Хипоспадия 8 или деца с урологични заболявания оперирани в Сърбия

• 45 271
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, назад в темите бях чела преди, че таткото може да остане до вечерта с майката и детето. Предвид Ковид ситуацията още ли е актуално?

# 661
Здравейте, назад в темите бях чела преди, че таткото може да остане до вечерта с майката и детето. Предвид Ковид ситуацията още ли е актуално?
Здравейте, за през нощта не мога да кажа, но ние сега бяхме за операция на фистула и бащата беше през цялото време с нас. Но ни изписаха в същия ден.
Подарявам крем Андрактим, използван само от едно дете, със срок на годност 06.2022. Ако някой има нужда нека да ми пише.

# 662
Нашата операция беше миналият месец и таткото беше с нас в болницата до към 20ч. Никой нищо не му каза. Той сам си тръгна, но незнам до колко е позволено да стоят татковците.

# 663
Зависи каква операция е и как е детето. Сина ми беше с тежка операция, престоят ни беше 5 дни. Мъжа ми беше нон стоп с мен. Изискваха да си прави тестове, защото ходеше до магазина и се прибираше за 30 мин да разходи кучето. След това правеше тест и така влизаше. Но това беше компромис според мен, заради обстоятелствата.

# 664
Здравейте отново. Доколкото разбрах в момента за Белград не е нужен пср, а само антигенен тест деня преди операцията. Правилно ли съм разбрала и ако да къде се прави антигенния тест в Бел Медик ли е и какво е цената? Благодаря Ви!

# 665
В Сърбия се влиза без изисквания за ПСР , бърз тест или зелен сертификат.
Преди самата операция, в Бел Медик по време на педиатричния преглед ще ви бъдат направени бързи антигенни тестове - на детето и родителите.

# 666
Здравейте, понеже съм автор на последното мнение, се наложи да го изтрия, за да мога да напиша нов пост.
На 21.02 беше операцията на сина ми за фистула и на 03.03 свалиха катетъра. Пишкаше с доста добра струя, но от вчера забелязваме, че струята е доста по-слаба и все едно отвора се е стеснил. Веднага писахме на доктора, но още чакаме отговор и за това се обръщам и към вас. Мисля, че става въпрос за стриктура. На някой случвало ли се е подобно нещо?

# 667
Аз искам да попитам родители,които са хофили на операция за затваряне на фистула колко дни им е бил престоят в Белград? Доктора е писал 6-7 дни,но май все се оказват повече.

# 668
Аз искам да попитам родители,които са хофили на операция за затваряне на фистула колко дни им е бил престоят в Белград? Доктора е писал 6-7 дни,но май все се оказват повече.
Да, на нас ни беше написал 5-6, но на 11-тия ден махнаха катетъра.

# 669
При нас го махнаха на 13-14 ден. Така че по-добре предвидете повече дни за престой. От това колко дни ще е с катетър зависи какво е положението и се вижда по време на самата операцията.

# 670
Здравейте, някой да се е сблъсквал със структура?
Има ли някой мнение за доктор Богдана Попова от град Пловдив уролог?

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 11:01 от Karina Petkova

# 671
Здравейте, мина и нашата операция при д-р Джинович. За съжаление преди това имахме малко кризисни момент. Операцията беше планувана за 15.03. Ние пътуваме на 13.03 към Белград. На 14.03. получавам съобщение от д-р Джинович във вайбър, препраща ми мейла, който ми е писал в неделя, когато сме пътували. Отменя операцията поради лични причини. Не мога да ви опиша ужаса, който изпитахме. Аз веднага му отговорих, че сме в Белград и той каза по-късно ще се чуем. На следващия ден му писах във вайбър, той ми отговори, че щом сме там да почакаме ден-два и да наистина стана така. В сряда вечерта ми звънна Олга да ни каже, че утре е оперсцията (17.03). Без да сме отседнали при нея в 19ч ни чака пред болницата и ни придружи на прегледа. И така дойде големия ден за нас. Доктора беше дошъл само заради нашата операция. Наистина всичко изписано за него го оправда. Страхотен, човечен, мил и доста ни успокои преди операцията и най-важното въпреки личните проблеми дойде да оперира моето дете. 😊 Олга също беше страшно мила. Операцията беше час и половина. Първите 2-3 часа са доста трудни. Нощта беше сравнително лека. В болницата всички са страшно мили. Не сме много добри нито със сръбския, нито с английски, но успяхме да се разберем чудесно с персонала. Единствено с Богдан за мен е по-трудна комуникацията. Говори много бързо на английски и ми е трудно да го разбера. Това е от мен за сега. Ще пиша отново след като видим финалния резултат,но определено това е най-доброто решение, което можехме да вземем за нашето дете.

# 672
Здравей Petrovabul,
Аз бих ти дала няколко съвета, ако желаеш да ги приемеш .
Всеки човек в живота си има трудности и трудни периоди. Радвам се, че доктора е дошъл специално заради вас. Той наистина е голям Човек.
За комуникацията с Богдан - той е натоварен, сега най - вероятно повече и бърза. Затова, ти си дай време. Не бързай, гледай да си по - бавна, ако сте двама родители , единият да оправя детето, другият да задава въпросите си. Ако имаш езикова бариера, подготви ги предварително. Напиши ги и ги преведи с Google Translation.
Използвай Google Translation и при комуникацията.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 18:11 от marychery

# 673
  • София
Може да знаете, но може и да не знаете заради лудницата. В болницата има wifi поискайте паролата, за да може да използвате google translateтам.

# 674
Писала съм вече и пак напомням! Предварително предупредете, ако имате нужда от болничен или фактура. Отнема време да се изготвят формулярите. Фактурата може да се използва за парична помощ от общината или социалната служба.

Общи условия

Активация на акаунт