Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за новата прекрасна тема Heart
Аз попринцип ходя на фитнес от време на време, ама ако отида във фитнеса, в който ходи Керем, най-много да си изтърва някоя тежест върху главата и край Joy
От друга страна пък, Налбантова може да влезе с намаление, защото е ученичка Joy

# 76
Благодаря ви момичета за новата тема!
Магийке , ти си царицата на гифчетата.! Много хубава и цветна тема, като нашето сериалче и като нас самите!🌺🌸🌼

Налбантова на нас се смее, но тази в червеното също ходи в този фитнес! Да видим тогава нея как ще я събираме и дали ще може да я изведем от фитнеса или ще си смени постоянния адрес 😁😝

# 77
Бърборанка, помня я тази сцена , на мен любим ми е много и предния 10еп., тогава и двамата очакваха другия да даде знак за чувствата си, обаче мълчат като двама инати и никой не си признава , само гледаш как разни любовни стрелички хвърчат насам натам Joy

От друга планета

Ти си сложна, но много нежна, много луда, но също уникална и умна, понякога студена, понякога силна, понякога наранена , прекалено разсеяна, но винаги прекрасна. Една жена, на която не само се посвещават песни , а цял един живот.
@J.wailen

# 78
Налбантова, мен ако питаш, преди да ни обереш от земята, ни снимай и ни прати на мъжете, да видиш коя първа ще се свести 😂😂🤯

Налбантова, сега е твой ред да те събираме от пода:

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 16:01 от Есенна магия*

# 79
  • Кърджали
БРО, помня я аз тази сцена. Една от любимите ми.
Гледам и на фитнес тръгнахме. Макар че на мен сърцето ми ще апре преди входс оше, а вътре не с мопа, ами не знам с какво трябва да ме събира шерката Налбантова. Макар, че аз в кризисни ситуации съм бетон. Та вероятно ше издържа глътнала и граматика, и език и мозък, но после....
Едит...
Ново от Ханде
0

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 16:12 от Aлекcандрa

# 80
  • София
Сега всички чакаме коментара на Дъ Бюрсин... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 81
Съдейки по фона отзад ми се струва, че и малчугана посещава фитнеса. Вече във всичко виждам Ханкер. Smile

# 82
# 83
  • Плевен / София
Хайде пак да ви приземя...
Първа среща между снаха и свекърва Stuck Out Tongue Winking Eye

# 84
# 85
Чок комик Satisfied

# 86
  • Плевен / София
Нямам нищо напротив да ме изненадат с подарък "гривната на крака " на Еда Stuck Out Tongue Winking Eye

# 87
Керем само е харесал снимките този път няма коментар

# 88
Без изненади Wink

Gift Heart

# 89
  • София
Има и коментар. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт