Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 896
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро, прекрасни ! 🎈

Темата е уникална ! 😍 Толкова сте се постарали .Личи си ,че сте вложили сърце и душа ! Благодаря ви ! Удоволствие е да влизам редовно 🤗
    Купонът с бананите ,питоните и анакондите беше бомба ! Добре ,че турското СЕМ не ни следи .Щеше да има глоба за разврат 🤣
     Микиполи ,тези сладкиши и аз ще ги нагушкам .Прекрасни и лъчезарни деца  ! Пу-пу 🥰
      Алекс ,малкият принц бързо да оздравява ,че вън времето е само за бели ! 🌞
     Е ,толкова усмихнат и прекрасен да ви е денят !

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 14:23 от Sezariya

# 46
  • Плевен / София
Историята на един пръстен ....а защо не и на една любов...

# 47
Добро утро,момичета!

Нямам думи,с които да опиша възхищението си от заглавния пост!Темата е уникална,бързам да се запиша и се връщам да ги гледам пак!

Не влизам една вечер и цели 87 нови отговора Heart Eyes

# 48
Ханде

Фитнес клуба е качило това стори вчера

От Бирсен

Според данните на Digilup, 10-те най-обсъждани телевизионни сериала в социалните мрежи през последната седмица:

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 10:48 от sani1212

# 49
Красиво! Flowers Hibiscus
Красиви снимки!
Красиви мисли!
Само момичета с красива душа могат да сътворят такава красота!
И също такива момичета да ги оценят с най-красивите думи!
Благодарна съм, че имам щастието да ви срещна тук: в най-красивата любов история, която покори света! Kiss

# 50
# 51
# 52
Прекрасна нова тема , сякаш не е финал на сезона , а начало на нова приказка, която да извиживеем заедно. Благодаря на всички феи участвали в "наричането" и омагьоването на къщичката, за да можем всички, които четем от балкона да слезем.
 И ако Наблантова ни качи в Икаруса ще сме още по доволни.

# 53
  • София
Flowers Tulip Здравейте, момичета! Flowers Tulip

Coffee А вие изпихте ли вече сутрешното си кафе? Ако не сте, почерпете се от това на Еда и Серкан. Coffee

Kiss Непослушните и целувка ще получат. Kiss
(Да, в нашата тема е така - колкото по-непослушни и палави сме, толкова по-добре. Stuck Out Tongue Winking Eye)

П. П. 1: Гости, според мен правиш много добре, припомняйки ни различни моменти от началото на сериала. Сега, като гледам, се чудя как безчувственият робот се превърна в най-романтичния и чувстващ мъж на света?! Какъв ръб е бил в началото, какъв прекрасен сладур е сега... Спомням си как му се ядосвах в началото и понеже знаех какво ще се случи напред в сериите, чаках момента, в който ще падне в краката на Еда, за до видя тогава - влюбен в цветарката, която уж не го привличаше като жена. Grinning

П. П. 2: Сани, въпросът за ръцете наистина е много странен. Да не би и чужденките да са били на нашата вълна вчера? Нали знаете - по размера на палеца кое се определя... Smirk

Nature Sunny Усмихнат ден на всички ви желая! Nature Sunny

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 11:37 от Бърборанка с розови очила

# 54
Привет мили момичета!
Марги благодаря на теб и на всички, които са помогнали за създаването на тази прекрасна тема. Аз почти прескочих от тема 82 към 84, 83 направо прелетях през нея.
Изоставам и с епизодите, чувствам се като "робот Серкан" от работа не ми остава време за нищо, но и това ще отмине.
Продължавайте да сте палави...........
Влязох в темата и ме заредихте с такива емоции, благодаря на всички ви. Завиждам за таланта на момичета, които умея да пишат такива прекрасни постове!
Това е за вас нищо, че е виртуално

# 55
  • Плевен / София
БРО, Серкан, че се промени не ме изненадва, но Пъръл с нейната промяна ме оставя ето така...

Ето как се решава проблема с екологичният хотел и как отиваш на вечеря въпреки кризата в офиса....така е когато имаш за годеница една звезда...

# 56
Привет красавици!! Благодаря на Марги и сие за уютния ни дом. Постоянно съм в темата, но за съжаление не успявам да се включвам активно, защото имаме много болни на работа и вече съм с усещането, че прекарвам повечето си време там. Като сомнамбул съм, почти не различавам ден ли е или нощ, будна ли съм или сънувам. Най- важното обаче е че вие сте моята светлинка в тунела - чета, смея се и се разтоварвам на макс при всяка открадната възможност.
Бъдете здрави и се пазете!! Усмихнат ден от мен!

# 57
  • София
Heart Много ми харесаха, затова ги споделям с вас. Heart

# 58
Sunglasses

Това било Керем Wink

# 59
  • София
Не мога! Всяко отражение в балон или в стъкло, всяка сянка в пространството е Керем. Всяка шапка или по-широка дреха, която Ханде носи, е на Керем. Забавно е, признавам. Но е и чок смешно! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт