Крайно време е да се разпиша и аз.
Взеха ми влаг.секрет, ще видим във вторник как е положението с гъбите. А и да се похваля, падна ни ветото за секса 
За сокчетата ние ще изчакаме Ния да навърши 6 месеца (или по-точно, когато каже педи-то)
. Определо мисля, че колкото по-късно, толкова по-добре. marulka_s дано ти мине ухото по-бързо.
Ние на нашия нов диван все още неможем да му се нарадваме, а мина доста време от покупката.
(пуснахме си парното, но работи само лирата в банята)
А също така, мястото на боцването се зачерви и стана твърдо, но вече зачервеното утихна и не е толкова твърдо (тези неща са нормални). Не е вдигала температура. Ако се спрете на тази ваксина, купете и трите накуп. 
Относно зъболекар – до месец и аз ще трябва да отида и ще видим какво ще излезе.
MimSss, относно кг – no comment, лентичката в подписа ми говори достатъчно.
еmelle, сладкарничка, а?
elia_gg, добре дошла!
Ако могат да ви донесат Infacol – наистина има страхотен ефект за коликите.
Обърквация, сигурна съм, че скоро бебка ще си регулира нощното спане. Gvendolin, разписвай се по-често. Стискам палци на всички бебоци, да понесат леко ваксините, които им предстоят.
Kaili, сигурна съм, че скоро всичко ще е наред при вас.
Ммария26, за да ти излезе лентичка копирай линка, който започва с [url и завършва с /url]
Ralka Balka, просто маркираш линка и натискаш втория бутон (планетата - вмъкни връзка) и картинката ще се види. 
Леле мами, отплеснах се.

Добре, че таткото си остана в къщи следобяд, та пое част от тия уморителни дейности... Виктор тогава за 24 часа спа не повече от 4 

, и въпреки че ми помага много с домакинската работа, нямам търпение да се преместим и да живеем само тримата(четиримата,с котката
и се престраших да опитам. Нямаше разлика в поведението на малкия и сега всеки ден пия по едно кафенце сутрин. 
.Кога ли ще свърши това чудо?

Кафе и аз пия,ама гледам да съм го изпила 2 часа преди следващото кърмене,за да се поизчисти организма.
. Не знам дали се дължи на Инфакола или коликите просто отшумяват 

. То затова от днешното поколение нищо не ставало
[/color][/size]