Отговори
# 135
  • у дома
Здравейте момичета  Hug
Крайно време е да се разпиша и аз. Mr. Green Днес бях на преглед, всичко е наред с шевове и матка. Party Взеха ми влаг.секрет, ще видим във вторник как е положението с гъбите. А и да се похваля, падна ни ветото за секса  Mr. Green  Party
За сокчетата ние ще изчакаме Ния да навърши 6 месеца (или по-точно, когато каже педи-то) Naughty. Определо мисля, че колкото по-късно, толкова по-добре. marulka_s дано ти мине ухото по-бързо. Praynig Ние на нашия нов диван все още неможем да му се нарадваме, а мина доста време от покупката.  Laughing miss_77, в стаята на Ния все още се поддържа температура 22-24 градуса, а в дневните е около 21-22. на този етап бебка се чувства добре и няма нужда от затопляне. Peace (пуснахме си парното, но работи само лирата в банята)

Цитат на: didon4eto
“Сега обаче искам да попитам мамчетата които са сложили вече Пентаксим - всички ли сте доволни от него и наистина ли няма странични ефекти?”
Ние сме доволни! Единственото като неразположение, което може би се получи от самата ваксина е, че два дни Ния беше малко по-неспокойна и по-мрънкаща  ooooh! А също така, мястото на боцването се зачерви и стана твърдо, но вече зачервеното утихна и не е толкова твърдо (тези неща са нормални). Не е вдигала температура. Ако се спрете на тази ваксина, купете и трите накуп.  Peace
Цитат на: Мадона
Абе мамчета, вашите хубостници много ли се плюнчат. Моята цялата е в лигички, чак устенцата й гледам са се напукали. И още един въпрос: Будите ли мушмороците за папане нощем?
Мадона, Ния се плюнчим страшно много, но това е едно от нещата, свързано с предстоящото пробиване на зъбите. Прочети тук Ния от време на време има и сополи. Педи-то ни каза преди хранене в нослето да й капвам физиологичен разтвор - натриев хлорид по две-три капки, също така и по две капки витамин С (при прегледа установи, че венците са и малко възпалени) и така. А за буденето нощно време, щом спинка – нека спи. MamaMargo, да си отпочинеш в Стара Загора.  Hug Относно зъболекар – до месец и аз ще трябва да отида и ще видим какво ще излезе. newsm78 MimSss, относно кг – no comment, лентичката в подписа ми говори достатъчно. Sick еmelle, сладкарничка, а? Joy elia_gg, добре дошла!  bouquet Ако могат да ви донесат Infacol – наистина има страхотен ефект за коликите.  Peace Обърквация, сигурна съм, че скоро бебка ще си регулира нощното спане. Gvendolin, разписвай се по-често.
Стискам палци на всички бебоци, да понесат леко ваксините, които им предстоят.  Praynig Kaili, сигурна съм, че скоро всичко ще е наред при вас. Hug Ммария26, за да ти излезе лентичка копирай линка, който започва с [url и завършва с /url]  Peace Ralka Balka, просто маркираш линка и натискаш втория бутон (планетата - вмъкни връзка) и картинката ще се види. Hug
Леле мами, отплеснах се. Embarassed Ако съм пропуснала някой, извинете ме. Спокойна нощ от нас  Heart Eyes

# 136
Мама Марго пробвай да пийнеш малко Инка и ще видиш как ще й се отрази, за по- сигурно пий след кърмене. На Крис мн. му харесва да се вози в столчето, веднага заспива или си оглежда.
Спинки, ставаше въпрос, че се притесняваше от вятъра. Аз Крис го извеждам и на ветровито, като се сложи дъждобрана, му става при него топличко и завет, така няма проблем за разходка.
elia_gg, добре дошла. Надявам се да се похвалиш скоро със справяне с коликите, хернията. За коликите пробвала ли си да спазва диета, т.е. да се лишаваш от храни, к` дразнят бебешкото стомахче?
Мадона и при нас правят ремонт, имам чувството, че пробиват нашите стени, но поне се съобразяват и днес почнаха чак като стана 10часа
МН. целумки от нас  Heart Eyes

# 137
blueeye® , мерси за линка   bouquet, наистина много вероятно е да са зъби. От вчера имаме и нова екстра - докопа си горната устна и я смуче неистово на моменти. Бутам биба, вода, ама не та не. Днес ни се размина банята, поради тотална липса на вода, дано поне утре имаме. Спирам да досаждам за днес, че май само мои постинги мяркам. Сори

# 138
  • София
Мамиииииии - има ли будни все още? Имам сериозна дилема и моля отново за съвет. Калоян се наяде, но от половин час безуспешно се опитваме да го уригнем и аз и баща му. И не ще и не ще това дете. Спи като пън. А аз не смея да го сложа в креватчето да си спи спокойно. Та въпросът ми е до колко месечен трябва да се урига преди сън??? И сега като не е извършил съответното действие какви последици може да има? newsm78

# 139
nana77, не се притеснявай, не винаги се оригват. Подпри го за всеки случай с една възглавница зад гръбчето (за да спи на страни) и лягайте спокойно. Така няма да може да се задави. Но знам, че ако минат 10 минути и не се оригне, няма проблеми да се слага да спи детенцето. Лека и спокойна нощ пожелавам

# 140
nana77 аз като го храня през ноща и сутрин рано въобще не го уригвам тъй като го кърмя легнал и той така си заспива и аз покрай него и не повръща след това, а обикновено през деня и след като се уригне повръща пак.elia_gg i gvendolin обре дошли.Аз днес се побърках толкова много колики за един ден не е имал сутринта като се събуди в 7.30 не е заспивал въобще и само реве като излязох на разходка спа 3 часа и след това в юкъщи същата история направо ми се откачиха ръцете ве4е тежи 6 кила.Май само ние сме на 4памперс 3та ве4е ние малка за през ноща не издържа.Отивам да спя 4е направо едвам гледам!Лека и спокойна нощ!

# 141
Момичета, благодаря за милото посрещане! Simple Smile
Като виждам темата с ваксините е на дневен ред. Ние правихме на Виктор в четвъртък /отпуснатата от здр. каса/, оказа се, че и баткото трябва да се реимунизира- на навършени 7 е. Та така- натоварихме се цялата фамилия в колата, взехме батко по- рано от училище и при личния лекар. Децата приеха нормално имунизациите /баткото при случай не пропуска да изнесе лекция за ползата от ваксинациите/, но Виктор после беше НЕПОНОСИМ. Рев, рев, рев. Не помогна свещичката ефералган, носенето, пеенето... smile3511 Добре, че таткото си остана в къщи следобяд, та пое част от тия уморителни дейности... Виктор тогава за 24 часа спа не повече от 4  #Crazy
Вчера, явно  преуморен от предния ден беше сравнително кротък... а и като ми се усмихне с тая беззъба усмивка и каже "гу-у-у" и забравям всички ядове  Hug
Момичета, това, че ако кърмите при поискване няма колики- не е вярно- ние сме ярко потвърждение...  Confused Освен това и аз направих опит да въведа соковете... зарязах ги бързо- бързо- предизвикаха ни такива яростни колики, че чак свят ми се зави. Сега и вода не пием  newsm78
На тема килограми не ми се говори. Бремеността ми беше проблемна, доста лежах... и резултатът беше + 30 кг. Embarassed В болницата оставих 10кг., още 4 лека- полека смъкнах, останалите още са по мен.  ooooh! Не се побирам в старите си дрехи, бременните са ми големи... Ще трябва да се купуват нови, дори и за 1 сезон- вярвам, че ще си върна началните кг.- с баткото ми отне по- малко от 1г.
За сега спирам, че малкият много се нерви. Усмихнат ден!

Последна редакция: сб, 14 окт 2006, 09:15 от elia_gg

# 142
  • София
Здравейте и от нас!  wavey
Почти нямам време да пиша.
Добре дошла на elia_gg! Hug , честити месечинки на всички малки бонбони!  party006 
Честито на Вал за квартирата.Ние живеем с майка ми, докато стане готов ремонта  pironi , и въпреки че ми помага много с домакинската работа, нямам търпение да се преместим и да живеем само тримата(четиримата,с котката  Simple Smile )
Относно кафето, първия месец пиех безкофеиново, но ми ставаше зле  smile3507 и се престраших да опитам. Нямаше разлика в поведението на малкия и сега всеки ден пия по едно кафенце сутрин.  kaffeetrmker_2
За пеленките, ползвам Pampers 3 и съм много доволна.
Килограмите се стопиха, остана само един за сваляне, но тазът ми е доста разширен и аз не мога да се пъхна в старите ми дънки. smile3511
Какви столчета за кола ползвате, на мен ми дадоха едно, но то е за по-големи бебета и няма как да се возим още.
И аз кърмя на поискване, не давам сокчета, но колики си имаме  newsm11 .Кога ли ще свърши това чудо?
Иначе всичко е прекрасно и наистина когато се смее и гука, се забравя всичко неприятно.
Хайде, чао и до скоро!

Последна редакция: сб, 14 окт 2006, 18:20 от elen@

# 143
За памперсите- съвсем отскоро сме на Памперс 3 /довършвахме един огромен пакет двойки/ Доволна съм, леко съм озадачена, че за разлика от двойката при тройката при докосване на въшната страна на памперса усещам студения гел вътре. А на човечето му е добре за сега с тях. Ох, да ви се похваля- за първи път се заигра с едни играчки, висящи над главата му... 5 минути  Laughing Иначе иска да е само на ръце като е буден  ooooh!
Добре, че има кенгуро. Рано не рано- още от първия месец слагам малкия в него, като придържам главичката. При зверски колики това е единствения начин да се поуспокои. Thinking
Много ми се искаше да вземем кошче за колата, но май няма да стане... сигурно директно столче ще вземем- за след 6- я месец.
Ставам, че ревна...

# 144
Здравейте на всички! Днес е Петковден- Честито на празнуващите!!!
 Преди няколко дена писах до канал1 да направят репортаж за ваксините, като и описах подробно как стоят нещата със некачествените ваксини от ЗК, които се слагат само в третия свят. Сега получих отговор, че тази седмица най-вероятно във вторник ще бъде излъчен такъв материал. Така че ако ви интересува може да гледате. Лек ден на всички, при нас започна да се разваля времето и май ще си останем в къщи.

# 145
  • гр.Добрич
Браво МамаЖени, че с тия ваксини се побъркахме да четем и кометираме. Ние вчера бихме първия Пентаксим. Крачето е доста зачервено и Ивчо ми се струва, че е доста сънлив. Снощи спа от 12 до 7ч. и го отдавам на ваксината. Е аз не можах пък напук да заспа, така че не се възползвах от неговия сън. Днес времето в нашия град е много смотано - облаци и силен вятър. Май няма да има разходка.
Лек ден на всички.

# 146
  • София
Здравейте и от нас!Аз понеже непрекъснато забравям какво искам да питам за това сега ще почна с въпросите Grinning
Обърквация,разглеждах сайта ти със снимки и много ми е интересно как точно си го направила.Пиши ми, моля те, на лични,за да не занимаваме останалите с това.
Гвендолин, от къде си купи кенгуруто и тази люлка.Направо ме грабна с нея.
От Пентаксима аз съм изключително доволна.Температура не вдигна,не беше по-кисела,а мястото не се зачерви изобщо.Освен това самата ваксина била разработена така,че да не се усеща от бебетата по време на слагането.
Мама Жени,поздравления за инициативата.Такива страшни истории знам за последици от ваксината по ЗК,че ми се беше изправила косата.
Нана77,за оригването не се притеснявай.По дебелите книги пише,че ако до десетина минути не се оригне можеш спокойно да го слагаш в креватчето,но да не е по гръб.
По повод на памперсите,аз си ползвам Либеро и категорично отказвам да ползвам Памперс.Или аз не мога да ги сложа,или нашето дупе не е пригодено за тях.И по този повод да ви се оплача - нашия тати понеже е малко разсеян напоследък отиде и ми купи джъмбо пакет на Памперс3,вместо да ми вземе Либеро от 5 до 9 кг,доста се ядосах,защото определено нямам какво да ги правя,ама нали е мъж... CrazyКафе и аз пия,ама гледам да съм го изпила 2 часа преди следващото кърмене,за да се поизчисти организма.
Мама Марго,пожелавам ти много приятно изкарване в Стара Загора и те чакаме да си дойдеш.
Айла,съжалявам,че вчера се разхожда сама,ама аз така и не успях да си подредя деня.Опитах се да отида на гинеколог и като стигнах до там,той си бил тръгнал инцидентно,а вечерта се направих на социална личност и ходих да гледам премиерата на "Ах,този джаз"-струва си.
Гери,къде изчезна?И в кюто те няма?Пак стана много дълго,съжалявам,много целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 147
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте и от нас smile3534
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ И БЕБОЦИ ИМАЩИ ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ  bouquetНие сме добре Grinning От няколко дни Алекс е доста кротък newsm44. Не знам дали се дължи на Инфакола или коликите просто отшумяват newsm78, но това определено не е нашето дете newsm62
Ох чета, чета и забравям какво съм чела Embarassed Ама май е от цвета на косата bash
За памперсите ние сме на Хъджис (май така се пише) и съм изключително доволна.
За ваксините... Купила съм Пентаксим и във вторник ще ни я слагат. Ама съм доста притеснена Sad
За килограмите свалих 4 при раждането и така си и останах. Сега пия кафе Витаголд и някакви други сокчта за отслабване (Еколайф), ама ефект не виждам. Е влизам си в старите дрехи, ама тоя корем не ще да се прибира и това си е #Cussing out
Май е това за сега. Друго не се сещам Grinning
АААААААААААА Вчера като разхождах детето един чичко ме спря и ме попита дали е мое #Crazy На положителния ми отговор твърде възмутено отговори, че трябвало да забранят на 15 годишни пикли да раждат деца Rage. То затова от днешното поколение нищо не ставало smile3534 Е докато се прибера до вкъщи просто щях да умра от смях Joy
Хайде лек и спокоен ден на всички  love001[/color][/size]

# 148
Честито на всички празнуващи днес.Да са здрави и много щастливи .
Нашите колики много намаляха да чукна на дърво  Simple Smile.
Иначе пием сокчета от моркови и ябълки,а от няколко дни давам и от круша.Във вторник сме на консултация да видим колко сме пораснали  Simple Smile.
Ние бяхме на разходка до преди малко ,към 15 часа се беше по събудил и тръгнахме да се прибираме за да ядем ,но Дани пак заспа и сега още спи ,преместих го от количката ,но не се събуди и затова аз съм тук .
Разхождахме се с cvetyab и дечицата ни бяха много послушни спаха през цялото време .
Ставам ,че се събудихме и сме много гладни  Simple Smile
Поздрави на всички от нас с Дани

# 149
Здравейте и от мен,
чета ви по 30мин. на ден и чак сега изчетох всичко Embarassed

Да попитам за материала по повод ваксините. Във вторник по К1 от колко часа?

Ние сложихме тази от ЗК. Няма странични за сега,вече 3-ти ден

И тъй като не се сещам за останалите въпроси............

Не на последно място Честит празник на всички празнуващи!

Общи условия

Активация на акаунт