Юлски бебета 2020, тема 3

• 17 093
  • 473
  •   1
Отговори
# 285
Честита годинка на момчето на eliza_3m, да расте здрав и много обичан!!! Наистина толкова бързо отмина, направо като миг!
Благодаря за препоръката Дали Или Simple Smile ще взема такива подложка.
Ние стягаме РД, скромно откъм гости само родители и братя със семействата им, за украсата ние ще измислим нещо, торта ще вземем, дрехи за нас няма да взимаме специално, само за малкия и така. Фотограф намерихме на прилична цена. Малко минималистично, но все пак искахме да го отбележим подобаващо. Все пак тази година е специална и за мен както жена е първата година откакто съм майка.

# 286
Благодаря , Smile.

# 287
Въпрос към мамите, които вече са били на море с децата- пазихте ли ги да не глътнат морска вода? Знам, че ми е малко глупав въпроса, но страшно ме е страх от чревните вируси, пък нали най-много се хващат от водата. За първи път ще ходим и съм в чуденка за много неща 😄

# 288
  • au bout du monde
Въпрос към мамите, които вече са били на море с децата- пазихте ли ги да не глътнат морска вода? Знам, че ми е малко глупав въпроса, но страшно ме е страх от чревните вируси, пък нали най-много се хващат от водата. За първи път ще ходим и съм в чуденка за много неща 😄

Той си потапяше ще сам главата под вода, пръскаше се в лицето, все е лапнал малко.

# 289
  • Несебър
Хубаво е да се пази детето. Една приятелка скоро ми каза, че испанците не се къпят в морето, ако водата е над 23-24 градуса. Само туристи. Точно заради това.
Най-добре е рано сутрин да отидете и тогава да се къпете. Тогава е и най-приятно. Или на някой не толкова посещаван плаж, при възможност. В заливите или пред буните се задържат най-много мръсотии и микроорганизми. Където има камънак е най-чисто. 😁

# 290
Много полезен отговор! Благодаря ! 😊
Хубаво е да се пази детето. Една приятелка скоро ми каза, че испанците не се къпят в морето, ако водата е над 23-24 градуса. Само туристи. Точно заради това.
Най-добре е рано сутрин да отидете и тогава да се къпете. Тогава е и най-приятно. Или на някой не толкова посещаван плаж, при възможност. В заливите или пред буните се задържат най-много мръсотии и микроорганизми. Където има камънак е най-чисто. 😁

# 291
  • София
Дайте идеи от къде да купя готини сандали с лепки за малкия. Взех едни класически затвори отпред от h&m, но се оказа, че подметката е точна, но крачето не влиза, защото е по-пухкаво от горе Simple Smile) Затова реших да търся отворени и с лепки. Някой да е взимал скоро такива? Трябва ми магазин в София за да ги пробваме

# 292
И двете ми деца са с висок свод и изцяло отворени не намерих като да тях. Иначе купувам Ponki. Повечето са полуотворени, за пухкави крачета.

Нашите празници минаха.  Двата РД и кръщенето се получиха много добре,  въпреки моите опасения. На малчо му хареса да го къпят в казана Simple Smile

Днес сме на ваксина. Имаше ли реакции при вашите деца?

# 293
До края на деня вдигна температура след ваксината, въпреки че слагах куул пач лепенките. Вечерта преди сън дадох панадол, защото се покачваше и бързо я смъкна. Беше спокоен въпреки температурата.. за първи път вдига, до сега не сме имали реакции след ваксини.

# 294
Мина ваксината,  не вдигна Т, но в късния следобед започна да куца и да замята крачето.

# 295
И нашето парти мина. Всичко беше прекрасно, рожденика беше в настроение.
На море бяхме края на юни ставахме сутрин и в 7 и малко бяхме на плажа до 11 и после след 17-18. И вода пи, и пясък хапна. Не е имал чревни проблеми.  Много му хареса водата, доста се изморяваше. Гледах по групите препоръчват 2-3 дни преди и по време на морето да се дава пробиотик.

С какъв стол за кола сте? Бяхме с кошница на Бритакс, сега сме с Косато Алл ин Алл, много плаче и грам не иска да седи в него. Чудя се дали да не потърся друг вариант, а този да се разделим. Благодаря предварително за мненията.

# 296
Днес моето момче направи първите си самостоятелни крачки.на година и 2 седмици.

# 297
Браво на момченцето.Колко крачки направи?Моето на 11мес.започна да прави по 1,2.Сега е на почти13месеца и от 2 дни прави по 7,8.И се чудя дали вече е време да му направим прощъпулник.  
     Столче ползваме ,,Лионело Бастиан,,.Видях го в емаг на промоция и характеристиките ми допаднаха.Пише,че материята е против изпотяване,но пак се поти.Иначе си стои,но мине ли повече от час ,се изнервя.Той и в количката е така.Според мен не е от стола ,а от детето😀,но това е мое мнение.

Последна редакция: сб, 24 юли 2021, 19:22 от eliza_3m

# 298
Честити крачета на всички проходили мъници! Да ги водят винаги по правилния път!

Аз прощъпулник направих около месец след първите стъпки. Исках да си ходи стабилно по целият чаршаф.

# 299
Максимум 3 крачки да са били. Ама неусетно ме пусна и го гледам с крайчица на окото си как прави крачки.
Ще изчакам с прощъпалника аз. Искам да стъпва стабилно.

Общи условия

Активация на акаунт