /Мави/ и разкаянието /Санджар/ дълго време, платили стократно за всички извършени и неизвършени грехове.Провидениети им изпраща най- накрая втори шанс и възможност за щастлив живот и те го сграбчват, решени да се борят заедно за него, помъдрели, оценяващи какво държат в шепите си. Това би трябвало да е посланието, все пак не може мракът, лошотията и злобата да царят над света. Не може да нямаме шанс за поправка,за разкаяние,за прошка, не е човешко.
Да,епизодът е добър, въпреки ретроспекциите и проблемите с короната, които ясно проличаха в него. Прочетохме и Ейлем, че са притеснени, и Бирсен, която обясняваше за строгите мерки на сетовете.Чест им прави, че завършват проекта въпреки всичко и с достойнство. Наистина много искам да се продаде в много държави, защото ще е заслужено признание за постоянството и професионализма на тези,които не се изплашиха, не излетяха и не се изпариха.
Марта, мисля, че Санджар не се довери на никого, защото знаеше, че ще следят абсолютно всички, че страданието на Халисе например можеше да накара Яхя или Каврук да и намекнат нещо, за да я успокоят, а знае ли повече от един, лесно се разчува. Според мен, Санджар застреля с един куршум два заека.Първо, Мави искаше да замине, както за да предпази себе си и нероденото им дете от Седат, така и за да предпази семейството на Санджар и Мелек от него.Но Санджар се ужаси от това. За да я задържи близо и за да ги запази и двете, той измисли плана с онази къща.Дори ясно го показаха, докато кроеше плана си. По този начин Мелек оставаше на грижите на Мави, тя нямаше да заминава и в същото време, той нямаше нужда да казва на никого от домашните нищо и така прекъсва нишката, която биха могли да следват Седат и Гювен, за да ги намерят. Всичко трябваше да изглежда абсолютно истинско, за да се хванат и така Санджар разчита само на себе си и премахва възможността от изнудвания, отвличания, и разпити на семейството си.
Марианка, направо ме зарадва с новината за интервюто!!!Най-после!!! Ето това се казва изненада.Никой не очакваше вече интервю, това си е чист бонус за нас! Дано ни каже за реклама, но аз по- скоро очаквам да обяви нов проект наесен.Ако е подписан вече, това би било бомбастична новина и какъв по- подходящ момент да го потвърди лично?! Направо ще подскоча до тавана, ако е така! И обещавам да не мрънкам много, че ДП свършва!!! Дано, дано, дано да е така! Нека поне веднъж да позная нещо! Чакам с огромно нетърпение това интервю!
ПП
Връщам се да се редактирам, защото, както винаги все нещо съм пропуснала.
Барисея, сърдечни благодарности за бързината, за отдадеността, за отделеното време, за професионалното отношение към всяка една думичка, изречена в проект или написана от Енгин.Незаменима си!
Тази журналистка не беше ли вече вземала интервю от Енгин? Много ми е позната.....Мисля, че по времето на "Поверявам ти децата" имаше някакво телевизионно интервю с Енгин  и в него тя го попита за "Тишина".....Може и да се лъжа,но съм почти сигурна, че е тя.
Марианка ще потвърди, ако е така, тя пази всичко.
Араселия, друго си е като видиш похвали т хора, които знаят за какво говорят, нали?!
Между другото,някох да е чел или чул лошо за Енгин? Сега ми хрумна, че никога не съм прочела от професионалисти, дори и в Турция някаква критика на работата или пък поведението в живота на Енгин???
Те преди затова и се правеха, че не го забелязват жълтурковците, щото няма за какво да се хванат....Тук там издокарат някоя лъжа, слухче, ама нали нямат доказателства, пък и Енгин не се занимава да опровергава и да се обяснява, бързо си затварят устата. ...
Бе, няма по-добро и по-свястно от нашето момче, колкото и този факт да боде очите!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Хубав ден, сладурки!

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 13:30 от Теменужка Христова

# 577
Сериално-реален монолог на Санджар
( по Шекспир, но не от Шекспир)

Да бъда, или не? Въпрос сакрален!
И аз, Санджар (НЕшекспиров герой),
реших се ( преди края сериален)
да рецитирам отговора мой.

О, сценаристи! Аз избрах: да бъда!
Преплувах през Панамския канал...
Вълните му не бяха нежен гъдел,
а изпит строг ( за моя бъдещ хал...)

Благодаря на музата Ерато,
че ми изпрати Мави ( за късмет),
макар че... дявол взел го ( и егати)
върви тя – със Седатчо – във комплект.

То бива, б и в а, БИВА орисия,
но всички ме разпънаха на кръст...
Наслушах се ( на фенска олелия),
на грозни призиви за тежка мъст.

Благодаря обаче на съдбата,
че в пътя сериален ( тъй нелек),
Нарето повери ми дъщерята...
А тя е ангел – н а ш а т а Мелек!

Тук искам да открия важна скоба:
Аз... не забравих първата любов.
Не е виновна моята особа,
че... тъй изглежда ( във сюжета нов).

От първия сезон аз помня всич-ко!
Не заслужава миналото прах!
Отлитна моята любима птичка...
Къде? обаче... тъй и не разбрах...

Живот! Живот ли е? – да го опишеш?
Намеси се и тъпият реал,
та и затуй в пробойните – издиша
л е г е н д а т а във този сериал.

Аз зная, че и монологът куца...
( Един е Шекспир, всеки туй го знай!)
Но!: тегля ( сериалната каруца)
и ще я тегля до ( логичен?!) край.
..................................................................
Аз мога още мно-го да говоря...
(Емоции и слово – дал ми Бог.)
Но днеска... монолога ще затворя.
Мълчанието ми – ще е залог

за бъдеще – по-светло и красиво.
Изстрадах си вината – на квадрат.
И... щастието ( мисля) – ми отива.
(Във сериалния И... най-реален Свят!)

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 14:13 от velichka060

# 578
  • Пловдив

https://www.vbox7.com/play:6d15d565a0

Теменужка, Енгин е в предаването на Гюлай Афшар "Ден и нощ" по NTV - 15.10.2018 година за книгата "Тишина".
Има още едно, трето интервю с Гюлай  - с екипа за филма "Малък септемрийски проблем".
Двете журналистки малко си приличат визуално. При Гюлай Авшар е дава и друго интервю, с екипа за филма "Поверявам ти децата""
А сега, това което чакаме е с журналистката Айше Арман. Най-известна е със своите интервюта. Арман е автор на две книги, една от които е компилация от най-добрите моменти от нейните интервюта, направени през последното десетилетие. Арман притежава и германско гражданство.

Айше Арман

Гюлай Афшар

velichka060, страхотно е. Благодаря, че го сподели.

https://twitter.com/fragmanhouse/status/1388113601517522944

Ще имаме трейлър днес.

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 16:17 от mariana51

# 579
Величка, прекрасно стихотворение, благодаря 💜Като има човек талант и кой да го вдъхновява 👌.А Енгин Акюрек е вдъхновение, обаче освен талант трябва и сърце, иначе не става... Чувството за хумор и самоирония(не сарказъм) е висша форма на интелигентност и това е в изобилие при феновете на Енгин, което много харесвам и затова си стоя в тази компания толкова години 🙂

Енгин като Анимационен герой 😍

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 17:20 от araselia

# 580
  • Пловдив

От акаунта на сериала, току-що пуснаха тази снимка:

Санджар се наслаждава със семейството си, опитвайки се да компенсира изгубеното време...

# 581

Санджар Ефе

# 582
  • Пловдив

Е, и подарък имаме.

# 583
Здравейте момичета!

Започнах да гледам серията и много ми хареса, гледа се леко без напрежение и доставя удоволствие на душата.  Значи ще имаме скоро интервю от Енгин и чакаме тази вечер трейлър.Прекрасни новини ни е поставила Марианка в темата за което и благодаря!

Този колаж много ми харесва!

# 584

Момичетата от Керимерас са се нафоткали на всички значими за сериала места.
Да видим возилото на Санджар най-после в пълния му блясък...

Общи условия

Активация на акаунт