Замразяване на яйцеклетки

• 20 252
  • 114
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря за отговорите. Обмислям и забременяване чрез донор, но не в момента. Като цяло съм отворена и към осиновяване, донорска яйцеклетка и тн.
Дали някои от вас има впечатления за тази клиника в Кипър? https://cyprusivfhospital.com/. След коментарите ви за Турция определено ми отпада като опция заради законовите рестрикции, голям минус е за моят случай.

# 106
Не знам за тази клиника, но много българи ходят в Gynolife при др Мурат Онал. От време на време идва в София на безплатни консултации, за да си набира пиациенти, Турмед го организират. Наскоро гледах, че пак ще идва, но не знам дали е минало, може да проверите.

Благодаря за отговорите. Обмислям и забременяване чрез донор, но не в момента. Като цяло съм отворена и към осиновяване, донорска яйцеклетка и тн.
Дали някои от вас има впечатления за тази клиника в Кипър? https://cyprusivfhospital.com/. След коментарите ви за Турция определено ми отпада като опция заради законовите рестрикции, голям минус е за моят случай.

# 107
Здравейте,

Има ли някой , който е ходил на консултация в Бг и може да препоръча лекар  относно замразяване .От прочетеното във различни форуми, стигам до извода , че от Надежда и Малинов има мн недоволни.

# 108
Аз съм при Станулов, той е цар на стимулациите и ще извади максимален брой качествени Я, а и ембриоложките му са добри. На друг в БГ аз лично не бих се доверила.

Здравейте,

Има ли някой , който е ходил на консултация в Бг и може да препоръча лекар  относно замразяване .От прочетеното във различни форуми, стигам до извода , че от Надежда и Малинов има мн недоволни.

# 109
Аз съм при Станулов, той е цар на стимулациите и ще извади максимален брой качествени Я, а и ембриоложките му са добри. На друг в БГ аз лично не бих се доверила.

Здравейте,

Здравейте! Предписа ли Ви някакви добавки преди това? С какъв АМХ и на колко години сте?

# 110
на 39, започнах на 38 да замразявам, АМХ беше 0,7 миналата година, но отдавна не съм пускала. Водя се poor responder и повече от 1 трудно стават. Иначе за качество предписва Оптиова, аз взимам и допълнително Витамин Д, NMN ….

Здравейте,

Здравейте! Предписа ли Ви някакви добавки преди това? С какъв АМХ и на колко години сте?

# 111
Здравейте! Имам въпрос по темата - от финансова гледна точка - скъпо ли е да се замразят да кажем за 3-4 години? Или нещо такова

# 112
болниците имат различни ценоразписи, но съхранението обикновено е от порядъка на 400лв. на година. То се заплаща отделно  и можеш да ги държиш колкото си искаш.

Здравейте! Имам въпрос по темата - от финансова гледна точка - скъпо ли е да се замразят да кажем за 3-4 години? Или нещо такова

# 113
Благодаря, звучи добре, видях в темата, че е добре в GR, CZ и други държави, а за Турция трябвало съпруг (?). Мога ли фиктивно да се оженя за приятел и да отидем до Турция или това е прекалено? Също така, бихте ли могли да ми препоръчали конкретно заведение в Бг или Тр, ако е позволено във форума? Благодаря

болниците имат различни ценоразписи, но съхранението обикновено е от порядъка на 400лв. на година. То се заплаща отделно  и можеш да ги държиш колкото си искаш.

# 114
Момичета, може ли да споделите за странични ефекти от стимулацията. Имахте ли постоянно чувство за глад, напълняване, нервност, тревожност?
Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт