Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 410

• 46 637
  • 736
  •   1
Отговори
# 285

Въпроси много, аз например имам един, който не срещнах сред  тези 30 на брой.
1. Кой направи видео-записа на падащите от скалата Санджар и Акън? И как точно Гювен имаше този запис? Всъщност - въпрос и подвъпрос.
....................................................................................
Бих предположила отговори /според моята логика на гледане и последователност на показаното/.

1) Кой спаси Наре, когато тя падна от скалата?  -  Акън и Мюге. Видяхме как се "грижиха" първоначално за Санджар, а Наре беше в болница с оказана квалифицирана мед. помощ и то вече в чужбина /разговора на Санджар с Акън по телефона/.  Още повече Мюге сподели на Наре, че  любовта им с Акън започнала, когато тази на Наре и Санджар "завършила" - падането от скалата.

2) Коя и каква беше майката на Наре? - мисля, че не е била мюсюлманка. Спомнете си как Халисе наричаше Наре - неверница / който не вярва в Аллах е неверник/. Майката ги е напуснала/починала последствие, защото Гювен веднъж спомена, че Наре е предпочела да остане с него, а не с майка си.

5) Какво наистина беше планирано за епизод 36, който беше променен поради напускането на Неслихан Атагюл? - това, което гледахме в 1 епизод, но с обратен знак -  Санджар нахлува в хотела и в стаята на младоженците и им проваля вечерта.

Предполагам, че може би с този брак, договорен за 1 година време щяхме да видим може би, трансформацията на Наре. Тя щеше да е в нежелан и натрапен брак, Мелек щеше да ѝ е сърдита и да остане при баща си в конака, Наре пък от своя страна ще тичаше при нея и пак щяха да имат срещи със Санджар. Въобще историята беше започнала да се "завърта" и да поставя героите в идентични ситуации. Гедиз щеше да бъде "Менекше" и да иска дете, щото видите ли той е законен съпруг и щяхме да гледаме  екшън сцени нон-стоп.
Може би за да бъде поставена Наре в "обувките на Санджар" - Гедиз някак да постигне своето, защото той има право на консумация на законния си брак и тогава щеше да стане пълно мазало /както щете го разбирайте/.
Все нещо такова се е въртяло в главите на първите СЦ, щом Ураз заяви, че се отказва от сериала и от ролята си.
И то преди Н. А. да влоши здравословното си състояние. Виж на нея ѝ предлагаха алтернативен вариант, но тя го отказа.

Sunglasses Наистина ли обаждането на Гедиз, което е причинило инцидента и смъртта му, е било от Наре - или от Гювен? - абсолютно от Гювен. Целта беше да го подтикне да замине. Последствие видяхме, че и на телефона на Гювен се изписваше, че звъни Наре - ама това беше уловка за Мелек.

7) Как Maви намери хижата на Санджар? - абсолютно случайно. Колата ѝ беше заседнала наблизо.

19) Все още ли Мелек страда от психогенна алопеция? - показаха ни проблем и неговото разрешаване. Не е необходимо да се губи екранно време с повече подробности.

23) Ще видим ли сцени на гореспоменатата лодка "Maви" - ще отидат ли Санджар, Maви и Meлек до Koс? - най-вероятно. И предполагам, че идвайки в конака  - се връщат оттам.  Изглеждат като хора прекарали няколко дни някъде.

30) И накрая, доста риторичен въпрос: Ще се върне ли Наре? - Не и то категорично.

# 286
Здравейте момичета!Много новини сте сложили,за което благодаря на всички.Имаме много трогателна ретроспекция на довечерашния епизод. Мелек ще бъде на седмото небе от радост.Помните как искаше братче от майка си,е сега вече ще го има . Ще станат едно истинско,голямо и щастливо семейство. Той Санджар обеща  на Мелек да бъдат отсега нататък много щастливи.Чакам с нетърпение вечерта ,когато ще продължи нашето пътешествие със Санджар, Мави,Мелек и останалите.Не остава до финалната права,така че злодеите да действат,а пък края на историята ще  е
 щастлива в това не се и съмнявам.Бъдете усмихнати,позитивни и довечера сме на линия.Аз ще съм в Ютуб и през телефона.Така че каквото разберете пишете.Heart

# 287

Момичета Two Hearts
Довечера гледате - каквото гледате, разберете - каквото разберете, обезателно обаче пишете, защото след малко отивам на работа и в най-добрия вариант ще изгледам серията след полунощ, ама ще мога да попрочитам някое и друго  написано от вас изречение.

Ами излъчва Мави любов, защото обича...

П.П.  Сетих се още нещо да споделя с вас. Прави ли ви впечатление големия брой хора, които постоянно четат темата? Виждат се  "горе на балкона" - израз познат на всички пишещи по-отдавна във форума. 
Използвам случая да ги поздравя - сега анонимно, после поименно...   

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 17:13 от Марта_49

# 288
  • Пловдив

Излезе информация, ако не е шега, че ще видим Енгин в реклама за Ферари.

Енгин в сторито си, ни кани тази вечер да гледаме епизода.

Промоционалния плакат за сериала ни в Ангола и Мозамбик.
От #zapaminhatv пишат: Не пропускайте # SefirinKızı # EnginAkyürek от понеделник до петък, в 21:00, в ZAP Novelas.

Скрит текст:
Não perca "A Filha do Embaixador" de segunda a sexta, às 21:00, na ZAP Novelas

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 18:03 от mariana51

# 289

Излезе информация, ако не е шега, че ще видим Енгин в реклама за Ферари.

😯 И аз мярнах нещо такова 🙂

Нов постер за Ангола и мозамбик

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 18:04 от araselia

# 290
  • Пловдив

Стар тв пусна хаштага за епизод 49 - #iyikisen / добре, че те има

# 291
Здравейте момичета,
Покрай "Радините вълнения" в една съседна тема относно това как вървят продажбите на ДП в САЩ и Казахстан и какви са зрителските оценки там, реших и аз да се позачета из Туитър и по разни електронни издания. Прочетох съобщението  за новата главна героиня и новия плакат на ДП в: https://peopleenespanol.com/telenovelas/la-hija-del-embajador-pr … eva-protagonista/  ,
от което трябваше да ми стане ясно колко са се ядосали в САЩ на новия плакат, на пробутването на новата недоистория и как заради това спират след първия сезон. Предлагам ви превод (човешки, не компютърен) на оригиналната статия, защото от нея нищо такова не става ясно. Напротив!
"Първа снимка! 'Санджар' представя новата главна героиня на Дъщерята на посланика.
Турският актьор Енгин Акюрек беше видян за първи път в компанията на новата главна героиня,  след неочакваното напускане на Неслихан Атагюл.
Независимо че епичната любовна история, включваща Наре (Неслихан Атагюл) и Санджар (Енгин Акюрек) все още има дълъг път пред себе си по испанската телевизия в Съединените щати - теленовелата току-що имаше премиера на 2 март на екрана на  Univision - "Дъщерята на посланика" ( Univision) от  няколко седмици не включва  вече Неслихан като главна  героиня при излъчването си в Турция, страната, където се създава.
Атагюл, която изостави снимането на мелодрамата преди месеци поради здравословен проблем, направи възможно влизането в историята на нова главна  актриса, Туба Бююкюстюн, която преди няколко години работи с Енгин в друга успешна турска продукция - "Черни пари и любов".
Наскоро Енгин беше видян в компанията на Туба в социалните мрежи чрез първия  официален плакат като новата водеща двойка в "Дъщерята на посланика".
В плаката, който напълно революционизира последователите на турската сапунена опера, Санджар е прегърнал Мави (Туба), докато тя нежно слага ръка върху лицето на галантния мъж.
Това е новият официален плакат на мелодрамата след напускането на Неслихан.
Включването на Туба в историята е разделило феновете на "Дъщерята на посланика" в Турция, и това се вижда от коментарите, които заливат публикациите свързани със сериала в Instagram, където сравненията между едната и другата актриса не закъсняваха.

„Наре гледаше Санджар, а Мави гледа надолу“, коментира един зрител по повод начина, по който новата главна героиня изглежда в новия плакат на мелодрамата, в сравнение с начина, по който изглеждаше Неслихан."

Това е всичко - официално съобщение, обяснения около ситуацията, цитиране на един зрител. Нищо повече.

Позачетох се и в коментарите и хорските мнения на зрителите в САЩ. Там сега са, предполагам, във втората половина на първи сезон, краят му наближава. Приятно  ми беше да установя, че хората там не стигат до крайности, както по други местa по света. Изказват се различни мнения, едни харесват едно, други друго, което е напълно в реда на нещата. МНОГО са тези, които харесват Санджар, разбират го, все повече и повече мислят, че Наре започва да прекалява. Останах с впечатлението (разбира се, в никой случай не обобщавам), че повече критики, още от тези сравнително ранни серии, отнася Наре. Впечатлих се от това, защото и моето мнение винаги е било такова - че най-големият проблем  в предишния сценарий беше с образа на главната героиня:

Истинският крал!

Е.а ти (нецензурен израз) - тя си остави дъщерята и отиде да яде сладолед!

Гедиз също отнася критики от много зрители още на този ранен етап:

И двамата знаят, че тя е шпионинът на Акън, нооо....

Тук му е мястото да си припомним това, което и испаноговорящите зрители в САЩ са забелязали, а именно, че в първия сезон Гедиз беше истински джентълмен, но само по отношение на Наре. Снимката горе ни напомня  колко по-благородно постъпи Санджар спрямо Мюге в сравнение със собствения й брат. Това ме подсеща и за изключително грубото държане на  Гедиз към Елван, когато тя  беше напуснала конака, отишла при Наре и беше много нещастна. Напомня ми за факта, който почти никой не споменава - а именно, че Гедиз е този, който отключи лошото в Дуду. Никой не може да ме убеди, че от самото начало Дуд е била лоша и меркантилна.  Тя се завъртя покрай Яхя, първоначално защото прояви съчувствие и симпатия, когато една сутрин го видя гладен и неспал... Дуду стана "лоша", т.е. стана шпионка на Кахраман, след като за едно и също провинение (флирт със женен мъж/несобствена жена) Гедиз повиши Яхя в директор на второто пристанище (с тайната мислъл да вземе Наре при себе си на работа на първото), а Дуду изхвърли като мръсно коте най-безцеремонно.

Та без да се връщаме към повече подробности, ще обобщя само, че хората гледат, коментират, харесват едни или други, но не се интересуват изобщо от плакати или от това какво е станало/ще стане след  още 30 турски епизода (90 техни, предполагам)...

# 292
Буркина, благодаря 👍

# 293
  • Пловдив

Още малко до началото.

# 294
Ейлем туитна - https://mobile.twitter.com/eylemcanpolatt/status/1384538741964947457
Luckily family - за щастие семейство 😍, нещо такова, не е лошо 🙂

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 19:31 от araselia

# 295
  • Пловдив

Канали за онлайн гледане по Стар тв:

1.   https://www.youtube.com/watch?v=APbEMxrFjXo
2.   https://www.startv.com.tr/canli-yayin
3.   https://canlitv.com/star-tv-izle
4.   https://www.canlitv.legal/star-tv-canli-1
5.   https://www.canlitv.video/star-tv-2
6.   https://www.canlitv.vin/star-tv-canli-3

Ако някой прихване превод на руски в ефир - да пуска линк.

# 296
  • Варна
Привет Smile
И аз съм на линия, благодаря за всичко, което сте оставили в темата, снимки, новини, хубави постове Yellow Heart

Приятно гледане, момичета !!

# 297
Благодаря за линковете, аз съм в тубето Grinning Приятно  гледане на всички

# 298
  • Пловдив

Новият епизод се казва: Понякога, колкото и да се опитваш, животът не ти позволява.
Седат е записал разговорът му с Халисе и така я изнудва.
Мелек тича по брега и се хвали, че ще става кака.

Мави каза, че ако е момче, ще го кръстят Мехмет Ефе.

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 21:15 от mariana51

# 299
Заглавието на серията леко ме притеснява Rolling Eyes дано да е за лошите Hands Pray

Защо Мехмет да се казва ако е момченце не разбрах, много не го одобрявам Grinning Обаче Санджар май иска момиче

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 21:21 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт