Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 903
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Stuck Out Tongue Winking Eye

Приятелката на Ханде Дилара
@didixvi11.04
Real life barbie
Биещо сърце

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 12:25 от sani1212

# 61
  • София
Загубих ума и дума... Cold Sweat

# 62
  • София
Бърборанка, трябва да открием в кой фитнес ходи Керем. Веднага те изстрелваме там да поспортуваш. Докато Ханде си пие кафето ти се позавърти около него. Може да ти покаже кое упражнение как да изпълняваш.

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 17:39 от БлагаВест

# 63
  • София
Мерси, Линде, ще пропусна. Мил ми е животът, не бих искала да изпробвам колко може да издържи сърцето ми... Grinning Нека Ханде и Керем се радват един на друг, на мен ми е достатъчно да ги гледам заедно и да плакна око по Керем отдалече. За моето здраве е по-добре така. Joy

# 64
  • Пришълец
Гости, не спирай да ни припомняш как започна всичко. Revolving Hearts

Признавам, много се зарадвах на хубавите отзиви, които срещнах и това, че освен всичко останало сте наредили и цветя по страниците... Черпим вдъхновение от любимата двойка, както и една от друга, мили момичета, затова е такъв крайният резултат. Заедно можем повече, това е всичко - кой с поезия, кой с проза, снимка, гифче, мисъл, закачка, емотикон дори - вземам ги под внимание тези неща и поствам на заглавната страница. Искам всяка да усеща своя принос.
Може занапред да осъществя идеята на
 Десира за стихосбирка, като събера творбите на момичетата, помня горе-долу в кои теми бяха, но дано не са заключени, за да вмъквам спокойно цитати...

П.П. мислех си това 18+ в заглавието  колко ли съмнително изглежда за хората, които го виждат всеки път като се разхождат из подфорума Joy

# 65
  • София
Това ще е докато започне втори сезон на нашето сериалче. Дано има интернет, че да влизам в групата. Толкова е весело тук, няма начин да ви пропусна.   

# 66
  • Плевен / София
Време е за хапване....
Леля е в действие...

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 14:18 от gostenka68

# 67
Бърборанка, трябва да открием в кой фитнес ходи Керем. Веднага те изстрелваме там до поспортуваш. Докато Ханде си пие кафето ти се позавърти около него. Може да ти покаже кое упражнение как да изпълняваш.
То вече не е тайна къде ходи на фитнес баклаваджията, ама никоя не смее да стъпи там че после с лопатка и метличка трябва да ни събират. 😁😁

# 68
Мен ако питате, ако отидем във фитнеса на Керем после Налбантова ще трябва да ни обира от пода с моп направо, ще сме се втечнили, не размекнали 😂😂😂

# 69
  • Пришълец
Налбантова е малолетна, не знам кое как им понася на днешните тийнейджъри, с нея съм за придружител ...Че може и Жоро да е там, Марийка кой ще я стърже от пода. Joy

# 70
  • София
Помните ли този разговор, момичета? За мен сцената беше много вълнуваща, защото усетих, че Серкан сваля гарда. Вече беше влюбен в Еда и го беше осъзнал, трудно му беше да го признае на глас обаче. Както пред себе си, така и пред нея. Не вярваше, че тя изпитва същото към него. Постоянно се криеше зад договора и мислеше, че тя иска само да го събере със Селин, за да се отърве час по-скоро от него. В същото време Еда беше объркана. Хем усещаше интереса му, хем той казваше или правеше нещо, с което да я отблъсне. И двамата говореха с недомлъвки. Никой не разкриваше истинските си чувства. И двамата бяха несигурни в желанията на другия. Затова ги беше страх да направят първата крачка. Бях сигурна, че Серкан пръв ще си признае. И бях сигурна, че Еда ще му отвърне със страстен целуфан, какъвто видяхме в края на първи епизод. Е, Керем и Ханде още не се бяха отпуснали и чичо Алтан все още снимаше целувките от космоса, но трябва да признаем, че целувката на Босфора си беше епична сцена за нашия сериал. Беше красиво, макар и отдалече. Heart

# 71
  • Пришълец
Бро, не, не си го спомням Rolling Eyes Ще преговарям аз, само да наваксам с последните два епизода и се връщам отначало. Със сигурност ще ми е интересно.

# 72
Бро, не, не си го спомням Rolling Eyes Ще преговарям аз, само да наваксам с последните два епизода и се връщам отначало. Със сигурност ще ми е интересно.
Двойкаджийка! 😆
Как не помниш? И двамата имаха буца в гърлото. Хем искаха да кажат нещо, хем не можеха.. Серкан беше - Ахаааа да й признае и да й каже да не заминава, но преглъща и мълчи.
Упорити и инатливи магарета, какво да се прави.
Относно мопа, разтичанета и щуротии.. Няма шанс аз да сменя агрегатното състояние като вас, стена съм, бетонена стена 😆😆😆

# 73
  • София
Сис,
аз не ти вярвам. Колкото и да не припадаш по Керем, на живо ще е друго. Затова те предизвиквам. Стига аз да съм в съзнание, с интерес ще гледам твоята реакция. Моля, ако съм припаднала, някоя от вас, момичета, да извади телефон и да снима Налбантова, за да гледам после какъв дувар е. Grinning Grinning Grinning

# 74
Дувар? Аз? Искаше да кажеш - Великата китайска стена, нали? Знам, че се обърка малко, простено ти е 😉 От друго може да ми омекне лявото коляно, но Керо не е сред тях, сори. Амаааа винаги трябва да има един трезвен в компанията, който да си прибира останалата част, нали? Магийка правилно каза - ще ви събирам с мопа от земята 😆 Е, първо ще погледам малко шоу, ще ви снимам за спомен, после лека-полека по домовете. Представям си какво пелтечене ще е.. Една ще забрави, че е омъжена, втора, че деца има, третата името ще си забрави... Женска му работа 😆
И само да кажа - ти ще си първата паднала зад борда, 100%, после Магийка, Алекс и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт