Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 410

• 46 604
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
От Гонджа - утре по това време ще постна снимка, която чакате от много време 🤔👀👀👀🙂

# 616
  • Пловдив

Очакваме още два епизода. Снимките вероятно приключват утре, щом Гонджа е написала - утре по това време...
От тук нататък, актьорите трябва да излизат от персонажите си. Колко ли са доволни,че ще се приберат по домовете си. Около две години далеч от семействата - знам само за Берен и Едип, че са си от Бодрум...
Някои ги чакат проекти, други чакат да бъдат избрани за нови такива. Такъв е животът...

Ще тъгуваме, но и ще се надяваме Енгин да не ни забрави - този акаунт затова го направи. Заради феновете си. В туитър всички благодарят на Енгин и Туба, за хубавите мигове с тях и за това, че спасиха проекта. Такива благодарствени постове пишат, че могат да те просълзят.

Имаме още малко време до края на историята - нека му се радваме.
Чакаме си интервюто, чакаме си разказ - нещо се бавят, локдаунът е виновен вероятно.
Ще бъдат пускани по социалните мрежи, отново вероятно. Ще видим. Чакаме.

Как и къде ли ще почива Енгин - това го оставяме на феновете - да го прихванат.

Всички сцени с Туба са заснети - в момента снимките продължават в конака - вижда се колата на Санджар.

Източник - арабите: https://twitter.com/SefirinKiziFC/status/1388512953109041152

Туба е в последния епизод, всичките й сцени са заснети от последните два епизода.
И последната сцена от снимките й беше в конака в този стил.
Краят е щастлив, смърт няма.

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 19:05 от mariana51

# 617
Благодаря, Марианче, чудесни новини 🙂

# 618
  • Пловдив

Туба е отговорила на Ейлем - в сторитата си пишат:

Моят приятел по пътя. Как тръгнахме заедно и пристигнахме. Всичко стана толкова внезапно. Може би това е най-добрата страна на въпроса. Че всичко се случи толкова внезапно. Беше още тъмно, ти дойде тази сутрин, за да ме вземеш. След като пихме по чаша кафе с теб, ти и аз се отправихме към Бодрум. В мен отново имаше леко напрежение, което се проявява, когато нещо се промени. Но ти беше до мен. Нашата музика, нашите пътища и ние..

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1388523607618326528

Какво ще направи Зехра, след като се омъжи за Каврук?

В туитър излезе информация, че утре Айше Арман ще пусне интервюто с Енгин.

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 19:19 от mariana51

# 619

Момичета Two Hearts
Изгубих се за определено време, но понеже утре всички сме на работа, гледах да подготвя абсолютно всичко.
Направихме едно хубаво барбекю /събрахме де що има котки в квартала/ и сега сядам вече на спокойствие да видя какво сте писали в следобедните и вечерни часове.

Искам едно логично завършване на историята.
Санджар, Мелек, Мави и малкото Ефе. Къде ще живеят - нека да е там, където ще са спокойни и щастливи.
Искам лошите да си получат заслуженото. Халисе, като майка трябва да бъде бая "разтърсена" за да проумее грешките си, защото от последната серия останах с впечатлението, че не си е взела никаква поука за нищо.
Много бих се радвала тя да си мисли, че Мави е казала на Санджар за "специалния" чай и по тази причина той да ги е скрил от всички и всичко. Дори от семейството. Този път не се довери  абсолютно на никого и затова изминалите  5 месеца си бяха един голям тест за всички. Как обаче никой не се замисли, дали Мави не е права? Ами всички я обвиняваха, начело с Халисе. Да им видя физиономиите като разберат кой, къде и защо ги е покрил с Мелек.

Хубаво е, че всеки ще си пуска снимки накрая... И то с усмивка. За добре свършена работа. За проявена колегиалност и екипност.

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 20:24 от Марта_49

# 620

Две години.Енгин да си отпочива и да започва нещо, защото трудно ще забравя Санджар Ефе. Heart

Способен, темпераментен, социален и с непоколебима насоченост.Heart

Момичета, Hug Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

# 621

Въпреки, че останаха още две серии и тогава  ще затворим последната страница от историята на Санджар Ефе, мога да кажа съвсем уверено, че това беше още едно изкачване към върха на творческото и актьорско майсторство на Енгин.
Силен и много труден образ беше Санджар Ефе  и  Енгин се справи великолепно с това предизвикателство.
Съжалявам, че нямам нужното дар слово за да изкажа всичко което чувствам вече насами края на историята.
Всеки път, щом излезе финалният надпис за край на историята си казвам - това беше едно по-добро представяне на Енгин, по-добра  и надстройваща игра на всичко досега... И така до следващия път, когато той направо връхлита от екрана върху  сетивата ми и аз пак стоя изумена и си казвам "Това е нещо съвсем ново, съвсем различно, още по-вълнуващо и разтърсващо".  Защото сега Санджар Ефе направо ни преобърна с "хастарите"  навън, после ни върна обратно, за да можем да видим и него по същия начин. Да видим какво се случва вътре в самата му душа, страда ли - разкайва ли се - радва ли се - щастлив ли е...  Това е да си голям Актьор. И страшно много се радвам, щастлива  съм и се гордея, че точно за него се правят анализи, пишат се великолепни коментари, споделят се емоционални мнения. Точно за него. Хората прелитат хиляди километри да го видят и да му засвидетелстват уважението и любовта си. Купуват се списанията в които публикува разказите си, книгата му търпи няколко издания, защото се изчерпва - и то хора, които не знаят езика и не могат да прочетат нищо, но по този начин сякаш са се докоснали до самия Енгин.

И да благодарим на Мариянка Two Hearts че тя ни е събрала такъв подробен и обемен архив за Енгин, в който има всичко което е излизало във времето назад. Подредено, систематизирано и преведено.

Нека да завършат този проект живи и здрави, да няма разболели се - това наистина ще бъде най-добрия финал за екипната работа на всички. На Туба Б.  успех в новите проекти, тя доказа своята висока професионалност, приятелство и човечност със своето присъединяване към екипа.
Отлично свършена работа за Енгин, за Берен, за Туба, за Ейлем, Сердар и целия останал екип от актьори и технически състав.
Специално Берен - това дете беше наистина Ангелът на историята. От първите кадри на 1 серия - най-вероятно и до последните на 52.

Не знам защо, въпреки, че имаме още две серии до края, но се настроих носталгично и вече ми липсват.
Чак ме е страх да си призная, но ще ми липсва  дори арогантния посланик. Ами Ердал К. играе също майстор-клас. Големите актьори са затова големи, защото играят абсолютно всичко, за да представят образа на героя си по най-правдоподобен начин. Тук се сещам за сцената в банята, когато го забравиха заключен.

(Отварям само една скоба за да кажа (Енгин също имаше подобна сцена в "Поверявам ти децата").
Големи са, не като някои които отказват роли, само защото трябва да играят  нещо, което би могло да им накърни имиджа пред фенската аудитория. Щом мислят, че показването на актьорско майсторство ще им  свали "ореола"  - ясни са и е ясно какво ще им се предлага да играят. )

Така ми се иска накрая да видя  голямото его на посланика навряно *******.  Абе, някъде си.
Но и това ще го изиграе  така, че дори може да предизвика съжаление. Гаднярски образ, но изигран с финес.

Виж за Халисе/Гонджа няма да се сетя. Тя ли сама реши да изгради по този начин образа, така ли я караха да играе - нито ми допадна нещо в играта ѝ, още по малко в изразяването на характера.

Допълвам се.
Туба зад кадър - това е Мави, намира се на пристанището, вече не е бременна - значи е нещо от финала... Роклята е официална, да не правят втора сватба? А бебек нарде? Сигурно е при кака си Мелек...
Ох, размечтах се по вечерно време...

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 22:28 от Марта_49

# 622
Здравейте, колко много новини сте публикували.

Браво на вас...
Благодаря ви всичко...

Попаднах на тази снимка в instagram.
Пишат, че това е Мехмет Ефе.
Аз вярвам в щастливият финал на историята...
Туба е толкова красива с тази бяла рокля.
Ще имаме хепи енд, победа на доброто срещу злото..

Лека нощ ..

# 623
Здравейте, колко много новини сте публикували.

Браво на вас...
Благодаря ви всичко...

Попаднах на тази снимка в instagram.
Пишат, че това е Мехмет Ефе.
Аз вярвам в щастливият финал на историята...
Туба е толкова красива с тази бяла рокля.
Ще имаме хепи енд, победа на доброто срещу злото..

Лека нощ ..

И аз видях тази снимка, но за съжаление е стара. От 22.12.2019 година.
Зад кадър Ердал К. /посланикът с бебе Мелек.
Защо сега се тиражира - явно на някого се иска да видим и Мехмет Ефе, ама не е той...

# 624
Аз не съм и си мислила, че е Мехмед Ефе, е може ли едно Ефе да е с розово одеалце с патенца 😜 Това е момиченце според мен 🙂

# 625
  • Пловдив

В туитър имаше акция с таг:  OğlumEfeHoşgeldin/Добре дошъл мой син Ефе, в която участваха 38 страни.

Днес имаше мач с любимия отбор на Енгин "Бешикташ" и неговият отбор спечели.
Режисьорът на сериала направи изявление пред Енгин и Озан Угурлу- сценаристът психолог, като написа, че трябва да ви поздравим.

Дидем, жената от техн. екип, която ги караше до сета, написа:
Разхождаме се от първия ден, в който дойде.
Беше ми приятно да работя с теб.

Докато си напиша поста - камбаните бият:

# 626

Христос Воскресе!
Воистина Воскресе!

........................................................................

Хубав, слънчев и ползотворен ден!
Честит празник!
На имениците - да си носят с чест и гордост името!

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 06:50 от Марта_49

# 627
  • Варна

Днес е Великден, на този ден всеки християнин вярва, че на земята Доброто е надделяло над Злото, Правдата над Неправдата, Светлината над Тъмнината. Нека всеки да възкреси в себе си образа на Христос и милосърдието на Бог.

# 628
  • Пловдив

Здравейте момичета.
Пуснаха тези снимки от 22 април - с феновете от Маями.
Ето и видео с тях - пуснете си звука:
https://twitter.com/SefirinKiziFC/status/1388694247780519941

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 08:40 от mariana51

# 629
Добро утро!

Честит Великден! Хубав празник!

Появили са се снимки и на американските фенове, мислех си, че заради локдаун не са успели да се срещнат с Енгин 👍

Общи условия

Активация на акаунт