Хипоспадия 8 или деца с урологични заболявания оперирани в Сърбия

• 45 299
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
Ето отговор на майка, чието дете е оперирано от двете диагнози едновременно в Сърбия. Върнаха се миналата седмица.
". ами имаше отвън кончета и някакви бели неща. свалиха ги преди катетрите мисля на 10ден"

# 631
Ето отговор на майка, чието дете е оперирано от двете диагнози едновременно в Сърбия. Върнаха се миналата седмица.
". ами имаше отвън кончета и някакви бели неща. свалиха ги преди катетрите мисля на 10ден"
Благодаря ти, някъде съм изпуснала това мнение . Дали можеш да кажеш как е профила на майката , за да я попитам някои уточняващи неща.

# 632
Тя не пише в бг мама.
Просто я помолих да ми каже, това което попита.

# 633
Здравейте, има ли майки, които чрез доктор Атанасов ще направят връзка с доктор Джинович? И също да попитам всички ли мами, които вече са минали през операцията са мазали децата си с крема, защото доктор Атанасов ми каза, че не при всяко дете имало нужда от него?

# 634
Др Атанасов не ви е нужен, за да направите връзка с др Джинович. Относно крема - на моето дете др Джинович писа, че не е необходим. Даже специално питах, защото си помислих, че е пропуснал.

# 635
Не съм ходила при Атанасов, но ми се струва че преувеличава и то доста. Не мисля, че ходи на практика при Джинович често. Или въобще.
Родителите сами водят кореспонденция с Джинович и сами си организират престоя. Съветвам ви и вие да направите така. Може да пишете мейли български, сръбски, руски и английски. За него няма проблем езика. Пращайте мейли настоятелна вечерите петък-неделя и ще получите отговор. Ако не го разбирате минете го през Гугъл преводач. От Атанасов само искайте документ за ТЕЛК, нищо повече.

# 636
Здравейте, има ли майки, които чрез доктор Атанасов ще направят връзка с доктор Джинович? И също да попитам всички ли мами, които вече са минали през операцията са мазали децата си с крема, защото доктор Атанасов ми каза, че не при всяко дете имало нужда от него?
Скъпа Анне-Мари,
моля те да изчетеш темите назад. В тях е описано всички с големи подробности. Защо и какво се случва преди , по време и след операцията, има ли смисъл въобще да пробвате да оперирате в България, ролята на д-р Атанасов, опитите му да посредничи без това да е искано от родител. Това са мненията и опита на много родители през годините.
Дали ще избереш посредничесто или не е Ваш семеен личен избор. Преценете, дали то би вдъхнало спокойствие за вас. Обикновенно го избират хора, които се страхуват да се справят сами и се страхуват от това кой ще следи децата им след операцията.
Общо - взето, посредничеството на д-р Атанасов е напълно излишно. Това е начин да влиза на операциите при д-р Джинович и да гледа. Реално погледнато в това няма нищо лошо, стига това предложение, да  не е гарнирано и с куп неистини. При д-р Джинович ходят деца от България, много преди Атанасов да е чувал за Джинивич. Атанасов се опитва да трупа дивиденти, чрез посредничество, и убеждавайки родителите как той е посредника за България. Реално няма такъв посредник, и голяма част от родителите ходят сами. Всичко е така устроено, че да нямате почти никакви затруднения.
Затова, прочети всичко изписано дотук и вземете вашето семейно решение.
Що се отнася до крема и мазането, често зависи от вида хипоспадия, размера на члена, възрастта на детето. Аз също не съм мазала. Попитахме дали не е пропуск, и ни обясниха че се препоръчва обикновенно при бебетата и малките деца, или при по-големите, ако има реален проблем с размера.
Желая ви успех, не се плашете!

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 13:30 от marychery

# 637
Някой,който е оставал в апартамента на Владо може ли да сподели цена?

# 638
Първо да благодаря на хората които пишат и помагат тук!
За ТЕЛК трябва ли да се преправя епикризата от раждането или само амбулаторния лист е достатъчен, тъй като изобщо не е споменато хипоспадия?

# 639
За ТЕЛК трябва ли да се преправя епикризата от раждането или само амбулаторния лист е достатъчен, тъй като изобщо не е споменато хипоспадия?
Достатъчен е амбулаторен лист от преглед с описание на диагнозата.

# 640
Здравейте. Имам чисто нова опаковка от крема Андрактим. С удоволствие ще го подаря. Със срок на годност - до 06.2022

# 641
Операцията на сина ми е насточена за 29.03. На първата операция, д-р Джинович ми беше изпратил и час за педиатър. Сега беше написал ние да си запазим. Вчера писах на посочения e-mail. До колко време да очаквам отговор?

# 642
Ако е вписана в епикризата ще ви заплатят от датата на раждане на детето (т.к. това е вродено) половината от сумата, но за не повече от 1 г назад.

# 643
Здравейте, преди операцията писали ли сте си отново с д-р Джинович. Нашата е на 15 март и се чудя дали да му пиша да проверя дали всичко е наред.

# 644
Ако е вписана в епикризата ще ви заплатят от датата на раждане на детето (т.к. това е вродено) половината от сумата, но за не повече от 1 г назад.
Т.е ако е описано само в амбулаторния лист, че е вродено, няма да заплатят със задна дата?

Общи условия

Активация на акаунт